İşe giriş tarihim haziran da yani 3 ay sonra 23 gün yıllık iznimi kazanacağım :)
bu geçen yıldan kalanlar :)
Bizde de aynı o şekildeydi.
Ama geçen Aralık ayının 15'inde yıl sonuna kadar kullanın artık 1 Ocak-31 Aralık olacak dendi.
Ben izin kullanamadan sene bitti geçen seneden 10 gün iznim yandı.

Senin baya çokmuş fonlar falan.
ütü de yapıyormusun.
fonlarım daha yeni canım hiç yıkamadım ilk defa yıkanacak yok hayır ütü falan yapamam valla yıkayıp yıkayıp asıcam bakalım benim fon yatak odasında oturma odasında salonda var aynen ya ıvırı zıvırı biraz fazla ama güzel de duruyor umarım ütü istemez bi de onla uğraşamam kaldırır atarım valla :)

Bizde de aynı o şekildeydi.
Ama geçen Aralık ayının 15'inde yıl sonuna kadar kullanın artık 1 Ocak-31 Aralık olacak dendi.
Ben izin kullanamadan sene bitti geçen seneden 10 gün iznim yandı.

Bizim yanmıyor.
İzin kullanma aylarımız ekimden başlıyor mayısa kadar diğer 4 ay izin yok.
tatil için zar zor alıyorum eylül ayında hatta.
Bizim aktarılıyor yani.

Canım yazın hergün duş alıyorum ama niveanın roll onunu kullanmazsam terleme oluyor. Evet terlemek gereklidir ama kokmamak lazım... Kozmetik ürünlerini bırakabilirim belki ama bakım ürünlerini bırakamam :)))

o kadar alıştırdım ki kendimi eşim de ben de kullanmıyoruz bunun yerine daha sık duş alıyoruz
evde bile yok hatta kanser yapıyormuş ya ondan çok korkuyorum
Benden nacizane bir tavsiye:)
Yaz ayları deodorant yerine ;
Kalıp sabun şeklinde kaya tuzları var.
Bir tane ondan alıp sabahları koltuk altını hafif suyla nemlendirip tuzu sür sonra kıyafetini giy ter kokusu gün boyu sıfır!
Normal bi şekilde terliyorsun fakat koku yok.
Tecrübeyle sabit.

Canım yazın hergün duş alıyorum ama niveanın roll onunu kullanmazsam terleme oluyor. Evet terlemek gereklidir ama kokmamak lazım... Kozmetik ürünlerini bırakabilirim belki ama bakım ürünlerini bırakamam :)))
ben bir giydiğim kıyafeti giymediğim için ve hemen hemen her gün duş aldığım için kokma gibi bir durum olmuyor.
ama dediğim gibi her insanın terlemesi aynı değildir ben çok terleyen bi insan olmadığım için ve gün boyu masa başı çalıştığım için işe de arabayla gidip geldiğim için bi sıkıntı yaşamadım.
ama sen çok terleyen bi insansan ve rahatsız oluyorsan tabiki kullanacaksın başka çara yok
üstelik ter kokan insanlardan nefret ediyorum demişsin ki ter falan da kokmuyorum kesinlikle bakımıma dikkat ederim.

nerde satılıyor canım deneyebilirim hatta annemi bıraktıramıyorum roll onu ona da alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…