aaaaa valla oldu çok çok sağol canım ya kaç zamandır bakınıp duruyordum ama beceremiyodmYukarda bildirim gelen yerde resmin var oraya tıkla. Hesap detaylarına gir. Kullanıcı adının yanında değiştir yazıyor. Oradan değiştirebilirsin.
Değiştirmiş bile
kız anka tarif etti okurken yapmaya başladım oldu :) profil resmimi de değişirdim çünkü tam kahve hastasıyımmDeğiştirmiş bile
Yaaa yine benim yönergelerimle değişmişDeğiştirmiş bile
Güle güle kullan canımaaaaa valla oldu çok çok sağol canım ya kaç zamandır bakınıp duruyordum ama beceremiyodm
sağol cnaım benmmGüle güle kullan canım
Yaaa yine benim yönergelerimle değişmiş
sizleri iyiki tanımışım bugün kendimi çok enerjik ve yanlız hissetmiyorum iyiki dün sizi keşfetmişimmm
Aşk olsun niye beni yeni arkadaşımıza öyle tanıtıyorsun teessüf ediyorumNe demek rabia ben teşekkür ederim. Biz hep burdayız dinleriz yardımcı oluruz.
Anka arada esip gitmezse o da burda :)
İş yap bence
Aşk olsun niye beni yeni arkadaşımıza öyle tanıtıyorsun teessüf ediyorum
Bende trend konulardan gördüm bu başlığıOo trend konulara girmişizMia-
Malum site değişti bdv konuları eskisi gibi revaç göremiyor, herkes takip ettiği konulara yazabiliyor ancak :)
Valla o Naz’ı baştan yakalayıp halletmek lazım sonra hırçınlaşmadan. Ufak tefek işleri hiç bitmiyor kiBende trend konulardan gördüm bu başlığıbiraz baştan biraz sondan okudum..baktım her konudan bahsediyorsunuz aslında..Bende yazayım dedim..
bugün kızım nazlı biraz.. daha çok onunla ilgilenmem gerekiyor ama ufak tefek işlerimi hallettim..
Peyzaj mimariyim ben belediyede.Allah bağışlasın canım öyle olmuyor ya evde kahvaltı felan yapacak olunca mutfak masrafı yine çıkıyor ne güzelsenin hafta sonun sana kalıyor benim annemler haftasonu çağırmıyor da kaynanamgil illa hafta sonu da gelmycez dememize rağmen ısrarla çağırıyorlarr sinir oluyorum
ne iş yapıyosun canım işe başlayınca çocuklara kim bakcak
İki çocukla ilk defa evde yalnız kaldım bugün.
Sabah 7.30 da uyandı bücürler. Eşim kahvaltı hazırladı ben çocukların pijamalarini değiştirdim. Beraber kahvaltı yaptık. Ben sofrayi toplarken eşim hazırlandı ise gittu.
Oglumla oyun oynadik. Kız abiyi izlemeye bayılıyor. Kız uyuyunca oğlanı aldım mutfağa gittik. Verdim bulguru kaplara aktardı, içine araba sakladı, huniden döktü. ... o oynarken oğluma çorba yaptım. Baktim güzel oynuyor akşam yemeğini de yaptım.
Kardeşi uyaninca beraber yine oynadik. Şimdi ikiside uyuyor. Ben de oyuncaklari toparladim.
Şimdi bir kahveyi hakettim. Görüşürüz ... biraz keyf zamanı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?