bende bu hafta 2 cam sildirip bir odanın tül ve fonlarını yıkacam inşallah
O zaman az vaktin kalmış yanmasına :)İşe giriş tarihim haziran da yani 3 ay sonra 23 gün yıllık iznimi kazanacağım :)
bu geçen yıldan kalanlar :)
Evet orası öyle:) akşamı hafif geçirirsem daha iyi olur gibi gelmişti. Öğle yemeğini atlayamıyorum ben ya tüm enerjim çekiliyor gibi oluyor ölü balık gibi oluyorum :)O zaman aynı hesaba geliyor. 1 öğün aç kalınca diğer öğün yükleniyorsun kendine.
Ne güzel bir sürü fazlalık gitmiş :)Evin atılacaklarını bitirdim Allaha şükür.
Toplamda 10 poşet kadar çıktı.
Allahım resmn çöp evde yaşıyormuşum.
İnanılmaz rahatladım ama.
Bizde de aynı o şekildeydi.İşe giriş tarihim haziran da yani 3 ay sonra 23 gün yıllık iznimi kazanacağım :)
bu geçen yıldan kalanlar :)
Şimdi yavaş yavaş derin temizliğe başlıycam.
Haftasonu yatak odası ve çocuk odasını yapıcam inşallah.(Cam,perde,kapı,sil,süpür..)
fonlarım daha yeni canım hiç yıkamadım ilk defa yıkanacak yok hayır ütü falan yapamam valla yıkayıp yıkayıp asıcam bakalım benim fon yatak odasında oturma odasında salonda var aynen ya ıvırı zıvırı biraz fazla ama güzel de duruyor umarım ütü istemez bi de onla uğraşamam kaldırır atarım valla :)Senin baya çokmuş fonlar falan.
ütü de yapıyormusun.
Belki kışın yeterli olur ama yazın zannetmiyorum.. En nefret ettiğim şey ter kokan insanlar...Ben memnunum roll on almadım ama bende de garnier mineral var
Doğal terlemeyi bozmadan kokuyu engelliyor sadece.
çok terlemediğim için kışın yeterli oluyor.
Evet canım aynenDolap içlerini bitirmişsin geriye yıkanacak şeyler kalmıştır ya kolay yaparsın inş :)
kilo bidlrimi yaptın mı canım ben mi kaçırdım?Bizde de aynı o şekildeydi.
Ama geçen Aralık ayının 15'inde yıl sonuna kadar kullanın artık 1 Ocak-31 Aralık olacak dendi.
Ben izin kullanamadan sene bitti geçen seneden 10 gün iznim yandı.
Bizde de aynı o şekildeydi.
Ama geçen Aralık ayının 15'inde yıl sonuna kadar kullanın artık 1 Ocak-31 Aralık olacak dendi.
Ben izin kullanamadan sene bitti geçen seneden 10 gün iznim yandı.
Canım yazın hergün duş alıyorum ama niveanın roll onunu kullanmazsam terleme oluyor. Evet terlemek gereklidir ama kokmamak lazım... Kozmetik ürünlerini bırakabilirim belki ama bakım ürünlerini bırakamam :)))ben roll on kullanmayı 2 seneye yakın oldu bıraktım deodorant da kullanmıyorum hiç. terlediğinizde o gün hemen duşa girin inanın o kadar rahatsız edici bi durumla karşılaşmadım şimdiye kadar
ben ne kadar kozmetik ürünü bırakırsak o kadar rahatlayacağımıza inanıyorum tabiki de bırakamdığımız şeyler illa ki oluyor ama napalım yavaş yavaş bırakırız inşallah
Benden nacizane bir tavsiye:)o kadar alıştırdım ki kendimi eşim de ben de kullanmıyoruz bunun yerine daha sık duş alıyoruz
evde bile yok hatta kanser yapıyormuş ya ondan çok korkuyorum
ben bir giydiğim kıyafeti giymediğim için ve hemen hemen her gün duş aldığım için kokma gibi bir durum olmuyor.Canım yazın hergün duş alıyorum ama niveanın roll onunu kullanmazsam terleme oluyor. Evet terlemek gereklidir ama kokmamak lazım... Kozmetik ürünlerini bırakabilirim belki ama bakım ürünlerini bırakamam :)))
kilo bidlrimi yaptın mı canım ben mi kaçırdım?
nerde satılıyor canım deneyebilirim hatta annemi bıraktıramıyorum roll onu ona da alabilirimBenden nacizane bir tavsiye:)
Yaz ayları deodorant yerine ;
Kalıp sabun şeklinde kaya tuzları var.
Bir tane ondan alıp sabahları koltuk altını hafif suyla nemlendirip tuzu sür sonra kıyafetini giy ter kokusu gün boyu sıfır!
Normal bi şekilde terliyorsun fakat koku yok.
Tecrübeyle sabit.
kız hepimiz yaptık diyorum bu kız yaptı da ben mi kaçırdımLinda.
Immmm şeyyyyy
Linda.
Immmm şeyyyyy
Valla nerde satılıyor bilmiyorum.nerde satılıyor canım deneyebilirim hatta annemi bıraktıramıyorum roll onu ona da alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?