Bugün okuldan gelince sular kesik olunca WC ve lavaboları yıkayamamıştım. 3 buçukta bi uyumuşum 5 e kadar. Yemek de vardı. 6 da eşim ve oğlum geldi. Yemek yendi mutfak toparlandı.
Sular gelince WC ve lavabolar yıkandı.
Banyo yapıldı.
Şimdi de süt kaynattım mayalayacağım. En son mayaladığım tutmamıştı inşallah aynı şey olmaz.
Yarın yapılacaklar:
Evi süpür sil
Mutfak dolabını sil, düzenle ve fazlalıkları at. En azından bir kısmına başlasam. Hafta bitince bitirsem süper olur.
Çamaşır yıka.

Bugün okuldan gelince sular kesik olunca WC ve lavaboları yıkayamamıştım. 3 buçukta bi uyumuşum 5 e kadar. Yemek de vardı. 6 da eşim ve oğlum geldi. Yemek yendi mutfak toparlandı.
Banyo yapıldı.
Şimdi de süt kaynattım mayalayacağım. En son mayaladığım tutmamıştı inşallah aynı şey olmaz.
Yarın yapılacaklar:
Evi süpür sil
Mutfak dolabını sil, düzenle ve fazlalıkları at. En azından bir kısmına başlasam. Hafta bitince bitirsem süper olur.
Çamaşır yıka.

Banyo yapıldı.
Yarın yapılacaklar:
Evi süpür sil
Çamaşır yıka.

Banyo yapıldı.
Yarın yapılacaklar:
Evi süpür sil
Çamaşır yıka.

Minimalist yaşam tarzını benimsemiş olan kadınların gardropları ne durumda? Benimki felaket ve işin içinden çıkamıyorum. Lazım olur diyerek bir sürü şeyi tutuyorum. Siz neler yapıyorsun bu konuda?

Minimalist yaşam tarzını benimsemiş olan kadınların gardropları ne durumda? Benimki felaket ve işin içinden çıkamıyorum. Lazım olur diyerek bir sürü şeyi tutuyorum. Siz neler yapıyorsun bu konuda?

İlk dolap ayıkladığım da yırtılmış, bolarmış kıyafetleri ayırdım.
Sonra giymekten mutlu olmadıklarımı / yakışmayanları ayırdım.
Birde daha sade giyinmeyi hedeflemiştim ben.
Düz renk üstler dar yüksek bel pantolonlar,siyah düz çoraplar gibi
2 yıl sonunda istediğim dolaba sahibim şuan.

Kendime kategori belirledim.
İş
Ev
Davet
Tatil gibi

Mesela nadir kullandığım kalem eteğim var yılda 1-2 kez kurtarıcım oluyor.
Az kullandım diye elemiyorum.

Evde de bollaşan lekeli kıyafet giymiyorum. Kendime verdiğim değerden.

Birde dolabı tamamen boşatıp ayıklamak başlarda zor olsa da etkili yöntem
Hem temizlikte yapmış oluyorsun mis :)

Ben şahsen çöpe attım ya da kızılay kutusuna koydum.
Bi kere atsan sürekli atmak isteyeceksin inan bana.
Bu zevki yaşamalısın bence :)

günaydınlar kızlar
dün kelebekleri atmış bulunuyorum ilgililere duyrulur :)
bi de dün küper falan ıvır zıvır toplamda 20 parça çöpe gitti
baya mesudum
nevresimleri değiştirdim yastıklarımızı yıkadım tertemiz çıktı ohh miss
yemeğimi de yaptım ohhh akşama umarım yatış modunda olurum :)

Oy oy oyyy kıyamam sana aferin tatlişkoma :)))
Ellerine sağlık kuzum güle güle yat dinlen
Bende inşallah bugün yatmak istiyorum
Çok uykusuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…