Günaydın hanımlar:)
Ben cuma akşam ve cumartesi öğlene kadar işlerimi bitirdim.
Görümcemler geldi yatılı.
Pazar sabah kahvaltıyı dışarda piknik tarzında yaptık.
Pazara uğradık.
Eve döndüğümüzde saat 4 tü.
Saat 8'e kadar oturmadım.
Börek yaptım buzluğa atmalık.
Çamaşır astım kuruyanları katladım.
Çok yorgunum yani anlayacağınız.

Bu arada #zeynepcim 5 günlük oldu teyzeleri.
Güzel güzel büyüyor.
Bu akşam beslenme saatinden önce su testi yapıp olup olmadığına bakacağım.
Çok heyecanlıyım.
Eşim ve çocuklar sonunda delirdiğimi düşünüyo :)
Ama o da canlı sonuçta ilgi ister sevgi ister.

hepimizde aynı sorun var demek ki, bizler ekstra hiç bir gereksiz eşyanın yükünü sırtımızda taşımak istemiyoruz :) bu yazdıklarını okuyunca bi içim rahat etti vallahi, yalnız değilim demek ki.

Bende merak ediyorum :)

Benim oyuncaklar ayıklanacak sadece diğer tarafları ayıklamıştım önceki haftalar :)
Sana kolay gelsin bakalım neler ayıracaksın

Bu gün yapamayacağım kaldı maalesef
Çok kötüyüm bu gün kızlar. Kalktığımdan beri ağlıyorum. Bütün gece oğlanı ayağımda salladım. Tabiri caizse değil gerçekten bütün gece. 5 ti bi ara saat bi daha bakmadım ne zaman uyudum bilmiyorum 9’a doğru kalktım. Kızım bezini çıkarmış koltuğa tuvaletini yapmış. Sabah sabah koltuk sildim. Aşırı uykum var dehşet başım ağrıyor. Hepsi kalktı çocukların uyuyacak vakit kalmadı. Çok mutsuzum bu gün ya.
Sürekli bezini çıkarmaya başladı kız. Şükürsüzlük etmek, şikayet etmek istemiyorum ama gerçekten ağır geliyor bazen

Merhaba :) Doğum sonrası evimi annem ele geçirecek bende de düzen falan kalmaz. 2 çocuklu olmak gözümü epey bir korkutuyor, deneyim ve tavsiyelerini bekliyorum :))

Doğun öncesi ve sonrası ev düzenine enerjimi ayırmam açıkcası.
Eylülde yeterince deneyim kazanmış biri olarak doğum sonrası eve geldik 1 saatte tüm odalar dağıldı ,yerleri değişti
Annem sağolsun ertesi gün evi temizledi.

doğum sonrası en az 4-5 ay ev temiz kalsın yeter.
sonra hem 4 kişilik aileye adapte olup düzenini ona göre kurarsın.

Canım bugün sadece acil işler dışında başka iş yapma.
bol bol otur dinlen.
Herkesin bir yere kadar sabır noktası var annelerde sinirlenebilir geçici öfke duyabilir.
Bu çocuğunu sevmediğin anlamına gelmez.

Kıyamam sana yaa
Hepimiz , her anne geçmiştir bu tür sınavlardan.
Üzme kendini.
Hiçbirşey yapma bugün
Otur öyle boş boş
Elbet birgün büyüyecekler unutma böyle küçük kalmayacaklar.
Annelik bolca sabır demek zaten.

Kaç yaşında kızın?
Belki de bezi bırakma zamanınız gelmiştir.

Ben temizlik yapanlardanım :)
Oturunca daha bir yükseliyorum. O yüzden kafamı meşgul etme gereği duyuyorum.
Aslında hayattaki inişleri ve çıkışları kabullenmek gerekiyor
Kimse tüm hayatını mutlu ve eğlenceli geçirmez.
Mutsuz ve sinirli günlerimizde olacaktır.
Önce çözüm yolu arayıp sorunu çözmeye odaklanılmalı.
Birde en ufak şeylere sinirlenmemeyi öğrendim.

Rutin yaşamayı bu yüzden seviyorum nerde ne yapman gerektiğini bilirsen can sıkıtısı da biter.

9 yaşında canım engelli. Büyümedi büyümeyecek ve herşey büyüdükçe çok daha zorlaşıyor
Canım kusura bakma nolur bilmiyordum.
Hakkını helal et nolur.
Demek sen bir melek annesisin.
Ve hepimizden daha çok annesin.
Ne mutlu sana.
Rabbim kuluna kaldıramayacağından fazlasını yüklemez.
Sabret.
Sabırla Allahtan yardım iste mutlaka kolaylığını verecektir.

Yok canım ne kusuru. Nerden bileceksin. Ben de kolay kolay şikayet edip oturup ağlayan biri değilim ama son zamanlar bahar yorgunluğu var. Bi de böyle şeyler olunca kaldıramıyorum. Öyle dertleşmek için yazdım

Yok canım ne kusuru. Nerden bileceksin. Ben de kolay kolay şikayet edip oturup ağlayan biri değilim ama son zamanlar bahar yorgunluğu var. Bi de böyle şeyler olunca kaldıramıyorum. Öyle dertleşmek için yazdım
Çok haklısın.
Bu havalar tam depresiflik bıkkınlık havası.
Allah yardımcın olsun sıkma canını
Elbet bahar gelecek yaz gelecek.
İstediğin zaman yaz dök içini istersen özelden de yazabilirsin anlatmak istersen dinlerim seve seve.

ben de moralim bozukken direkt uyurdum önceden tabi çocuk olunca mümkün olmuyor. hiç bir şey yapasım da gelmiyor böyle durumlarda, yemek bile yemek istemiyorum.

Süpersin :) duygularımın geçici olduğunun farkındayım işte Benim de kafamı dağıtacak bi şeyler yapmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…