Televizyonun fişi takılı biZ mi güvenlikli yapıyoruz nasıl oluyorPirizleriniz güvenlikli değil mi canım. Bizim prizler güvenlikli iki deliğine aynı anda bişey sokmazsa çarpmıyor.
Dağıtma işini mi evet dağıtmak benden sorulur
Ama güzel de toplarım arkasından gelecek temiz fotokaybetmeyin umudunuzu
Prizin özelliği o. Ben boş prizler sandımdı. Yani başka bi cismi boş prize takmaya çalışıyor sandım. TV nin fişini mi oynuyor. Onlar dolabın arkasında bizim. Belki o zararlı olur evet.Televizyonun fişi takılı biZ mi güvenlikli yapıyoruz nasıl oluyor
Olmuyor Anka hanımcım olmuyorAhahaha süpersinyok canım daha değil öğle yemeğim için ızgaramı koyacak yer bulamadım tezgahta resmen
Gardıropla işim bitti hem temizledim hem katladım , hemde seçtim ...
bi ay sonra bida yapacağım atma işini..
AYnen takılı olanlarla oynuyor açıkta maalesef bizim tv ünitesini salona kaldırdık güvenli olmaz diye bu sefer de böyle uğraşıyorPrizin özelliği o. Ben boş prizler sandımdı. Yani başka bi cismi boş prize takmaya çalışıyor sandım. TV nin fişini mi oynuyor. Onlar dolabın arkasında bizim. Belki o zararlı olur evet.
Bi bakayım bunlara :)[Eki Görüntüle 2240909
Böyle koruyucular var en azından fişi çıkartırsa geri takamaz.
Selam kızlar, alışkanlıklardan vazgeçmek ne zormuş, sitenin yeni haline alışamadım bi türlü.
Nasılsın canım. Ya her gün gece aklıma geliyorsun sabah yazayım diyorum sabaha unutuyorum.Selam kızlar, alışkanlıklardan vazgeçmek ne zormuş, sitenin yeni haline alışamadım bi türlü.
Peki akşam da uyumadan önce böyle mi bırakıyorsun :)
Nasılsın canım. Ya her gün gece aklıma geliyorsun sabah yazayım diyorum sabaha unutuyorum.
İşte mart hedefim o :))Peki akşam da uyumadan önce böyle mi bırakıyorsun :)
Napcan şimdi az sayfalar ilerleseydilindalinda nerde ki acaba ? :)
Off sütün taşması da en nefret ettiğim, ince temizlik istiyor resmen.
Canım şükür iyiyim, toparlandım, minnoş şimdilik sıkıntısız (inşallah hep böyle olur) ama ablamız biri gelince sıkıntı çıkarıyor hala. Bugün ananesi götürdü biraz hava alsın diye evden çıkmak istemiyor resmen.
Bende kilolarımla baş başayım, azıcık daha toparlansa kuzum da atsam kanguruya yürüsek birlikte. İstediğim kanguru 4 Aydan başlıyor kullanılmaya, yaza artık halletmem lazım hiç hoşlanmıyorum bu bedenden.
7 diyodun en sonİşte mart hedefim o :))
Napcan şimdi az sayfalar ilerleseydi
Aynen diş fırçasıyla girişeceğim ilk fırsatta bebek uyandı şimdi.
Ben doğumdan bu yana 12 kilo aldım dikkat et valla emzirmek çok tehlikeli
Şubat çok kötüydü. Aşırı şekere düşkünleştim. Ama ben ilaç kullandım. Yemediğim tek bir sn yoktu resmen7 diyodun en sonnapçam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?