hepimizde aynı sorun var demek ki, bizler ekstra hiç bir gereksiz eşyanın yükünü sırtımızda taşımak istemiyoruz :) bu yazdıklarını okuyunca bi içim rahat etti vallahi, yalnız değilim demek ki.Belki yanlışlıkla kırılır falan :)
Çok da ağırlar ya
Annem attığımı bilmiyor daha
Bende büfe vs olmadığından anlayamadi.
Öğrenene kadar yolu var
Bana dediki çıkar kullan.
Nesini kullanım dedim rakı bardağı viski bardağı ağır şeyler.
Kağıda sardım sardım 3 -5 attim.
Bu arada #zeynepcim 5 günlük oldu teyzeleri.
Güzel güzel büyüyor.
Bu akşam beslenme saatinden önce su testi yapıp olup olmadığına bakacağım.
Çok heyecanlıyım.
Eşim ve çocuklar sonunda delirdiğimi düşünüyo :)
Ama o da canlı sonuçta ilgi ister sevgi ister.
Yatak odamda eşimin kıyamadığı eşyalar var. Onu nasıl ikna edeceğim bilmiyorum inanılmaz enerjimi emiyorlar benim
Günaydın kızlar. Ben yarından itibaren yine her köşeye girip bi ayıklama yapacağım. Doğumdan sonra çok yapmadığım için sanki birşeyler birikmiş gibi geliyor bakalım neler çıkacak.
Bu sefer grup grup değil de oda oda gideceğim. Yarın yatak odasındayım bakalım
Var mı katılmak isteyen
Merhaba :) Doğum sonrası evimi annem ele geçirecek bende de düzen falan kalmaz. 2 çocuklu olmak gözümü epey bir korkutuyor, deneyim ve tavsiyelerini bekliyorum :))
Bu gün yapamayacağım kaldı maalesef
Çok kötüyüm bu gün kızlar. Kalktığımdan beri ağlıyorum. Bütün gece oğlanı ayağımda salladım. Tabiri caizse değil gerçekten bütün gece. 5 ti bi ara saat bi daha bakmadım ne zaman uyudum bilmiyorum 9’a doğru kalktım. Kızım bezini çıkarmış koltuğa tuvaletini yapmış. Sabah sabah koltuk sildim. Aşırı uykum var dehşet başım ağrıyor. Hepsi kalktı çocukların uyuyacak vakit kalmadı. Çok mutsuzum bu gün ya.
Sürekli bezini çıkarmaya başladı kız. Şükürsüzlük etmek, şikayet etmek istemiyorum ama gerçekten ağır geliyor bazen
Kıyamam sana yaaBu gün yapamayacağım kaldı maalesef
Çok kötüyüm bu gün kızlar. Kalktığımdan beri ağlıyorum. Bütün gece oğlanı ayağımda salladım. Tabiri caizse değil gerçekten bütün gece. 5 ti bi ara saat bi daha bakmadım ne zaman uyudum bilmiyorum 9’a doğru kalktım. Kızım bezini çıkarmış koltuğa tuvaletini yapmış. Sabah sabah koltuk sildim. Aşırı uykum var dehşet başım ağrıyor. Hepsi kalktı çocukların uyuyacak vakit kalmadı. Çok mutsuzum bu gün ya.
Sürekli bezini çıkarmaya başladı kız. Şükürsüzlük etmek, şikayet etmek istemiyorum ama gerçekten ağır geliyor bazen
Kaç yaşında kızın?Bu gün yapamayacağım kaldı maalesef
9 yaşında canım engelli. Büyümedi büyümeyecek ve herşey büyüdükçe çok daha zorlaşıyorKaç yaşında kızın?
Belki de bezi bırakma zamanınız gelmiştir.
İyi akşamlar kızlar, çok yorucu bi haftasonuydu. Hiç dinlenemedim. Bu aralar sebepsiz bi moral bozukluğu oluyor böyle zamanlarda da hiç bi şey yapasım gelmez. Canı sıkılınca kendini temizliğe verenlere, kitap okuyabilenlere çok imreniyorum. Sizler neler yapıyorsunuz böyle bir ruh hali yaşarken? Çocuktan önce uyurdum ama şu an bu mümkün olmuyor tabi. Ruh halimin günlük hayatımı etkilemesi beni sinir ediyor, öncekine göre epey törpülemiş olsam da bazen yenik düşüyorum hislerime. Bu konuda nasıl minimal olabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım kusura bakma nolur bilmiyordum.9 yaşında canım engelli. Büyümedi büyümeyecek ve herşey büyüdükçe çok daha zorlaşıyor
Yok canım ne kusuru. Nerden bileceksin. Ben de kolay kolay şikayet edip oturup ağlayan biri değilim ama son zamanlar bahar yorgunluğu var. Bi de böyle şeyler olunca kaldıramıyorum. Öyle dertleşmek için yazdımCanım kusura bakma nolur bilmiyordum.
Hakkını helal et nolur.
Demek sen bir melek annesisin.
Ve hepimizden daha çok annesin.
Ne mutlu sana.
Rabbim kuluna kaldıramayacağından fazlasını yüklemez.
Sabret.
Sabırla Allahtan yardım iste mutlaka kolaylığını verecektir.
Çok haklısın.Yok canım ne kusuru. Nerden bileceksin. Ben de kolay kolay şikayet edip oturup ağlayan biri değilim ama son zamanlar bahar yorgunluğu var. Bi de böyle şeyler olunca kaldıramıyorum. Öyle dertleşmek için yazdım
Allah yardımcın olsun canım, Rabbim kolaylığını versin9 yaşında canım engelli. Büyümedi büyümeyecek ve herşey büyüdükçe çok daha zorlaşıyor
ben de moralim bozukken direkt uyurdum önceden tabi çocuk olunca mümkün olmuyor. hiç bir şey yapasım da gelmiyor böyle durumlarda, yemek bile yemek istemiyorum.İyi akşamlar kızlar, çok yorucu bi haftasonuydu. Hiç dinlenemedim. Bu aralar sebepsiz bi moral bozukluğu oluyor böyle zamanlarda da hiç bi şey yapasım gelmez. Canı sıkılınca kendini temizliğe verenlere, kitap okuyabilenlere çok imreniyorum. Sizler neler yapıyorsunuz böyle bir ruh hali yaşarken? Çocuktan önce uyurdum ama şu an bu mümkün olmuyor tabi. Ruh halimin günlük hayatımı etkilemesi beni sinir ediyor, öncekine göre epey törpülemiş olsam da bazen yenik düşüyorum hislerime. Bu konuda nasıl minimal olabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Aynı ben de öyleyim işte. Ama sorumluluklar beklemiyor işteben de moralim bozukken direkt uyurdum önceden tabi çocuk olunca mümkün olmuyor. hiç bir şey yapasım da gelmiyor böyle durumlarda, yemek bile yemek istemiyorum.
Ben temizlik yapanlardanım :)
Oturunca daha bir yükseliyorum. O yüzden kafamı meşgul etme gereği duyuyorum.
Aslında hayattaki inişleri ve çıkışları kabullenmek gerekiyor
Kimse tüm hayatını mutlu ve eğlenceli geçirmez.
Mutsuz ve sinirli günlerimizde olacaktır.
Önce çözüm yolu arayıp sorunu çözmeye odaklanılmalı.
Birde en ufak şeylere sinirlenmemeyi öğrendim.
Rutin yaşamayı bu yüzden seviyorum nerde ne yapman gerektiğini bilirsen can sıkıtısı da biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?