kız hepimiz yaptık diyorum bu kız yaptı da ben mi kaçırdım
tartılmadın mı?
Kızma nolur yaaakız hepimiz yaptık diyorum bu kız yaptı da ben mi kaçırdım
tartılmadın mı?
geçen hafta da izinliydin sen haftaya pazartesi ye bekliyoruz o zaman kesin bak gaza gelirsin tartılırsan eğer :)Kızma nolur yaaa
Ben yapmasam olmaz mı lütfennn
Valla çok yoğunum birde ona kafa yormak istemiyorum.
Dur kızım yaaa gazlama
Valla uçacak üstüme bilgisayarın içinden
Tamam patron.geçen hafta da izinliydin sen haftaya pazartesi ye bekliyoruz o zaman kesin bak gaza gelirsin tartılırsan eğer :)
ama bak mia bu kadar tölerans gösteriyorum kendilerine vallahiÇok seviyorum ya sizin aranızdaki iletişimi
Sen onu bunu boşver degeçen hafta da izinliydin sen haftaya pazartesi ye bekliyoruz o zaman kesin bak gaza gelirsin tartılırsan eğer :)
bak bak konuyu nasıl değiştiriyor hemencecik kız sen çok fenasın yeminlen :)Sen onu bunu boşver de
O dediğim şeyleri attın mı?
olsun mia nın sayfasında a dan z ye her konu mevcut üstelik kendimizi iyi hissetmemiz için her konuda konuşabilriz yeter ki anlayışlı olalımSanki diyet grubundayız arkadaş
Havalara bak
sakın yanlış anlama beni üzüldüm öyle dediğine niyeyse o yüzden açıklama yapma gereği duydumCanım yazın hergün duş alıyorum ama niveanın roll onunu kullanmazsam terleme oluyor. Evet terlemek gereklidir ama kokmamak lazım... Kozmetik ürünlerini bırakabilirim belki ama bakım ürünlerini bırakamam :)))
Yerim senin havanı da patronluğunu da :)olsun mia nın sayfasında a dan z ye her konu mevcut üstelik kendimizi iyi hissetmemiz için her konuda konuşabilriz yeter ki anlayışlı olalım
günaydin araniza bende katılabilir miyim:)
benimde gaza getirecek gücüm var.
bu aralar pek saldim.. elimden geleni yapmaya çalışıyorum
çalışan biriyim. bilmiyorum bi durumu düzene sokmam gerek. bayadir girişemediğim ev düzeni.. dolap düzeni temizliği baya var. çok yoruluyorum hareketim hiç yok
yapmak istiyorum...
tamam tamamYerim senin havanı da patronluğunu da :)
Ben seni böyle seviyom .
Çabuk at onları akşam resim bekliyom özelden.
her gün ufak bi dolap ya da çekmece belirle ama bunu haftalık olarak bi yere yazgünaydin araniza bende katılabilir miyim:)
benimde gaza getirecek gücüm var.
bu aralar pek saldim.. elimden geleni yapmaya çalışıyorum
çalışan biriyim. bilmiyorum bi durumu düzene sokmam gerek. bayadir girişemediğim ev düzeni.. dolap düzeni temizliği baya var. çok yoruluyorum hareketim hiç yok
yapmak istiyorum...
ama bak mia bu kadar tölerans gösteriyorum kendilerine vallahi
geçen hafta da misafir mi var dediydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?