haftaiçi akşamları veya haftasonu eşinizle neler yapıyorsunuz kızlar? uzun süredir eşimle free takıldığımı fark ediyorum bundan çok rahatsz oluyorum. kızım uyuduğu vakitler ikimizde kendi bilgisayarımızda vakit geçiriyoruz ortak hiç paylaşımımız yok

3 numaralı oğlumuz uyursa jenga oynuyoruz, çekirdek çitliyoruz, tavla oynuyoruz.ki haftada 2-3 kere falan uyuyor genelde 2 ye kadar ayakta
Hafta sonu sadece pazar tatil onun onda da temizlik yapıyoruz dip bucak

Ya tabiki yapalım neden olmasın. Ben uzun zamandır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum tatlı krizlerim olmasa ne güzel olacak da boyun kaç canim benim 1.60. Ama kafaya koydum 52 ye kadar inat edecem birakmicam.

Haftaiçi de haftasonu da genelde netflixden bir film izliyoruz bazen de dışarıya avm gezmeye falan gidiyoruz haftasonu pazara gidiyoruz.
Bu arada bu aksam çamaşır Sepetimi yıkadım kızlar o da çıkmış oldu aradan.bana da bi ferahlama geldi valla.

Ya tabiki yapalım neden olmasın. Ben uzun zamandır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum tatlı krizlerim olmasa ne güzel olacak da boyun kaç canim benim 1.60. Ama kafaya koydum 52 ye kadar inat edecem birakmicam.
165 benimki de, 55 kiloya inmek istiyorum aylardır 58-59 arasında gidip duruyorum bir ay dikkat etsem inicem de iradem çok zayıf, bir tane yersem devamı geliyor hemen yaz geliyor ya göbeğim gitsin isitiyorum kışın her türlü oluyor da yazlıklarda fit olmak istiyor insan :)

Senin benden uzulmus canım ya üstelik vermen gereken kilo da az tamam hadi bakalım yarışalım ama nasıl istersen özelden yazisalim mià nin sayfasını katletmiyelim

Eklentiler

• C8CC9FAC-38B8-4D1F-9D4B-49F6FB9C451C.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 36
O şişeden vardı bende anka kızacak ama memnun kalmadım
Koku yapıyor suyun tadı değişiyor
Canım bulaşık makinesine atılırsa veya uzun süre yıkanmazsa koku yapıyor. İki üç güne bir karbonat sirkeyle çalkalayınca koku falan olmuyor. Benimki 5 senelik koku sorunu yaşamadım hiç

Yazın buraya bende katılırım :)
haftada bir gün kilo bildirimi yapalım. daha önce fit365 yüklemiştim ben bir ay falan iyi olmuştu aslında ne yedim vs görmek açısından ama sürekli yazmak sıkıcı gelmişti. plank-squat-wall sit challengeine başladım ben mart başında 5. günüm, daha önce de başlamıştım sıklaşmaya faydası oluyor gerçekten. akşam yemeğinden sonra mümkün oldğunca bişey yememeye çalışıyorum sadece bitki çayı içiyorum. nasıl bir uygulama yapalım dersiniz:)

ipek yüz kesesi almayı düşünyorum, kullanan var mı? etkisi oluyor mu gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…