- 29 Ocak 2017
- 4.552
- 8.678
- 158
bakınca içim açıldı dolaplara :))Teşekkür ederim canım. Bugün düzenlediğim dolapların fotoğraflarını ekleyeyim:)
3 numaralı oğlumuz uyursa jenga oynuyoruz, çekirdek çitliyoruz, tavla oynuyoruz.ki haftada 2-3 kere falan uyuyor genelde 2 ye kadar ayaktahaftaiçi akşamları veya haftasonu eşinizle neler yapıyorsunuz kızlar? uzun süredir eşimle free takıldığımı fark ediyorum bundan çok rahatsz oluyorum. kızım uyuduğu vakitler ikimizde kendi bilgisayarımızda vakit geçiriyoruz ortak hiç paylaşımımız yok
Tatil iyidir hepimize bol dinlenmeli tatiller diliyorum miaOoo kış tatili yazında gitmiştin bak gözümden kaçmıyor :)
Eve geçince sadelik bildirimleri bekliyoruz.
Ya tabiki yapalım neden olmasın. Ben uzun zamandır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum tatlı krizlerim olmasa ne güzel olacak da boyun kaç canim benim 1.60. Ama kafaya koydum 52 ye kadar inat edecem birakmicam.daha önce sağlıklı beslenmeye başlamaya çalıştık seninle ama olmadı canım, tekrar başlamaya ne dersin, kilolarımız da çok yakın yarış yapalım mı:) ben cumartesi sabah 58- bu sabah 58,8 çıktım( dün çok abucubur yedim ondan ödem oldu herhalde
İnternetten baktım da 50 tl imiş küçücük şey, ben kendi 750 ml olanı 20 TL’ye almıştım bu fazla geldi ama yine de alacağım sanırım :)Ne kadar dediler ki çok pahalı değil aslında onlar.
165 benimki de, 55 kiloya inmek istiyorum aylardır 58-59 arasında gidip duruyorum bir ay dikkat etsem inicem de iradem çok zayıf, bir tane yersem devamı geliyor hemenYa tabiki yapalım neden olmasın. Ben uzun zamandır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum tatlı krizlerim olmasa ne güzel olacak da boyun kaç canim benim 1.60. Ama kafaya koydum 52 ye kadar inat edecem birakmicam.
Yok canım o kadar olmaz. atsana resmini ben bakayım ne kadarmış.İnternetten baktım da 50 tl imiş küçücük şey, ben kendi 750 ml olanı 20 TL’ye almıştım bu fazla geldi ama yine de alacağım sanırım :)
Şimdi tekrar baktım da 30 yazıyor. Geçen hangi siteden baktım acaba alayım hemen :)Yok canım o kadar olmaz. atsana resmini ben bakayım ne kadarmış.
30 da pahalı yahuŞimdi tekrar baktım da 30 yazıyor. Geçen hangi siteden baktım acaba alayım hemen :)
Senin benden uzulmus canım ya üstelik vermen gereken kilo da az tamam hadi bakalım yarışalım ama nasıl istersen özelden yazisalim mià nin sayfasını katletmiyelim165 benimki de, 55 kiloya inmek istiyorum aylardır 58-59 arasında gidip duruyorum bir ay dikkat etsem inicem de iradem çok zayıf, bir tane yersem devamı geliyor hemenyaz geliyor ya göbeğim gitsin isitiyorum kışın her türlü oluyor da yazlıklarda fit olmak istiyor insan :)
Bundan işte arkadaş satıyor sipariş verdim 34 tl imiş30 da pahalı yahu
Bildiğimi şişe değil mi 500 ml lik. 18 e satıyoruz biz onları
İnternetten baktım da 50 tl imiş küçücük şey, ben kendi 750 ml olanı 20 TL’ye almıştım bu fazla geldi ama yine de alacağım sanırım :)
Yazın buraya bende katılırım :)Senin benden uzulmus canım ya üstelik vermen gereken kilo da az tamam hadi bakalım yarışalım ama nasıl istersen özelden yazisalim mià nin sayfasını katletmiyelim
Çocuk için olandan mıO şişeden vardı bende anka kızacak ama memnun kalmadım
Koku yapıyor suyun tadı değişiyor
Canım bulaşık makinesine atılırsa veya uzun süre yıkanmazsa koku yapıyor. İki üç güne bir karbonat sirkeyle çalkalayınca koku falan olmuyor. Benimki 5 senelik koku sorunu yaşamadım hiçO şişeden vardı bende anka kızacak ama memnun kalmadım
Koku yapıyor suyun tadı değişiyor
18 canım bunun tanesi.Bundan işte arkadaş satıyor sipariş verdim 34 tl imiş
haftada bir gün kilo bildirimi yapalım. daha önce fit365 yüklemiştim ben bir ay falan iyi olmuştu aslında ne yedim vs görmek açısından ama sürekli yazmak sıkıcı gelmişti. plank-squat-wall sit challengeine başladım ben mart başında 5. günüm, daha önce de başlamıştım sıklaşmaya faydası oluyor gerçekten. akşam yemeğinden sonra mümkün oldğunca bişey yememeye çalışıyorum sadece bitki çayı içiyorum. nasıl bir uygulama yapalım dersiniz:)Yazın buraya bende katılırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?