Şubat çok kötüydü. Aşırı şekere düşkünleştim. Ama ben ilaç kullandım. Yemediğim tek bir sn yoktu resmeniki gündür diyetteyim. Yarını da atlatırsam kolay olacak inşallah.
Dur kız bi toparlan bakalım.Napıosan beni de al oraya? 13. Takımda mısın hala? Şeker orucu mu yapıcaz napıcaz? Bende yapmak istiyorum bişiler. Sıkılana kadar Leslie yapayım diyorum ama ölüm gibi bişi o da öldürmüyor ama :)
Burayı da meşgul ettim :)Dur kız bi toparlan bakalım.
Lohusalığın bitsin en azından bi diyetisyene başlarsın gerekirse. Ben şimdi diyetisyenden yardım alıyorum.Burayı da meşgul ettim :)
Aa öyle mi, süpersin o zaman. Aynen 40mız çıksın bi en azından.Lohusalığın bitsin en azından bi diyetisyene başlarsın gerekirse. Ben şimdi diyetisyenden yardım alıyorum.
Burdayım canım yatıp duruyorum sabahtan beri. Ev zaten toplu yemekte var miskinlik yaptım. Birazdan Pazar’a gideceğiz bakalım hava almış oluruz hem.lindalinda nerde ki acaba ? :)
Gördük gördümİşte mart hedefim o :))
Napcan şimdi az sayfalar ilerleseydi
Aynen diş fırçasıyla girişeceğim ilk fırsatta bebek uyandı şimdi.
Ben doğumdan bu yana 12 kilo aldım dikkat et valla emzirmek çok tehlikeli
Bir Japon atasözü ne diyordu tam hatırlamıyorum ama şöyle birşey: Evde ne kadar çok eşyanız olursa onlar size hizmet edeceğine siz onlara hizmet edersiniz.Bir zamanlar çeyiz alışverişleri, kıyafet, eşya derken kızım doğduktan sonra minimal yaşam serüvenime başlamış oldum.
Sürekli bitmeyen ev işlerinde bu süreci hızlandırdı diyebiliriz.
Evin dağınıklığı negatif enerjisini üzerimden atmak istiyorum.
Deneyimlerimi paylaşacağım burada.
Olmaz zor oluyo sürekli aç kapatGördük gördümprizin kapağını kapat
Bir Japon atasözü ne diyordu tam hatırlamıyorum ama şöyle birşey: Evde ne kadar çok eşyanız olursa onlar size hizmet edeceğine siz onlara hizmet edersiniz.
Bence çok doğru. Araba alıyoruz yılda 10000 TL gideri var onun için çalışıp ona hizmet eidyoruz,
Eve ne kadar çok eşya alırsanız ya da ev en kadar geniş olursa o kadar çok temizlik ve izmet gerektiriyor.
Burayı da meşgul ettim :)
Burdayım canım yatıp duruyorum sabahtan beri. Ev zaten toplu yemekte var miskinlik yaptım. Birazdan Pazar’a gideceğiz bakalım hava almış oluruz hem.
Bir Japon atasözü ne diyordu tam hatırlamıyorum ama şöyle birşey: Evde ne kadar çok eşyanız olursa onlar size hizmet edeceğine siz onlara hizmet edersiniz.
Bence çok doğru. Araba alıyoruz yılda 10000 TL gideri var onun için çalışıp ona hizmet eidyoruz,
Eve ne kadar çok eşya alırsanız ya da ev en kadar geniş olursa o kadar çok temizlik ve izmet gerektiriyor.
Araba şart hele çocuklu eveYani çalıştığım için araba aldım servis sıkıntılıydı.
Çalışmasam almazdım ama exra markete anneme falan gidiyorum büyük rahatlık sağlıyor.
Mesela evdeki dekor ürünleri olduğunca azalttım tozlanmaktan başka görevleri yoktu.
Cumartesileri çalışman çok zor oluyor demi ya..yarın bol bol dinlen canımbende eve gitsem temizlik günüm + yemek yapılacak.
Aynen çok zor oluyorCumartesileri çalışman çok zor oluyor demi ya..yarın bol bol dinlen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?