Ben de yoruldum baya. Bütün evi topladım süpürdüm sildim. Bi banyo kaldı onu da eşim halleder artıkBen çok yoruldum bugün yahu
Eylülü yıkadım son olarak ama bittim :)Ben de yoruldum baya. Bütün evi topladım süpürdüm sildim. Bi banyo kaldı onu da eşim halleder artık
Çocukları da eşim yıkadı çok şükür banyo işleri eşimdeEylülü yıkadım son olarak ama bittim :)
Vay be iyimişÇocukları da eşim yıkadı çok şükür banyo işleri eşimde
Ben pzartesi sabah yapıyorum hafta sonu çıkanları.Vay be iyimiş
Ütüleri çıkarttım medana bana bakıyolar ama bugün yapmam gibi :)
Bende yarın akşama yaparımBen pzartesi sabah yapıyorum hafta sonu çıkanları.
Temizliğin mi hımmYa hiç öneri gelmemiş demekki bunun kolay yolu yok
Günaydın canım, maalesef benim Önerim yok, aynen böyle yapıyorum bende, gelirse bende öğrenmiş olacağım. Yıkamak cidden sorun değil de onları kurulayıp kaldırmak mesele.Ya hiç öneri gelmemiş demekki bunun kolay yolu yok
Tava böreği olabilir , Sarı burma yapılır.Slmmm kızlarrr grip oluyorum 2 gündür çok gezdik yarın güzel bir tarhana çorbası yapayım iyi gelir ve prasa yemeği bol limonlu ohhh mis...
Valla yemek derdi bizi bitirdi...3 tane yufka almıştım ne yapayım onunla fikri olan gözleme sevmiyoruz
gayet sade ve ferah ya bu kadar az yetiyor mu acaba benim gardrop düzenli ama bu kadar sade değil maalesef kıyafetlerime kıyamıyorum niyeyse ama benim gardropta yazlık kışlık ayrıyeten nevresim takımlarım ve misafir 3 tane yorgan ve yastığım da varCumartesi günügulenyuzumsunsen den cesaret alarak dolabımı tamamen boşalttım :)
Eki Görüntüle 2241441 Eki Görüntüle 2241442
Bu görüntüden korktum tabi :)
Ama başlamıştım bir kere dolabımı sildim bir güzel baya toz olmuş hiç fark etmemişim.
Yemek faslı girse de araya 2 saatte toparlandım.
Bu kadar kalabalık olduğuna bakmayın 2 battaniye ve nevresim de mevcut :) Yazlıklar hurç da
Hatta dikkatli bakarsanız kumbaramı bile bulabilirsiniz
Eki Görüntüle 2241443 Eki Görüntüle 2241444
Eki Görüntüle 2241445 Eki Görüntüle 2241446
Eki Görüntüle 2241447
Battaniyenin 1 tanesini bazaya kaldırdım.
15 parça kadar eledim. askı kıyafet ve çoraplardan.
HarikaCumartesi günügulenyuzumsunsen den cesaret alarak dolabımı tamamen boşalttım :)
Eki Görüntüle 2241441 Eki Görüntüle 2241442
Bu görüntüden korktum tabi :)
Ama başlamıştım bir kere dolabımı sildim bir güzel baya toz olmuş hiç fark etmemişim.
Yemek faslı girse de araya 2 saatte toparlandım.
Bu kadar kalabalık olduğuna bakmayın 2 battaniye ve nevresim de mevcut :) Yazlıklar hurç da
Hatta dikkatli bakarsanız kumbaramı bile bulabilirsiniz
Eki Görüntüle 2241444
Eki Görüntüle 2241445 Eki Görüntüle 2241446
Eki Görüntüle 2241447
Battaniyenin 1 tanesini bazaya kaldırdım.
15 parça kadar eledim. askı kıyafet ve çoraplardan.
gayet sade ve ferah ya bu kadar az yetiyor mu acaba benim gardrop düzenli ama bu kadar sade değil maalesef kıyafetlerime kıyamıyorum niyeyse ama benim gardropta yazlık kışlık ayrıyeten nevresim takımlarım ve misafir 3 tane yorgan ve yastığım da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?