Ben de aynı durumdaydım. 2.5 yaşında oğlum var. 2.5 aylık bir kızım var şimdi doğum iznimdeyim. İzin bitince yine aynı durum olacak.

Ailelerde yemek yiyince mutfak masrafı olmuyor bende o parayi temizlik için kadına ayiriyorum

Ailrleri hafta içi yeterince gördüğümuz için hafta sonumuz bize kalıyor

İş yap bence

Oo trend konulara girmişiz Mia-

Malum site değişti bdv konuları eskisi gibi revaç göremiyor, herkes takip ettiği konulara yazabiliyor ancak :)

Günaydınlar bugün işe geldim.
Odam baya dağılmış işler birikmiş.
Eski düzenine kavuşturmak lazım :)

Allah bağışlasın canım öyle olmuyor ya evde kahvaltı felan yapacak olunca mutfak masrafı yine çıkıyor ne güzelsenin hafta sonun sana kalıyor benim annemler haftasonu çağırmıyor da kaynanamgil illa hafta sonu da gelmycez dememize rağmen ısrarla çağırıyorlarr sinir oluyorum
ne iş yapıyosun canım işe başlayınca çocuklara kim bakcak

kızlar siz nasıl bişeysiniz ya fena gaza geldim dün akşam ev süpürdüm çamaşır katladım evim mis gibi oldu yatmadan da topladım :)
kızlar kilom 81.3 ya sabah tartıldım

Günaydınlar bugün işe geldim.
Odam baya dağılmış işler birikmiş.
Eski düzenine kavuşturmak lazım :)
benim de masam silinecek ve takılmayı bekleyen evraklarım var

ya nasıl değiştirdin bende değiştirmek istiyorum ama yapamadm
Yukarda bildirim gelen yerde resmin var oraya tıkla. Hesap detaylarına gir. Kullanıcı adının yanında değiştir yazıyor. Oradan değiştirebilirsin.

Eklentiler

• C91E6742-01FA-4CE9-86C6-5C223DF4C3FD.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…