Cilt ilgi istiyor ufak bir bakım bile farkediyor.
Yaşlanma karşıtı bişeyler kullanmaya başladın mı? Gençlik aşısı yaptıran arkadaşlar var çevremde faydasınoluyır mudur gerçekten bu tür şeylerin, veya ben mi çok üşengeçim yapmamak için faydası olmaz zatene mi inanmak istiyorum bilmiyorum

tamam canım liste değil de ben de takip edemeyebilirim buraya yazalım kimler istiyorsa herkes kaç kilo olduğunu yazsın haftaya pazartesi bu konuyu tekrar konuşuruz haftaya tartılma günümüz :)
Burda alt alta bildirim yaparız öyle de olur, çok kalabalık değiliz zaten. Aslında tartılma günü cuma veya cumartesi olsa bana daha iyi olacak haftaiçi kaçamaklarım çok oluyor benim işten çıkınca markete uğramak istiyorum veya iş yerindeki öğle yemeğiyle doymadığım için üstüne bir sürü aburcubur yeme isteğim oluyor, Cuma veya cumartesi tartı günü olunca daha çok dikkat ediyorum yoksa tartı geçti zaten diye salma ihtimalim oluyor (biraz çocukça gelebilir size ama iradem çok zayıf )
Ama çoğunluğa da uyarım yok bize oazartesi daha uygun derseniz o gün tartılırız:)

aşk olsun seni mi kıracaz sen cumartesileri tartı gününde bildirim yap bende pazartesi yapim sonra karşılaştırmalar yaparız önemli olan işte 1 haftada bir düzenli kontrol sağlamamız

ben senede bir kere yüz bakımına gidiyorum hydrafacial sistemle temizliyorlar
aman amanlık bi fark oluşmuyor sadece içim rahat etsin diye bu sene gidemedim bak gitmem lazım bu ara ona da
ama böyle şeylerle çok uğraşmayın diyorlar yüz daha fazla yıpranıyormış
banyoya girmeden genelde maske uygularım ki duşta rahat çıksın diye duşta da pleeng yapıyorum hepsi bu
nemlendirici falan almam lazım aslında
Mia- aslında yves ürünlerini çok seviyorum oraya gidip ihtiyaçlarımı alayım ben :)
en son babe ürünleri aldım gene fark olmadı bi sürü eczane kanalı denedim
ya da la roshe da alabilirm denemişliğim var

Faydası vardır mutlaka ama şuan ihtiyaç duymuyorum :)

Çok teşekkür ederim canım
Buzdolabındaki saklama kapları glasslock marka. Biev’den almıştım. Kavanozlar dediğin gibi Paşabahçe’den.

İş verimliliği

İş yeri bu ay çok yoğun değil.
Bende bu fırsatı değerlendirip detaylı işleri yapabilirim.
sağlık kontrolleri ve kalibrasyon randevuları ayarlayacağım.
düzen ve günlük işlerimi daha dikkatli yapacağım.
8-12 saatleri arası daha verimli çalışmayı gün sonu da dinlenmeyi istiyorum.

Dün tuvalet banyo yıkandı
Yemek yapıldı
Yağmurda ıslanan çamaşırlar yeniden yıkandı
Bugün ev süpürüldü
Nevresimler değişti
2 makine çamaşır ve yastıklar yıkandı
Koltuklar silindi
Kuruyan çamaşırlar yerleştirildi
Daha da elimi bi şeye sürmem :)

Daha ne olsun :)

eline sağlık:) verimli bir gün olmuş

Tiyatroya veya konsere gitmeyi çok istiyorum aslında ama akşam Kızım emerek uyuyor diye gidemiyoruz, kvler burda kızı oraya bırakıp gündüz sinema tiyatro va yapabiliriz aslında ama eşim hiç hevesli değil ya, konsere bile gitsek bir gece idare edilebilir bence kız en kötü bakıcımızı çağırırız ama o isteksiz olunca benim de hevesim kaçıyor, her şeyi 1000kere söyleyerek yaptırmak istemiyorum veya gen düşünüp planlamak istemiyorum her şeyi, kaç kere söyledim gitsek diye bir organizasyon yapsa nasıl hoşuma gider...
Kızım 9gibi uyudu dün mesela yatana kadar 3saatimiz var bir saat birlikte bişeyler yapalım sonra yine 2şer saat ne yaparsak yapalım dedim, eşim be yapalım Söyle falan dedi istekli değildi çok bilgisayardan çukur izledi satranç oynadı,ben de tavla oynama veya film seyretme deidm de canı istemedi, genelde filme geç başlıyoruz 23den sonra ben uyuyakalıyorum onu söyledi, tavlada da beni hep yeniyor zaten sıkılmış olabilir, ama çok üzülüyorum böyle olunca da hiçbir ortak paylaşımımız YÖK biz neden evlendik diyorum bazen işte olan olayları anlatıyorum bazen sıkılıyor onları da dinlemek istemiyor saatlerce muhabbet de edemiyoruz öyle kısa kısa oluyor 5-10dk falan. Ortak hobi olarak ne bulabilirim ne yapabilirim bilmiyorum ama böyle ayrı takılmaya devam ettikçe iyice soğuruz birbirimizden diye korkuyorum
Eşimi suçlamak için yazmadım bunları böyle olunca kendimi çok yetersiz hissediyorum, demek ki Benimle iyi vakit geçiremiyor da bilgisayara dadanıyır diye, hem de evliliğimi sorgulamaya başlıyorum neden biz uzun uzun muhabbet edemiyoruz veya ortak paylaşım yapamıyoruz diye

İlk zamanlarımı hatırlattın :)
Sürekli eşimle birlikte bir şeyler yapalım isterdim.
Sonra farkında olmadan bunaltığımı anladım.
Eşim odaklı olmak yerine önceliği kendime verdim.
yani canım isterse kitap okurum film izlerim yada bakım yaparım kendime
Bazen eşim der film izleyelim , kitap okurken yanıma gelir.
Bazen eşim oyun oynar bende izlerim .

Yani şöyle düşün bekar zamanlarında her zaman her gün ailenle oturup sohbet edermiydin.
yoksa çoğu zaman odan damı olurdun.
Evlilik gizli bağları olan bireysel bir yaşamdır :)

Yani sinemaya gidelim mi demek yerine ben bu filme gideceğim sende gelmek ister misin ? demek daha etkilidir :)

kendini hiç suçlama canım ne alaksı var senin yetersiz olmanla
bak şimdi film izleme saatlerinizi çocuk uyuduktan sonra yapın hemen filme otursan 1,5 saat uykun gelmez herhalde
bi de haftada bir gün bakıcı ya da anneni ayarlayıp sinemaya bilet al sen plan yap boşver o yapmasın aldım biletleri hadi gidiyoruz bu akşam de
tavla da oyna sıkılmamıştır belki nerden bilion bi şeyine oynayın tavlayı rekabet olsun hem çekişmeli gider belki
yani belli bi süre bakalım aktiviteleri sen bul sen yönet bakalım gelecek mi katılacak mı
bizim aileler de yanımızda olmadığı için biz hep beraber hareket ederiz bi wc ye birlikte gitmediğmiz kalmıştır :)

Eşimle gezmek çocuktan sonra zor geliyor. Hem çocuğun koşturması hem de isteklerinin bitmemesi :))) dışarı çıkmak para istiyor. Çocuk olunca artı bi bütçe gerektiriyor. Korkuyoruz dışarı adım atmaya artık...

siz çalışıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…