Hımmm onun kokusu beni mahvediyor ya kullanamıyorum. Çok ağır kokusu var.Ers.ğ la sildim cnm koltuk ve halıda hep kullanıyorum durulamıyorum lekeleri güzel temizliyor
Yaa dimi o var bi de. Boş ver o zaman işle güçle vakit harcama günlük rutin işleri yapsan yeter zaten.
Kooocaman bi maşallah sanaYeter artık dedim ve kayınvalideden evimin kontrolünü geri aldım. Sabah oglumla kahvaltı yaptık.
Kahvaltıyi topladım bulasik mak. Çalıştırdım. Carsaflari değiştirdim.
Yatak odasında küçük bir dolap var içini temizledim 3 torba kagit dergi vb çöp attım. Boşalan yere salondaki dolaptan paketli borcam, tabak, kahve fincanı (bana hediye gelmişti kutularıni acmadim ben de hediye olarak götürüyorum) yerleştirdim.
Salonda boşalan dolaba dolap üstünde gezen oyuncaklari yerleştirdim.
Tüm evi silip supurdum.
Balonları yıkadım.
Çamaşır yıkatip astım.
Bulaşık makinesini bosalttim.
Üstüne kahve yapıp içtim.
Tüm bunları 2.5 aylık bir bebe ve 2.5 yaşında bir çocukla yaptım.
Kadın isterse ....
Selam kızlar. Ben ayırma işini yapamadım. Yatak odasında gözden geçirilecek ne varsa salona yığdımyarın elden geçireceğim.
Yatak odasında nevresim değiştirdim
Yatağı çektim altını süpürdüm.
Oğlanın ve bebeğin nevresimleri değiştirdim.
Süpürdüm, mop yaptım çıktım
Çocuk odası
Dolap içleri düzenledim
Yatakları çektim
Etrafı topladım
Süpürdüm mop yaptım çıktım
Oturma odası
Etrafı topladım
Koltukları çektim
Süpürdüm
Mop yaptım çıktım
Ara
Topladım
süpürdüm
Mop yaptım
Mutfak
Akşamdan kalan bulaşıkları ve sabahtan çıkanları yıkadım
Ocak fırın sildim
Sandalye sildim
Tezgahı yıkadım
Makineyi çalıştırdım bitti yerleştirdim
Elde yıkananları yerleştirdim
Süpürdüm
Mop yaptım
Yapılacaklar
Yemek, çorba, salata, pilav yapılacak
Yarına da toz alıp dolap dışlarını sileceğim. Salondaki dağınıklıklara el atacağım.
Ellerine sağlık canım maşallhBen cam silmedim ama karışıklık mı oldu. Camlarım da kirli de onları belki sildiririm bakalım şimdi ev içleriyle uğraşıyorum. Belki yarın bi gazla camla girerim
sende izindesin sanırım bebğin ne kadarlık ne zman işe başlayacaksınDün tüm evi sildim süpürdüm, tozu alamam diyodum bi gazla üstünden aldım, bugün çamaşır günü.
Ya bazen buraya yazıyorlar ya günlük işleri neden yazıyorsunuz minimal yaşamla be alaka diye. Burada yazınca hepimiz bi gaza geliyoruz. Ki hepimiz de temizlik yaparken artık gereksiz bişi varsa elden çıkarmalı iş yapıyoruz. Bi nevi minimalliği devam ettiriyoruz.
Neyse yazasım varmış, sanki makine bitmemiştir çamaşırı asmam gerekmiyormuş gibi.
Cumartesi günü 40ı çıkacak ve 4,5 yaşında 2 kızım var. Evet bakalım yaz sonuna kadar izindeyim şimdilik inşallah.sende izindesin sanırım bebğin ne kadarlık ne zman işe başlayacaksın
Mop silvanın cırtlısını aldım canım. Evet yıkayıp takması oyalıyor ama çok temiz oluyor içime siniyor.Aman evet, bu sefer ücretsiz izne ayrılasım var ama bi taraftan da ev çocuk daralıyorum aslında. Bakalım gele bi işe başlama vakti gelsin, işe koşa koşa gitmezsem iyidir :)
Kooocaman bi maşallah sana
Bende sling alıp kullanmaya başladığımdan beri biraz bişi yapabiliyorum. Yoksa kucak hiç boş kalmıyor ki.
Oo ellerine sağlık, mop ne kullanıyorsun? Bende İÜ dönmeli olandan var instada dikey yakayım sıkan mop var o yomuma gidiyor bu ara, elle tıkayıp takmalı mopum vardı üşeniyorum onu yapmaya o yüzden dönmeli olandan almıştım.
Güneş vurdukça cam bana da görünüyor ama kendim beceremem kineyse Salonu sildirmiştim allahtan misafir gelecek diye göz önümüz açık allahtan.
