Televizyonun fişi takılı biZ mi güvenlikli yapıyoruz nasıl oluyor
Prizin özelliği o. Ben boş prizler sandımdı. Yani başka bi cismi boş prize takmaya çalışıyor sandım. TV nin fişini mi oynuyor. Onlar dolabın arkasında bizim. Belki o zararlı olur evet.

[
Böyle koruyucular var en azından fişi çıkartırsa geri takamaz.

Bu ay 2 alışkanlık edineceğimden bahsetmiştim mart hedeflerinde.
  1. Masayı düzenli tutmak
  2. Çantamı günlük temizlemek.

Şu çanta temizleme işini bir dönem yapıyordum çok pratik oluyordu.

Gardıropla işim bitti hem temizledim hem katladım , hemde seçtim ...
bi ay sonra bida yapacağım atma işini..

Prizin özelliği o. Ben boş prizler sandımdı. Yani başka bi cismi boş prize takmaya çalışıyor sandım. TV nin fişini mi oynuyor. Onlar dolabın arkasında bizim. Belki o zararlı olur evet.
AYnen takılı olanlarla oynuyor açıkta maalesef bizim tv ünitesini salona kaldırdık güvenli olmaz diye bu sefer de böyle uğraşıyor

Selam kızlar, alışkanlıklardan vazgeçmek ne zormuş, sitenin yeni haline alışamadım bi türlü.

Eki Görüntüle 2240956

Süt pişiyor taştı ocağı batırdı o yüzden o tarafı çekemedim.

Off sütün taşması da en nefret ettiğim, ince temizlik istiyor resmen.
Nasılsın canım. Ya her gün gece aklıma geliyorsun sabah yazayım diyorum sabaha unutuyorum.

Canım şükür iyiyim, toparlandım, minnoş şimdilik sıkıntısız (inşallah hep böyle olur) ama ablamız biri gelince sıkıntı çıkarıyor hala. Bugün ananesi götürdü biraz hava alsın diye evden çıkmak istemiyor resmen.

Bende kilolarımla baş başayım, azıcık daha toparlansa kuzum da atsam kanguruya yürüsek birlikte. İstediğim kanguru 4 Aydan başlıyor kullanılmaya, yaza artık halletmem lazım hiç hoşlanmıyorum bu bedenden.

Peki akşam da uyumadan önce böyle mi bırakıyorsun :)
İşte mart hedefim o :))
Napcan şimdi az sayfalar ilerleseydi

Aynen diş fırçasıyla girişeceğim ilk fırsatta bebek uyandı şimdi.
Ben doğumdan bu yana 12 kilo aldım dikkat et valla emzirmek çok tehlikeli

İşte mart hedefim o :))

Napcan şimdi az sayfalar ilerleseydi

Aynen diş fırçasıyla girişeceğim ilk fırsatta bebek uyandı şimdi.
Ben doğumdan bu yana 12 kilo aldım dikkat et valla emzirmek çok tehlikeli
7 diyodun en son napçam ben yaaa

7 diyodun en son napçam ben yaaa
Şubat çok kötüydü. Aşırı şekere düşkünleştim. Ama ben ilaç kullandım. Yemediğim tek bir sn yoktu resmen iki gündür diyetteyim. Yarını da atlatırsam kolay olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…