Şubat çok kötüydü. Aşırı şekere düşkünleştim. Ama ben ilaç kullandım. Yemediğim tek bir sn yoktu resmen iki gündür diyetteyim. Yarını da atlatırsam kolay olacak inşallah.

Napıosan beni de al oraya? 13. Takımda mısın hala? Şeker orucu mu yapıcaz napıcaz? Bende yapmak istiyorum bişiler. Sıkılana kadar Leslie yapayım diyorum ama ölüm gibi bişi o da öldürmüyor ama :)

Napıosan beni de al oraya? 13. Takımda mısın hala? Şeker orucu mu yapıcaz napıcaz? Bende yapmak istiyorum bişiler. Sıkılana kadar Leslie yapayım diyorum ama ölüm gibi bişi o da öldürmüyor ama :)
Dur kız bi toparlan bakalım.

Bu ara evim annemin eline geçmiş vaziyette. Bişilerin yeri değişiyor ama allahtan bir şeyler eklenmiyor evime. En kısa sürede her çekmeceye dolaba el atacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Özellikle giyinme odasına.

İşte mart hedefim o :))

Napcan şimdi az sayfalar ilerleseydi

Aynen diş fırçasıyla girişeceğim ilk fırsatta bebek uyandı şimdi.
Ben doğumdan bu yana 12 kilo aldım dikkat et valla emzirmek çok tehlikeli
Gördük gördüm prizin kapağını kapat

Bir Japon atasözü ne diyordu tam hatırlamıyorum ama şöyle birşey: Evde ne kadar çok eşyanız olursa onlar size hizmet edeceğine siz onlara hizmet edersiniz.
Bence çok doğru. Araba alıyoruz yılda 10000 TL gideri var onun için çalışıp ona hizmet eidyoruz,
Eve ne kadar çok eşya alırsanız ya da ev en kadar geniş olursa o kadar çok temizlik ve izmet gerektiriyor.

Yani çalıştığım için araba aldım servis sıkıntılıydı.
Çalışmasam almazdım ama exra markete anneme falan gidiyorum büyük rahatlık sağlıyor.
Mesela evdeki dekor ürünleri olduğunca azalttım tozlanmaktan başka görevleri yoktu.

Bu arada ilk topik mesajımı bir kez daha hatırladım sayende :)
Ahhh ah ne günlerdi.

Araba şart hele çocuklu eve

Selam kızlar!
Geçen gün 1 kitap daha bitirdim ve dün yeni bir kitaba başladım.
Cam balkonumuz yapıldı çok güzel oldu çamaşır kurutmak için özellikle çok iyi ayrıca bir yaşam alanı oldu artık bize.
Temizliğim bu güne kaldı ama henüz toz aldım ve salonun camlarını sildim. şimdi kızımı uyutuyorum o uyanınca evi süpüreceğim hızlıca.
Sitenin yeni hali iyi bence daha hızlı olmuş alışırız diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…