bende evde kahve takımı çok. birazini hediye ettim.:)
kalabalık olur diye bi yığın kahve oldu. çekmeceye koydum.
bi kısmı kullandim bi kısmını da hediye götürdüm miyoncudan aldim mesela bi kaç..
ama eksiğim yok çok şükür.

benim 1 takımım varda bardağın köşeli olması çok gıcık bir durum.
şimdilik idare ediyoruz.

Böyle yapınca daha kontrollü gidiyorum ben kesinlikle

Ev kredisini ödedim.
Birde kredi kartını ödedim. böyle önden ödeyince en azından fuzuli harcama yapmıyorum.
ihtiyaç kredimi ödedim bu da 1 ay önden ödeniyor.
elime kalanla arabaya benzin alacağım başka zorunlu harcamam yok şimdilik.

Benim de yoktu 2. oturma grubum 2 yıl önce gına geldi aldık.

Eşimde almayı düşünüyor. Araya hep başka masraflar giriyor
şimdikiler eskidi zaten ama yinede duracak.
Koltukları kışın küçük odaya taşıyoruz yazın büyük odaya geçiriyoruz.
lazım aslında :)

Ev kredin ne kadar canım?
Ne zamana bitiyor. Öteki eve yaza gececkesin demi.
Bizde 1 maaş birikime gidiyor 1 maaş yetiyor hatta ordan bile ekleme yapabiliyorum
Ama biz 2 kişiyiz çok bi masrafımız olmuyor çok şükür.

Öyleyse lazım tabii. Bizde kalabalık misafir gelince kadın erkek ayrı oturmak istiyorlar o yüzden misafir için aldık.

banada vitrini yok 2. oturma grubu yok diye söylenmişlerdi.
En iyisini yapmışsın :) halimden memnunum.
bende vitrin gümüşlük vs almamıştım zamanında iyiki diyorum.ama ikinci oturma grubum var.kalabalık misafir geldiğinde yatılı baya işimi görüyor ama sorsan senede en fazla 3-4 tür kalabalık yatılı misafir.onun birinin yerine bi köşe takımı alabilirmişim aslında

benim kahve yanı bardaklarımı var.annem her geldiğinde bunları at diyor.ama gel görki daha güzelleri çıktı bunların modası geçti diye

Ev kredin ne kadar canım?
Ne zamana bitiyor. Öteki eve yaza gececkesin demi.
Bizde 1 maaş birikime gidiyor 1 maaş yetiyor hatta ordan bile ekleme yapabiliyorum
Ama biz 2 kişiyiz çok bi masrafımız olmuyor çok şükür.

Diğer ev belli değil hatta almayız çünkü sürekli borç ödemekten bıktık ikimiz de.
Ev kredisi 1.035 tl ödüyorum aylık
bu yaz yarısını ödeyeceğiz diğer yaz kapatacağız.

Beni baya kınamışlardı çeyizi yok diye. Ben dantel sevmiyorum, vitrin sevmiyorum, eşya sevmiyorum diye diye öğrendiler. Şimdi herkes minimalist olmak için eşya atıyor
Kınarlar çevre çok etkilemişti beni malesef

Diğer ev belli değil hatta almayız çünkü sürekli borç ödemekten bıktık ikimiz de.
Ev kredisi 1.035 tl ödüyorum aylık
bu yaz yarısını ödeyeceğiz diğer yaz kapatacağız.
Sürekli borç ödemek de insanı gerçekten geriyor
2 seneye evin bitiyor borcu o zaman ne güzel canım.
Bende bu yaza evı kredi çekmeden almayi planliyorum artık rabbim nasip eder inşallah bakalım.

Tüh ya. Satsan satılmaz mı ki.
Benim de eşimin hatıra diye sakladığı eşyalar, bir gün lazım olur diye biriktirdiği ıvır zıvırlar var
Paketindeler aslında satamasam da ya hediye vericem ya da kullanacağım oğlanlara

Ben en çok yatak örtüsüne verdiğim paraya acıyorum :)
Ben onu çok ucuza aldım biliyordum kullanmayacağımı o yüzden bari ucuz olsun dedim lakin annem geçen yaz el emeğinden bi tane daha yaptırmış bi sürü de para koymuş çok beğendim ama anca misafir gelirse seriyorum

benim kahve yanı bardaklarımı var.annem her geldiğinde bunları at diyor.ama gel görki daha güzelleri çıktı bunların modası geçti diye
Benimki de ne güzel bardak işte atılır mı der hiç bişey attırmaz
Kınarlar çevre çok etkilemişti beni malesef
Benim çevremde de vitrin vs kullanan yoktu. Halamda vardı o da hep şikayet ederdi
Dün kv ile konusu geçti yine. Salonda benim sadece oturma grubu, zigon, halı, perde var. 1 tane süs yok. Şuraya bi vitrin almadın ev çıplak gibi diye ben şöyle güzel eşyası vardı diye anılmak istemiyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…