Hayır canım maalesef değil.o marka tamamen doğal ve bitkisel mi kızlar gerçekten. bu arada arap sabunu da çok güzel temizliyor halı ve koltuğu aspirin almıştım ondan filan daha güzel temizledi kesinlikle
O zaman yıkat gitsin koltuklarını, madem duracak bi süre daha içine sinsin. Bu ara piyasa kötü cidden, insan 2 kere düşünüyor bi şey alırken.Mop silvanın cırtlısını aldım canım. Evet yıkayıp takması oyalıyor ama çok temiz oluyor içime siniyor.
Camlar geçen ay silindi benim yine kirli. Benim gözüme halıdaki koltuktaki duvardaki kirler batıyor. Kaç aydır koltuk bakıyoruz koltuk alacağız diye dün yine bi model gösterdim eşime bu sene hiç bişey alamayız dedi. Eeee hani alacaktık niye baktırıyorsun o zaman dedim. Param yok vazgeçtim dedi. Dalga geçiyor sanki insanla. Bu gün daha bi batıyor gözüme koltuklar.
yaa ciddi misin ben de pek inanmamıştım da çok iyi leke çıkarıyor diye ama satan kadın ben yaralarıma dahi sürüyorum dedi.Hayır canım maalesef değil.
kolay gelsin canım Allah bağışlasın :) valla yaz temizliği yapcam ramazan girmeden ama daha başlayamadımCumartesi günü 40ı çıkacak ve 4,5 yaşında 2 kızım var. Evet bakalım yaz sonuna kadar izindeyim şimdilik inşallah.
Tüm Evi bir anda yapıcam diye düşünme, kızlar güzel tavsiyeler verirler zaten her boş anında bi yere el at. O zaman daha iyi oluyor.
anneler kendi evlerinde bakıyorlarsa evinde düzenin çok rahat olur aslında.slm kızlar ben rabia 23 yaşındayım konya da yaşıyorum 80 kiloyum ön muhasebede çalışıyorum.17 aylık kızım var annem ve kayınvalidem bakıyor tahmin edersiniz ki evimde ve hayatımda bi düzen yok sizden tavsiye istiyorum lütfen
yok canım anneler kendi evlerinde bakıyorlar valla akşamları aileler yemege kalın diye tutturuyorlar yemek çay derken eve gitmem 10 u buluyor eee eşimle bi akhve içiyorum kızım a çorba yapıp içiriyorum meyve yiyoruz bulaşık mak. dolu oldugu ve çamaşır oldugu zmanlar çok zorluyor evim 2+1 çamaşırlarımı salona seriyorum mecbur eee o zmand a her yer çamaşır oluyoranneler kendi evlerinde bakıyorlarsa evinde düzenin çok rahat olur aslında.
ama senin evinde bakıyorlarsa akşamları mutlaka biraz toparlama yemek yapma şeklinde bir düzen kurmalısın nasıl geçiyor akşamları vakit?
Çamaşır suyu kadar değildir canım içindeki kimyasal ama sirke karbonat kadar masum da değil.yaa ciddi misin ben de pek inanmamıştım da çok iyi leke çıkarıyor diye ama satan kadın ben yaralarıma dahi sürüyorum dedi.
bu arada koltuk almayacaksanız ya yıkat ya da örtü diktir canım bence tam üzerine göre.
Evet kapsül mop diye bişey çıkmış o daha kullanışlı gibi ama bunu yeni aldım kullanayım biraz.Bu arada cırtlı mop cidden çok iyi oluyor elinle silmiş gibi, ama yıka tak derken üşeniyorum. İnstada yıkama işini çilesi gibi yapan bi model var, bunu bağ evine götürürsem onu almayı düşünüyorum.Anka
Örtü kızım altına girip yatıyor olmuyor maalesef. Bilemiyorum bakalım bayrama kadar almazsak bayrama yıkatacağım.yaa ciddi misin ben de pek inanmamıştım da çok iyi leke çıkarıyor diye ama satan kadın ben yaralarıma dahi sürüyorum dedi.
bu arada koltuk almayacaksanız ya yıkat ya da örtü diktir canım bence tam üzerine göre.
Ay ne güzel 2+1 hemen yerleşir, hiç takma kafana.yok canım anneler kendi evlerinde bakıyorlar valla akşamları aileler yemege kalın diye tutturuyorlar yemek çay derken eve gitmem 10 u buluyor eee eşimle bi akhve içiyorum kızım a çorba yapıp içiriyorum meyve yiyoruz bulaşık mak. dolu oldugu ve çamaşır oldugu zmanlar çok zorluyor evim 2+1 çamaşırlarımı salona seriyorum mecbur eee o zmand a her yer çamaşır oluyor
Bende aynı durumdayım, dursun bakalım biraz.Evet kapsül mop diye bişey çıkmış o daha kullanışlı gibi ama bunu yeni aldım kullanayım biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?