Pazartesileri kilo bildirimi yapalım abur cubur yasak olsun kesinlikle. Herkes hedef kilosunu da yazsın mià sende yaz canım. En azindan herkes kaç kiloya odaklanmak istiyorsa ona odaklanır.

Günaydınlar dün verimli geçti
Fırında musakka yaptım baya uğraştırdı yemek.
bazı işler yemek sonrasına kaldı.
1 iç çamaşırı attım.
geçen ayırdığım eşyaları çöpe gidecekleri verilecekleri ayıkladım.

Bugün yemeğim var
Etrafı toplayıp ütü yapacağım.

Siyah nokta engelliyor. Tamamen bitirmedi ama azalttı.
Sivilce oluşumunu engelliyor varsa da çabuk söndürüyor.
Sivilce izleri varsa çabuk geçirdi
Gözeneklerimi de düzeltti
Gerçi diğer ürünlerini de kullanıyorum.

günaydınlar herkese
dün sadece 1 nakina çamaşır yıkadım kuruttum ama yerleştirmedim üşendim
bugün gidince yerleştiricem
sabah 2 parça ürün çöpe gitti
2 tane de renkli sıvı deterjanım vardı toz alacaktım eşim alma bunları kullan ne saklıyon diyor
iyi dedim tamam bencede kullanimm bunlar bitsin sonra alırız renkli deterjan almama gerek kalmadı uzun bi süre en az 2 ay
haftasonu temizlikçiyi çağırayım mı yoksa haftasonu kaçamağı mı yapalım kararsızım
gidersem temizlik kalacak temizlik olursa da ben eve tıkılıp kalacam gerçi yarım gün ama 12 de gelip 5 de gidecek .

Tabi ki kaçamak yapmak
Evinin çok kirli olduğunu sanmıyorum ama içine sinmiyorsa yaptır.

Tabi ki kaçamak yapmak
Evinin çok kirli olduğunu sanmıyorum ama içine sinmiyorsa yaptır.
yok aslında kirli değil temiz ama camlarım yazdan beri silinmiyor bi tülleri yıkayıp camları sildiresim var devamlı alacaktım ya hani 15 günde bi daha hiç alamadım fırstım olmadı bi düzene koymak istiyorum ama bi tarafımda gezmek istiyor. haftasonu hava durumuna bakim de dediğin gibi hakkımı kaçamaktan yana kullanayım demi ya
ben ölmicem mi hemen damara bağlarım

Ben de haftada bir kahve maskesi yapıyorum peeling için sonra da bimden siyah nokta maskesi aldım onu kullanıyorum. Baya faydasını gördüm

lindacım liste sana kaldı arkadaşım.
tamam canım liste değil de ben de takip edemeyebilirim buraya yazalım kimler istiyorsa herkes kaç kilo olduğunu yazsın haftaya pazartesi bu konuyu tekrar konuşuruz haftaya tartılma günümüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…