- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
haklısın canım bizim işte benle yaşıt kişiler var hatta bazıları sürekli aktivite ayarlıyor ben öyle bir grupla hareket edemiyorum ailemle de vakit geçirmek istiyorum kopuyoruz o yüzden bir süre sonra. bugün özellikle çok sıkıldığımı farkettim yine bir süre idare edeceğim yoksa geçimsiz diye adım çıkacakİş yeri ilişkileri benimde dengesiz bu aralar.
Sevdiklerimle konuşurum sadece diğer enerji alamadığım kişilere selam veririm yada ayak üstü sohbet ederim.
Hiç konuşmadıklarım da var onlarla aynı ortamda olmamaya dikkat ederim.
genelde kendi işimi kendim yaparım. yardım almam.
iş yerine arkadaş bulmaya veya düşman edinmeye gelmiyorum işimi yapıp eve geçiyorum o kadar ....
Kaldı ki işten ayrılanlar zamanla aramıyor yada aramıyoruz.
İş arkadaşlıkları karşılıklıdır ve gerçekte değildir benim gözümde :)
haklısın canım bizim işte benle yaşıt kişiler var hatta bazıları sürekli aktivite ayarlıyor ben öyle bir grupla hareket edemiyorum ailemle de vakit geçirmek istiyorum kopuyoruz o yüzden bir süre sonra. bugün özellikle çok sıkıldığımı farkettim yine bir süre idare edeceğim yoksa geçimsiz diye adım çıkacak
kilo benim de problemim yesem de yemesem de aynı kilolardayım sanırım bayağı dikkat etmem gerekiyor vermek için bu hafta dikkat etmeye çalışacağım.
lisedeyken ünideyken filan olurdu ya kafa dengimiz insanlar halden anlayan vs. nerede onlar acabaTabi herkesin tavırları sana uymayabilir
Bazen oldukları gibi kabullenmek gerekiyor.
lisedeyken ünideyken filan olurdu ya kafa dengimiz insanlar halden anlayan vs. nerede onlar acaba
kızlar merhaba
giremedim ya buralara
haftasonu bol yürümeli şehirdışı kaçamağı yaptık
evle hiç ilgilenemedim ama toplu zaten
kilo bildirimini akşama yapacağım eve gidince yazarım burdan
hepinize sevgilerrr
selam kızlar
ben de hastaydım, şimdi de kızıma bulaştı
hastayken fazla yemek yemememe rağmen hala aynı kilodayım (62 kg)
keşke verebilirsek..
bu hafta düğün var ve kıyafet almayım, takmak için altın almalıyım..
hafta sonu ev işleri, çamaşır, bulaşık, ütü derken geçti yine
banyoda ufak tefek tadilat işleri vardı onları hallettik
1 fırın tepsisi, 1 çanta çöpe gitti
sabah kalkıp işe gelmek yeterince can sıkıcı zaten, bir de tatil sonrası işe gelmek çok daha fazla can sıkıyor
iş yeri arkadaşlıklarına kesinlikle güvenmiyorum
normalde muhatap dahi olmayacağımız insanlarla iş ortamında mecburen yüz yüze bakıyoruz
iş bitince kimse kimseyi arayıp sormuyor zaten
bunca yıllık iş hayatımda 1 tane arkadaşım diyebileceğim insan var onla da şu an aynı yerde çalışmıyoruz
diğerleri hiç benim gözümde.
güle güle kullansınlar canım anne-babalar her şeye değer. :)Annem ev tadilat ediyor.
Ev hediyesi olarak bahçe masa takımı alacağım.
önümüzdeki ay kartla alacaklar ben ödeyeceğim.
Allahım ya kartı kestim ama kaçamıyorum
güle güle kullansınlar canım anne-babalar her şeye değer. :)
Ben de sabah sabah yarım ekmek tost bi de üstüne bi sıkma yedimBugün 57,8 kg çıktım.
Öğlen yemeğe gitmiyorum baya faydası oldu.
Kızlar bu yves Rocher markasının ürünlerini beğeniyor musunuz? Ben bir tane roll on aldım alüminyum içermediği için.. Fakat berbat bir şey, asla koruma sağlamıyor ve olağanüstü terleme oluyor. Bir daha kullanmadım, gitti çöpe.. Artık bu markaya güvenemez oldum... Kullanan arkadaşlar ne düşünüyor merak ediyorum..
Ben de sabah sabah yarım ekmek tost bi de üstüne bi sıkma yedim
mia benden önde gidiyorsun tebriklerBugün 57,8 kg çıktım.
Öğlen yemeğe gitmiyorum baya faydası oldu.
ben roll on kullanmayı 2 seneye yakın oldu bıraktım deodorant da kullanmıyorum hiç. terlediğinizde o gün hemen duşa girin inanın o kadar rahatsız edici bi durumla karşılaşmadım şimdiye kadarKızlar bu yves Rocher markasının ürünlerini beğeniyor musunuz? Ben bir tane roll on aldım alüminyum içermediği için.. Fakat berbat bir şey, asla koruma sağlamıyor ve olağanüstü terleme oluyor. Bir daha kullanmadım, gitti çöpe.. Artık bu markaya güvenemez oldum... Kullanan arkadaşlar ne düşünüyor merak ediyorum..
mia benden önde gidiyorsun tebrikler
haftaya kadar tartılmadan ddevam edicem bakalım ne olacak
ama sen hızlı veriyorsun sanırım benden yavaş yavaş gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?