Geçti o geçti unutalım geçmişi önümüze bakalımHatırlatmıyım istersen.
Veda bile etmeden gittiğini
ben de kızımın biran önce büyüyüp kreş çağına gelmesini isityorum anneanne babaanne zorluyor beniPeyzaj mimariyim ben belediyede.
Büyük kreşe başlayacak. Küçüğe eylüle kadar annem bakacak. Kardeşimin ekim Kasım gibi düğünü olacak o zamana kadar kayınvalide. Düğünden sonra da dönüşümlü bakarlar.
Bizde de vardı cnm ayni sorun ben konuştum hafta sonunu aile olarak evimizde gecirmek istiyoruz diye.
kesinlikle kahve keyfi yapBenim de ilk defa ikisi beraber uyuyor. Ben de uyusam mı, mutfağı mı toplasam, evi mi toplasam derken kahve içmeye karar verdim
Çok kısa sürüyor ufaklık uyandı bile. Neyse ki cingirak ile oyalaniyor.Oh mis... kıymetli dakikalar keyfini çıkar :)
Benim de ilk defa ikisi beraber uyuyor. Ben de uyusam mı, mutfağı mı toplasam, evi mi toplasam derken kahve içmeye karar verdim
Aynen ya mutfaktan odaya getirseydim kahveyiÇok kısa sürüyor ufaklık uyandı bile. Neyse ki cingirak ile oyalaniyor.
Ben çok severim de bi de sıcak içmeyi becerebilsemNormalde kahve sevmem canım istedi.
Zora alismisken 2. Yi yaptım ben.ben de kızımın biran önce büyüyüp kreş çağına gelmesini isityorum anneanne babaanne zorluyor beni
Çok kısa sürüyor ufaklık uyandı bile. Neyse ki cingirak ile oyalaniyor.
Ben çok severim de bi de sıcak içmeyi becerebilsem
Sana da yaparım ben
Ben kahve için mutfağa girdim işe dalmisim. Kız uyaninca farkina vardım :) şimdi kızı yatirdim koltuğa cingirak salliyorum inatla kahve keyfimi yapıyorumAynen ya mutfaktan odaya getirseydim kahveyi
Ayyy hiç de kıyamaz bana:) Ben yaparım sana sen dinlen ankam.
Doğum izinimin bitmesine 1 ay kaldı. Uzun uykularin keyfini anane çıkarırAz daha büyüse uyku saati uzar benim kız 3 saat uyur kesintisiz öğlenleri.
Ayyy hiç de kıyamaz bana
Doğum izinimin bitmesine 1 ay kaldı. Uzun uykularin keyfini anane çıkarır
düne kadar düşünüyordum vazgeçtim canımZora alismisken 2. Yi yaptım ben.
2. Bebe fikrin varsa tavsiye ederim. Düzenin bozulmusken 2 bebe birden büyür.
Kullanmıyorum ama baya düşünüyorum canım sürekli silmekten gına geldi. Yıkamaya verirken de utanıyorum sanki yıllarca yıkanmamış gibi :/Halısına örtü kullanan var mı ?
Temiz olsa niye verelim zatenKullanmıyorum ama baya düşünüyorum canım sürekli silmekten gına geldi. Yıkamaya verirken de utanıyorum sanki yıllarca yıkanmamış gibi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?