haklısın canım bizim işte benle yaşıt kişiler var hatta bazıları sürekli aktivite ayarlıyor ben öyle bir grupla hareket edemiyorum ailemle de vakit geçirmek istiyorum kopuyoruz o yüzden bir süre sonra. bugün özellikle çok sıkıldığımı farkettim yine bir süre idare edeceğim yoksa geçimsiz diye adım çıkacak
kilo benim de problemim yesem de yemesem de aynı kilolardayım sanırım bayağı dikkat etmem gerekiyor vermek için bu hafta dikkat etmeye çalışacağım.

Tabi herkesin tavırları sana uymayabilir
Bazen oldukları gibi kabullenmek gerekiyor.

kızlar merhaba
giremedim ya buralara
haftasonu bol yürümeli şehirdışı kaçamağı yaptık
evle hiç ilgilenemedim ama toplu zaten
kilo bildirimini akşama yapacağım eve gidince yazarım burdan
hepinize sevgilerrr

Geçmiş olsun ya inş kolay atlatırsın.
kızına geçmesi kötü olmuş

bünye bir zaman sonra duraklıyormuş
deneyelim belki veririz kiloları :)

Haftalık planlamamı yeni yapabildim.

Menü
Köfte patates/salata
Patlıcan yemeği (fırın veya tencere yemeği karar vermedim.) Pilav / Cacık
Mantı / salata
Ispanak /turşu
Kıymalı makarna (fırında beşamel soslu k.peynirli) /Mercimek çorbası
Nohut veya fasulye /Pilav / Cacık
Pazar günü duruma göre bakacağız.

Merhaba kızlar
Kilo bildirimi yapıyorum 58.9
Haftaya pazartesi tekrar yazacağım umarım bi miktar gene veririm inşallah
Benin için önemli olan abur cubur ü en az miktara indirmek hatta hiç yememek
Ama şimdilik gayet iyi gidiyorum 3 ana 3 ara öğün yapıyorum.
Mià bu arada yves dan 4 parça ürün aldım yüz yıkama jeli tonik nemlendirici ve serum.. aklımdan çıkmış oldu o da. Başka bi ihtiyacım yok sanırım uzun bi süre.

Kızlar bu yves Rocher markasının ürünlerini beğeniyor musunuz? Ben bir tane roll on aldım alüminyum içermediği için.. Fakat berbat bir şey, asla koruma sağlamıyor ve olağanüstü terleme oluyor. Bir daha kullanmadım, gitti çöpe.. Artık bu markaya güvenemez oldum... Kullanan arkadaşlar ne düşünüyor merak ediyorum..

Ben memnunum roll on almadım ama bende de garnier mineral var
Doğal terlemeyi bozmadan kokuyu engelliyor sadece.
çok terlemediğim için kışın yeterli oluyor.

ben roll on kullanmayı 2 seneye yakın oldu bıraktım deodorant da kullanmıyorum hiç. terlediğinizde o gün hemen duşa girin inanın o kadar rahatsız edici bi durumla karşılaşmadım şimdiye kadar
ben ne kadar kozmetik ürünü bırakırsak o kadar rahatlayacağımıza inanıyorum tabiki de bırakamdığımız şeyler illa ki oluyor ama napalım yavaş yavaş bırakırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…