Yok canım ne kusuru. Nerden bileceksin. Ben de kolay kolay şikayet edip oturup ağlayan biri değilim ama son zamanlar bahar yorgunluğu var. Bi de böyle şeyler olunca kaldıramıyorum. Öyle dertleşmek için yazdım
Annem sağolsun temizlik konusunda yemek konusunda endişem yok doğumdan sonra ama Doğuma kadar elden bırakmak istemiyorum bakalım zaten çok takıntılı titiz değilim kendi çapımda işteDoğun öncesi ve sonrası ev düzenine enerjimi ayırmam açıkcası.
Eylülde yeterince deneyim kazanmış biri olarak doğum sonrası eve geldik 1 saatte tüm odalar dağıldı ,yerleri değişti
Annem sağolsun ertesi gün evi temizledi.
doğum sonrası en az 4-5 ay ev temiz kalsın yeter.
sonra hem 4 kişilik aileye adapte olup düzenini ona göre kurarsın.
oohhh süperrr9 gün yıllık izne ayrıldım.
Yarın evdeyim inş :)
herkese merhaba
bugün tartı günü lütfen katılan arkadaşlarım kilo bildirimi yapın
bugün itibari ile 58,5
sanırım yavaştan gitmeye başladı şükürler olsun
haftasonu cumartesi temizlikle geçti bayan saat 5 de gitti akşam
baya uzun sürdü ve her yer temizlendi tüller yıkandı
camlar silindi yer toz süpürge hepsi bitti
çok çok memnun kaldı
2 haftda bir düzenli gelip yapacak artık
bende sadece yemek bulaşık çamaşır işini halledeceğim
geri kalan onda olacak
çok da sevdim kendisini
sizler de baya iş yapmışsınız
mia benim yerime de tatilde bol bol gez dinlen bol bol da uyu :)
Selam kızlar. Sabah buraya yazdıktan sonra büyük oğlan okula gitmeden bebeği uyuttum. Oğlanı attım arabaya 40 dakika yürüdüm. Hava çok güzel çok iyi geldi. Yarın eşim gitmeden tek başıma gidicem inşallah. Sonra da oğlanı parka çıkarırım bebeği bebek arabasına koyarım bakalım.
Az önce de 514 ip atladım
Şimdi ev toplama zamanı
Koltukları yıkatayım dedim 180 istediler. Sizce yıkatsam mı. Baya 4-5 kere sildim bastıra bastıra. 2 aya değiştirmeyi düşünüyoruz idare etsem mi acaba kızlar.
Ben yıkatacağım ama değiştirmeyi falan düşünmüyorum.Koltukları yıkatayım dedim 180 istediler. Sizce yıkatsam mı. Baya 4-5 kere sildim bastıra bastıra. 2 aya değiştirmeyi düşünüyoruz idare etsem mi acaba kızlar.
Ben yıkatacağım ama değiştirmeyi falan düşünmüyorum.
Değiştirceksen boşuna yıkatma ne gereği var 2 ay daha idare et bence.
180 lira az para değil.
Yaa ne kadar ucuz. Takım dimi. ben 2 sene önce 120 yıkatmıştım. O zamanlar kriz falan yoktu böyle.180 tl çok pahalı cidden.
50 tl diye duydum bizim burda.
Yaa ne kadar ucuz. Takım dimi. ben 2 sene önce 120 yıkatmıştım. O zamanlar kriz falan yoktu böyle.
Yok artıkkkk180 tl çok pahalı cidden.
50 tl diye duydum bizim burda.
Selam kızlar. Sabah buraya yazdıktan sonra büyük oğlan okula gitmeden bebeği uyuttum. Oğlanı attım arabaya 40 dakika yürüdüm. Hava çok güzel çok iyi geldi. Yarın eşim gitmeden tek başıma gidicem inşallah. Sonra da oğlanı parka çıkarırım bebeği bebek arabasına koyarım bakalım.
Az önce de 514 ip atladım
Şimdi ev toplama zamanı
Koltukları yıkatayım dedim 180 istediler. Sizce yıkatsam mı. Baya 4-5 kere sildim bastıra bastıra. 2 aya değiştirmeyi düşünüyoruz idare etsem mi acaba kızlar.
Yok artıkkkk
50 tl ne kızım
Burda halı yıkamanın metrekaresi 5 - 5.5 tl bu sene.
Temizlik bile pahalı :)
Atmıştım ya resmini canım normal kanepe.Yeni açmışlar tanıtım ücreti sanırım ama en fazla ederi 100 tl olmalı.
Benimkiler minderli olduğuna ihtiyaç duymadım hiç.
kılıfları at makineye gitsin.
minder battıysa köpüklü suda çiğne fırçala mis.
Yine alırsam sert minderli ve koyu renk alırım :)
Hımmm evet düşününce öyle ama ne bileyim bakalım koku olurda çağıracağım mecbur.Oo canım spora başlamışsın. Süpersin.
Bizim Burda da 150ye yıkılıyorlar canım, yeni açılmışlar reklam amaçlı. Bence fiyatlar o civarda. Eğer kesin değiştiricem diyosan yıkatma, rahatsız olursan üstüne bi örtü ser şimdilik. Yoksa 1 günlük kadın parası. Çokta değmeyecek bir para değil, çağır gelsinler içine sinsin seninde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?