lindalinda
Kuşum nerelerde acaba ?
Özletiyor kendini.
burdayım canım
nasılsınız kızlar
dün evden gene baya bi şey ayırdım ıvır zıvır
bi bitmiyor yeminle
at at daha tamam oldu diyemiyorum
sizler nasılsınız
çok şükür bugün cuma
maaşlar yattı borçlar ödendi ohh kafa rahat

yarın yardımcı bayan gelecek
2 cam silecek her yere süpürge ve yerleri silecek
5 saat içinde yetişir demi kızlar?

sen hamaratsın bacım silen tabi
bende gaza gelsem silerim aslında ama kolum ağrımasın diye de bu sefer süpürgeyi kocaya ittiriyorum ona da vermek istemiyorum yazık adam yapıo ama ona da kıyamıyorum napim
bayandan memnun kalırsam ve inşallah düzgün yaparsa 2 haftada bi gelsin süpürge tutup yerleri silsin gayri

E bak bakalım temiz yapsın da 5 saat sürsün
Canın sağolsun

Bende yapmak istiyorum takipteyim

İlk oğlun kaç yaşında? Planların çok güzel ama çocuk ile yapılıyor mu onu öğrenmek istedim :))

yarın yardımcı bayan gelecek
2 cam silecek her yere süpürge ve yerleri silecek
5 saat içinde yetişir demi kızlar?

Kolay yetişir canım.
Bende bazen çağırmak istiyorum da evi topladıktan sonra temizlik yapmak zaten kolay oluyor.
sadece cam-kapı için çağırabilirim.

Kolay yetişir canım.
Bende bazen çağırmak istiyorum da evi topladıktan sonra temizlik yapmak zaten kolay oluyor.
sadece cam-kapı için çağırabilirim.
Al be canım sende büyük işler işin.. zaten çalışıyorsun o kadarcik da kendimiz için bi şeyler yapalım dimi :)

Günaydın kızlar
Temizlik günü beni bekler
Eşimi gönderdikten sonra bayan gelecek 10 gibi bende o gelene kadar ortalıkta toplanacak yerleri toplayacağım umarım çok yorulmadan bitirmiş oluruz günü
Hepinizé sevgiler

Günaydınlar
Dün 1 saat kadar dinlendim evde iş yapasım gelmedi.
Geç kalınca hemen yemek yapmaya başladım ıspanak yaptım.
2 mak çamaşır yıkadım
bulaşık mak boşalttım yine doldurdum.
sofra hazırla çay derken tv de izleyebileceğim film yada dizi yoktu.
bende yatak odası,eylülün odasını topladım.
mutfakta elde bulaşıkları yıkadım.
ve uyudum.
Saatlerce yağmur yağdı burda
Birde geçen kilimlerden konuşmuştuk ya ig de denk geldim.
Tam istediğim tarz da yapmış
Şu tadilat veya ev işi belli olsun düşüneceğim.

Bugün
çöp atılacak
ev toplanacak
süpürülecek
çiçekler sulanacak
odalar silinecek
wc-banyo temizlenecek
mutfak düzenlenecek.

Pazar günü gezeceğiz :)

Al be canım sende büyük işler işin.. zaten çalışıyorsun o kadarcik da kendimiz için bi şeyler yapalım dimi :)

:) Ya ne biliyim genel temizlik 1 saat sürüyor benim.
Bahar temizliği olsa 3-4 gün sürüyor.
En azından camları- kapıları sildirsem bana tüller ve dolaplar kalır.

selam kızlar
çamaşır yıkama işini hafta içinden hallettim
dün akşam süpürge açtım, banyo wc temizledim
bugün işteyim sonra kuaför ve hazırlık, akşama düğün var
yarın da dışarı çıkıcaz
yine şıp diye geçip gidecek hafta sonu

Merhaba arkadaşlar , Yaz tatili için muğla tarafına gitmeyi düşünüyoruz Marmaris/ Fethiye ve ne tarafı tavsiye edersiniz ilk defa gidicez? Kızım 2yaşında olacak o zaman 5yıldızlı otel mi butik otel mi sizce? Tavsiye edeceğiniz otel var mı?

Marmaris de güzel ama fethiye daha güzel ve daha büyük, otelden dışarı çıkmayacaksanız her şey dahil otel ama şehir gezecekseniz butik otel daha iyi olur :)

Merhaba kızlar, 2 çocuklu hayattan selam :)

Evime komple el atmam lazım ama vakit yok, çekmecelerim falan karışmış biraz ama tam uyuyan bebeği sevmek isteyen bir kuzucukla evde sakinlik bulmak imkansız oldu :) hep bi kucakta bebek beni izle anne diyen bir kızla evde ne modundayız bilmiyorum.

Enerjim yerinde şükür, keşke günlük 1-2 saatim olsa o ilk taşındığımdaki çekmecelerime ferahlığıma yeniden dönsem. Neyse acele etmiyorum, eninde sonunda ev yeniden elden geçecek :)

SiZleri okuyorum ama yorum yazmaya çok fırsat olmuyor maalesef. Hepinizin keyfi-modu yerinde olsun, sevgiler

Günaydın kızlar. Ben yarından itibaren yine her köşeye girip bi ayıklama yapacağım. Doğumdan sonra çok yapmadığım için sanki birşeyler birikmiş gibi geliyor bakalım neler çıkacak.

Bu sefer grup grup değil de oda oda gideceğim. Yarın yatak odasındayım bakalım

Var mı katılmak isteyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…