Ben çok isterim gardrobuma sağlam bi el atmam lazım, elden çıkarmam gereken çok giysim var hamile halimle bile bol gelen bi sürü kıyafet gözüme çarpıyor ama Doğum sonrasına bıraksam daha iyi olacak sanırım

Merhaba :) Doğum sonrası evimi annem ele geçirecek bende de düzen falan kalmaz. 2 çocuklu olmak gözümü epey bir korkutuyor, deneyim ve tavsiyelerini bekliyorum :))

Ben isterdim ama durumlar malum

Merhaba :) Doğum sonrası evimi annem ele geçirecek bende de düzen falan kalmaz. 2 çocuklu olmak gözümü epey bir korkutuyor, deneyim ve tavsiyelerini bekliyorum :))
Aynen benim de annem ele geçirdi evi :) gerçi saolsun çok karıştırmıyor ama karışmış yine de, mesela 4 tane oval borcam olmuş ki hiç kullanmam.

2 çocuklu hayat düzene girince güzel olacak diye bekliyorum bakalım, büyüğe haksızlık yapmayım diye müsait tüm vaktimi ona ayırıyorum haliyle hiç başka bi şeye fırsat kalmıyor.

Minik az daha büyür saat başı ağlamazsa daha keyifli olacaktır eminim :)

Büyüğü ihmal etmekten ben de korkuyorum dengeyi sağlamak çok önemli ve zor gibi, sağlık olsun da her şey yoluna girer inşallah:) kolay gelsin sana

Evet erken daha senin. Bi de benim 3 numarayla 1 numara oynuyor mesela o vakit bana kalıyor. Seninkiler de küçük biraz daha büyüyüp anlaşmaya başladıkları zaman çok rahatlarsın.arada kavga ediyorlar ama sonra barışıyorlar.

Ben de ayrıntıya girmeden sana katılabilirim :)

İyi akşamlar kızlar, çok yorucu bi haftasonuydu. Hiç dinlenemedim. Bu aralar sebepsiz bi moral bozukluğu oluyor böyle zamanlarda da hiç bi şey yapasım gelmez. Canı sıkılınca kendini temizliğe verenlere, kitap okuyabilenlere çok imreniyorum. Sizler neler yapıyorsunuz böyle bir ruh hali yaşarken? Çocuktan önce uyurdum ama şu an bu mümkün olmuyor tabi. Ruh halimin günlük hayatımı etkilemesi beni sinir ediyor, öncekine göre epey törpülemiş olsam da bazen yenik düşüyorum hislerime. Bu konuda nasıl minimal olabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum

Selam kızlar
Bir haftasonu daha ışık hızıyla geçti gitti
Cumartesi temizlik yaptım
Kullanmadığım 2 desenli büyük baharatlık, 5li plastik saklama kabı , küçük boy tencere mutfaktan ayırdım
Oğlanın odadan da oyuncak ve kıyafet ayıkladım
Bir tane de eskiyen çantamı verdim
Toz aldım ıvır zıvır kağıtları attım
Sırada benim gardolap portmanto var
Bu akşam da havlu ve bornozları makinaya atacağım
Yarın kuruturum

Günaydınlar
Cumartesi temizlik yapmıştım. Ama bu sefer daha çabuk dağıldık :)

pazar günü sabah kahvaltı hazırladım.
Bir tarif denedim.
domatesleri kalın yuvarlak kesiyoruz çok az ters düz yapınca dilim kaşar peyniri koyuyoruz üstlerine.
aralarına yumurta kırıyoruz mis mis :)
Kahvaltı sonrası Esk'e gitmek için hazırlandık kahvaltı sofrasını toplayabildim sadece.
Kızımı parka götürdük bu sefer güzel oynadı.
Oyuncak aldık
aslında doktor seti alacaktım güzel değildi ellerindeki ürün süpürge seti alarak çıktık :/
Eve geldik daha bir dağıldık.
1-2 saat sonra babamı Çanakkale'ye gezine yolcu ettik.
Eve 22:30 civarı geldik. Eylülü yıkadık.
23:30 civarı etrafı toparladım. Öyle gözüm korktuğu gibi saatlerce sürmedi 30 dk sürdü
Her akşam ev toplayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…