Evcimenimdir aslında ama sürekli evde durunca da bi bunalma gelmiyor değil :)Haziran sonu doğacakmış.
kendini toparlayınca dolaşırsın yine.
burdayım canım
Yetişir ayol ne var iki cam silmede.yarın yardımcı bayan gelecek
2 cam silecek her yere süpürge ve yerleri silecek
5 saat içinde yetişir demi kızlar?
E bak bakalım temiz yapsın da 5 saat sürsünsen hamaratsın bacım silen tabi
bende gaza gelsem silerim aslında ama kolum ağrımasın diye de bu sefer süpürgeyi kocaya ittiriyorum ona da vermek istemiyorum yazık adam yapıo ama ona da kıyamıyorum napim
bayandan memnun kalırsam ve inşallah düzgün yaparsa 2 haftada bi gelsin süpürge tutup yerleri silsin gayri
Bende yapmak istiyorum takipteyimSelam kızlar;
Ekşi maya ve ev ekmeği yapmayı planlıyorum artık.
Akşam gidince ekşi mayaya başlayacağım.
İnşallah becerebilirim.
Ekmeksiz olmuyor çocuklar var hazır ekmeklerden de tövbe yarabbim midem bulanıyor artık.
Alternatif bulmam lazım.
Ekşi maya ya da evde ekmek yapan var mı aranızda ?
İlk oğlun kaç yaşında? Planların çok güzel ama çocuk ile yapılıyor mu onu öğrenmek istedim :))Dün akşam tiyatroya gittik eşimle, bugün de arkadaş grubumuzla canlı müzik yapan bi yere yemeğe gideceğiz. Arkadaşlarla şöyle bir karar aldık ayda bir maaş gününden sonra yemeğe gidelim diye. Bu ikinci ayımız bakalım, Doğumdan sonra gidemem de Doğuma kadar tadını çıkarayım diyorum:) dün sadece 2 makine çamaşır yıkayıp, yemek yaptım. Oğlumla bi uyumuşum 3 saat, şu an başım ağrıyor, çok uyumak Artık iyi gelmiyor sanırım. Yarın da gün ben de, kızlarla dışarda toplanıyoruz iyi oluyor. Ev temizlik hazırlık derdi olmuyor.
yarın yardımcı bayan gelecek
2 cam silecek her yere süpürge ve yerleri silecek
5 saat içinde yetişir demi kızlar?
28 aylık, babaanneye bırakınca yapılıyor :) bakıcı sıkıntımız olsaydı yapamazdık muhtemelenİlk oğlun kaç yaşında? Planların çok güzel ama çocuk ile yapılıyor mu onu öğrenmek istedim :))
Al be canım sende büyük işler işin.. zaten çalışıyorsun o kadarcik da kendimiz için bi şeyler yapalım dimi :)Kolay yetişir canım.
Bende bazen çağırmak istiyorum da evi topladıktan sonra temizlik yapmak zaten kolay oluyor.
sadece cam-kapı için çağırabilirim.
Tahmin ettiğim gibi ama olsun :) anne babaların kendilerine zaman ayırması için anneanne ve babaannelerin yardımı çok önemli.. :)28 aylık, babaanneye bırakınca yapılıyor :) bakıcı sıkıntımız olsaydı yapamazdık muhtemelen
Al be canım sende büyük işler işin.. zaten çalışıyorsun o kadarcik da kendimiz için bi şeyler yapalım dimi :)
Marmaris de güzel ama fethiye daha güzel ve daha büyük, otelden dışarı çıkmayacaksanız her şey dahil otel ama şehir gezecekseniz butik otel daha iyi olur :)Merhaba arkadaşlar , Yaz tatili için muğla tarafına gitmeyi düşünüyoruz Marmaris/ Fethiye ve ne tarafı tavsiye edersiniz ilk defa gidicez? Kızım 2yaşında olacak o zaman 5yıldızlı otel mi butik otel mi sizce? Tavsiye edeceğiniz otel var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?