Ben çok isterim gardrobuma sağlam bi el atmam lazım, elden çıkarmam gereken çok giysim var hamile halimle bile bol gelen bi sürü kıyafet gözüme çarpıyor ama Doğum sonrasına bıraksam daha iyi olacak sanırımGünaydın kızlar. Ben yarından itibaren yine her köşeye girip bi ayıklama yapacağım. Doğumdan sonra çok yapmadığım için sanki birşeyler birikmiş gibi geliyor bakalım neler çıkacak.
Bu sefer grup grup değil de oda oda gideceğim. Yarın yatak odasındayım bakalım
Var mı katılmak isteyen
Yatak odamda eşimin kıyamadığı eşyalar var. Onu nasıl ikna edeceğim bilmiyorum inanılmaz enerjimi emiyorlar benim
Merhaba kızlar, 2 çocuklu hayattan selam :)
Evime komple el atmam lazım ama vakit yok, çekmecelerim falan karışmış biraz ama tam uyuyan bebeği sevmek isteyen bir kuzucukla evde sakinlik bulmak imkansız oldu :) hep bi kucakta bebek beni izle anne diyen bir kızla evde ne modundayız bilmiyorum.
Enerjim yerinde şükür, keşke günlük 1-2 saatim olsa o ilk taşındığımdaki çekmecelerime ferahlığıma yeniden dönsem. Neyse acele etmiyorum, eninde sonunda ev yeniden elden geçecek :)
SiZleri okuyorum ama yorum yazmaya çok fırsat olmuyor maalesef. Hepinizin keyfi-modu yerinde olsun, sevgiler
Ben isterdim ama durumlar malumGünaydın kızlar. Ben yarından itibaren yine her köşeye girip bi ayıklama yapacağım. Doğumdan sonra çok yapmadığım için sanki birşeyler birikmiş gibi geliyor bakalım neler çıkacak.
Var mı katılmak isteyen
Aynen benim de annem ele geçirdi evi :) gerçi saolsun çok karıştırmıyor ama karışmış yine de, mesela 4 tane oval borcam olmuş ki hiç kullanmam.Merhaba :) Doğum sonrası evimi annem ele geçirecek bende de düzen falan kalmaz. 2 çocuklu olmak gözümü epey bir korkutuyor, deneyim ve tavsiyelerini bekliyorum :))
Büyüğü ihmal etmekten ben de korkuyorum dengeyi sağlamak çok önemli ve zor gibi, sağlık olsun da her şey yoluna girer inşallah:) kolay gelsin sanaAynen benim de annem ele geçirdi evi :) gerçi saolsun çok karıştırmıyor ama karışmış yine de, mesela 4 tane oval borcam olmuş ki hiç kullanmam.
2 çocuklu hayat düzene girince güzel olacak diye bekliyorum bakalım, büyüğe haksızlık yapmayım diye müsait tüm vaktimi ona ayırıyorum haliyle hiç başka bi şeye fırsat kalmıyor.
Minik az daha büyür saat başı ağlamazsa daha keyifli olacaktır eminim :)
Gözüne çarpanları ayır başka bi yere bakalım ihtiyacın olacak mı?Ben çok isterim gardrobuma sağlam bi el atmam lazım, elden çıkarmam gereken çok giysim var hamile halimle bile bol gelen bi sürü kıyafet gözüme çarpıyor ama Doğum sonrasına bıraksam daha iyi olacak sanırım
Ama o saygısızlık olur. Ortak yaşam alanımız sonuçta. Attığım eşyaları var ama bunlara ayrı değer veriyor.İkna etme at gitsin
Evet sen bekle az daha biz 3,5 aylık olduk. Emeklemeden bi komple elden geçireyim.Ben isterdim ama durumlar malum
Evet erken daha senin. Bi de benim 3 numarayla 1 numara oynuyor mesela o vakit bana kalıyor. Seninkiler de küçük biraz daha büyüyüp anlaşmaya başladıkları zaman çok rahatlarsın.arada kavga ediyorlar ama sonra barışıyorlar.Aynen benim de annem ele geçirdi evi :) gerçi saolsun çok karıştırmıyor ama karışmış yine de, mesela 4 tane oval borcam olmuş ki hiç kullanmam.
2 çocuklu hayat düzene girince güzel olacak diye bekliyorum bakalım, büyüğe haksızlık yapmayım diye müsait tüm vaktimi ona ayırıyorum haliyle hiç başka bi şeye fırsat kalmıyor.
Minik az daha büyür saat başı ağlamazsa daha keyifli olacaktır eminim :)
Ay yok Şaka yapmıştım zaten atma tabikiAma o saygısızlık olur. Ortak yaşam alanımız sonuçta. Attığım eşyaları var ama bunlara ayrı değer veriyor.
Gözüne çarpanları ayır başka bi yere bakalım ihtiyacın olacak mı?
Ben de ayrıntıya girmeden sana katılabilirim :)Günaydın kızlar. Ben yarından itibaren yine her köşeye girip bi ayıklama yapacağım. Doğumdan sonra çok yapmadığım için sanki birşeyler birikmiş gibi geliyor bakalım neler çıkacak.
Var mı katılmak isteyen
SüpersinBen de ayrıntıya girmeden sana katılabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?