Günaydınlar
Dün sakin geçti
kızımla eşim erken geldiler eve
o yüzden önce yemek hazırladım.
Sonrasında diğer işleri yaptım.
kızımın erken uyumasıyla dizi izledik

Bugünde rutinimin dışında iş yapmayı düşünmüyorum.

günaydınlar.
dün kendi odamdan başladım.şifonyerin ilk çekmecesini elden geçirdim yaklaşık 20 küçük parça bu gün sabah çöpe gitti.yine dalsam rahat bi 10 parça daha gider.akşam çocukların kahvaltısı için börek sardım.genel bi ortalık toparladım.eşimde salonu süpürdü o ara.

Başlangıç olarak çok iyi :)

Aslında amaç ihtiyaç dışı harcama yapmamak.
faturalar temel giderler haricinde harcanan 100 tl gibi düşün.
Anladım canım ihtiyaç dışında çok almıyoruz ama bi markete giriyoruz peynir, zeytin, yumurta derken sadece kahvaltı malzemesi 100 ü geçiyor.

Benim çeyizim yoktu. 4-5 yıl sadece hediye gelenlerle idare ettik sonra sonra almaya başladım

Günaydınlar dün inanılmaz yorulmuşum, uzun bir süre kalabalık misafir alabileceğimi sanmıyorum, gece özellikle omuz ağrılarından uyuyamadım

Mia- bugün hedefimde 2 sınav hazırlayıp yapmak vardı, yapıldı
sen de durumlar nasıl

Benim çeyizim yoktu. 4-5 yıl sadece hediye gelenlerle idare ettik sonra sonra almaya başladım
Bi de annem 2 tane tek kişilik uyku seti almış çocuk odasına, beraber seçmiştik ikisi de morlu pembeli, çocuklara kullanayım desem ikisi de erkek, ne gereksiz bir harcama :)

Anladım canım ihtiyaç dışında çok almıyoruz ama bi markete giriyoruz peynir, zeytin, yumurta derken sadece kahvaltı malzemesi 100 ü geçiyor.

Evdeyken bende çok markete gittim 9 günde 300 tl harcadım belki daha fazla.

Bi de annem 2 tane tek kişilik uyku seti almış çocuk odasına, beraber seçmiştik ikisi de morlu pembeli, çocuklara kullanayım desem ikisi de erkek, ne gereksiz bir harcama :)
Tüh ya. Satsan satılmaz mı ki.
Benim de eşimin hatıra diye sakladığı eşyalar, bir gün lazım olur diye biriktirdiği ıvır zıvırlar var

Sabahtan beri çalışıyorum baya işler yaptım.
şöyle ki iş yaptıkça başka işler çıkıyor :)
Ben bi kan verdim sağlık ocağına bir saattir oturuyorum. Küçükler uyudu aslında bişeyler yapsam olurdu. Ben vaktimi boş geçirdim

Neden öyle oldu ki.

ilk kahvaltılık malz aldım
sonra deterjan,temizlik ürünleri bitti
salça kekik vs bitti
eylülün sütü bezi bitti.
son gün eşime dedim ben çalışayım bari masraf çok.
Zaten yarın başlayacaksın işe dedi :)

Evde olunca herşey 2 kat fazla harcanıyormuş
sabah,öğle,akşam yemeği derken
dolap boşalıyor.

Hımm anladım canım. Evet bizim ondan demek ki :)

Beni baya kınamışlardı çeyizi yok diye. Ben dantel sevmiyorum, vitrin sevmiyorum, eşya sevmiyorum diye diye öğrendiler. Şimdi herkes minimalist olmak için eşya atıyor

banada vitrini yok 2. oturma grubu yok diye söylenmişlerdi.
En iyisini yapmışsın :) halimden memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…