Ben de aynı durumdaydım. 2.5 yaşında oğlum var. 2.5 aylık bir kızım var şimdi doğum iznimdeyim. İzin bitince yine aynı durum olacak.yok canım anneler kendi evlerinde bakıyorlar valla akşamları aileler yemege kalın diye tutturuyorlar yemek çay derken eve gitmem 10 u buluyor eee eşimle bi akhve içiyorum kızım a çorba yapıp içiriyorum meyve yiyoruz bulaşık mak. dolu oldugu ve çamaşır oldugu zmanlar çok zorluyor evim 2+1 çamaşırlarımı salona seriyorum mecbur eee o zmand a her yer çamaşır oluyor
İş yap benceBende oyuncak ayıkladım
Kırılanları parçası olmayanları attım
Birazdan kullanmadığı oyuncakları kaldıracağım
Toz deterjan bitti artık sıvıya geçtim bakalım
Kutusunu yıkayıp başka bir amaçla kullanacağım :)
Mesaj alıntı yapamıyorum telefon donuyor zaten sevmiyorum telefonla mesaj yazmayı kelimeleri düzelt derken geliyorlar bana :)
O yüzden yarın rahat rahat yazacağım tek sevindiğim olay bu :)
belleza dinlensem mi iş mi yapsam son gün bilemiyorum :)
Oo trend konulara girmişizMia-
Malum site değişti bdv konuları eskisi gibi revaç göremiyor, herkes takip ettiği konulara yazabiliyor ancak :)
Allah bağışlasın canım öyle olmuyor ya evde kahvaltı felan yapacak olunca mutfak masrafı yine çıkıyor ne güzelsenin hafta sonun sana kalıyor benim annemler haftasonu çağırmıyor da kaynanamgil illa hafta sonu da gelmycez dememize rağmen ısrarla çağırıyorlarr sinir oluyorumBen de aynı durumdaydım. 2.5 yaşında oğlum var. 2.5 aylık bir kızım var şimdi doğum iznimdeyim. İzin bitince yine aynı durum olacak.
Ailelerde yemek yiyince mutfak masrafı olmuyor bende o parayi temizlik için kadına ayiriyorum
Ailrleri hafta içi yeterince gördüğümuz için hafta sonumuz bize kalıyor
benim de masam silinecek ve takılmayı bekleyen evraklarım varGünaydınlar bugün işe geldim.
Odam baya dağılmış işler birikmiş.
Eski düzenine kavuşturmak lazım :)
Günaydın kızlar
Ben kullanıcı adımı değiştim haberiniz olsun
Kuyruksuz alabilseydim bi deBöyle daha güzel olmuş
benim de masam silinecek ve takılmayı bekleyen evraklarım var
Etiketliyim dedim kendimi ne kadar çok anka var
Hiç minimal değil.
inşallah canım :) bide açık öğretim sınavları yaklaşıyor onlara da çalışmaya başlasam iyi olacak:) bugün bitirelim işlerimizi
ya nasıl değiştirdin bende değiştirmek istiyorum ama yapamadmGünaydın kızlar
Ben kullanıcı adımı değiştim haberiniz olsun
Yukarda bildirim gelen yerde resmin var oraya tıkla. Hesap detaylarına gir. Kullanıcı adının yanında değiştir yazıyor. Oradan değiştirebilirsin.ya nasıl değiştirdin bende değiştirmek istiyorum ama yapamadm
Yukarda bildirim gelen yerde resmin var oraya tıkla. Hesap detaylarına gir. Kullanıcı adının yanında değiştir yazıyor. Oradan değiştirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?