Benim de yoktu 2. oturma grubum 2 yıl önce gına geldi aldık.banada vitrini yok 2. oturma grubu yok diye söylenmişlerdi.
En iyisini yapmışsın :) halimden memnunum.
Bi de annem 2 tane tek kişilik uyku seti almış çocuk odasına, beraber seçmiştik ikisi de morlu pembeli, çocuklara kullanayım desem ikisi de erkek, ne gereksiz bir harcama :)
bende evde kahve takımı çok. birazini hediye ettim.:)
kalabalık olur diye bi yığın kahve oldu. çekmeceye koydum.
bi kısmı kullandim bi kısmını da hediye götürdüm miyoncudan aldim mesela bi kaç..
ama eksiğim yok çok şükür.
Ben bi kan verdim sağlık ocağına bir saattir oturuyorum. Küçükler uyudu aslında bişeyler yapsam olurdu. Ben vaktimi boş geçirdim
Böyle yapınca daha kontrollü gidiyorum ben kesinlikle
Evet canım. Kansızlık ve b12 eksikliğim varYaparsın canım dinlen.
Kan niye verdin kontrol için mi.
Benim de yoktu 2. oturma grubum 2 yıl önce gına geldi aldık.
Evet canım. Kansızlık ve b12 eksikliğim var
Ev kredin ne kadar canım?Ev kredisini ödedim.
Birde kredi kartını ödedim. böyle önden ödeyince en azından fuzuli harcama yapmıyorum.
ihtiyaç kredimi ödedim bu da 1 ay önden ödeniyor.
elime kalanla arabaya benzin alacağım başka zorunlu harcamam yok şimdilik.
Öyleyse lazım tabii. Bizde kalabalık misafir gelince kadın erkek ayrı oturmak istiyorlar o yüzden misafir için aldık.Eşimde almayı düşünüyor. Araya hep başka masraflar giriyor
şimdikiler eskidi zaten ama yinede duracak.
Koltukları kışın küçük odaya taşıyoruz yazın büyük odaya geçiriyoruz.
lazım aslında :)
bende vitrin gümüşlük vs almamıştım zamanında iyiki diyorum.ama ikinci oturma grubum var.kalabalık misafir geldiğinde yatılı baya işimi görüyor ama sorsan senede en fazla 3-4 tür kalabalık yatılı misafir.onun birinin yerine bi köşe takımı alabilirmişim aslındabanada vitrini yok 2. oturma grubu yok diye söylenmişlerdi.
En iyisini yapmışsın :) halimden memnunum.
benim kahve yanı bardaklarımı var.annem her geldiğinde bunları at diyor.ama gel görki daha güzelleri çıktı bunların modası geçti diyebende evde kahve takımı çok. birazini hediye ettim.:)
kalabalık olur diye bi yığın kahve oldu. çekmeceye koydum.
bi kısmı kullandim bi kısmını da hediye götürdüm miyoncudan aldim mesela bi kaç..
ama eksiğim yok çok şükür.
Ev kredin ne kadar canım?
Ne zamana bitiyor. Öteki eve yaza gececkesin demi.
Bizde 1 maaş birikime gidiyor 1 maaş yetiyor hatta ordan bile ekleme yapabiliyorum
Ama biz 2 kişiyiz çok bi masrafımız olmuyor çok şükür.
Kınarlar çevre çok etkilemişti beni malesefBeni baya kınamışlardı çeyizi yok diye. Ben dantel sevmiyorum, vitrin sevmiyorum, eşya sevmiyorum diye diye öğrendiler. Şimdi herkes minimalist olmak için eşya atıyor
Sürekli borç ödemek de insanı gerçekten geriyorDiğer ev belli değil hatta almayız çünkü sürekli borç ödemekten bıktık ikimiz de.
Ev kredisi 1.035 tl ödüyorum aylık
bu yaz yarısını ödeyeceğiz diğer yaz kapatacağız.
benim kahve yanı bardaklarımı var.annem her geldiğinde bunları at diyor.ama gel görki daha güzelleri çıktı bunların modası geçti diye
Paketindeler aslında satamasam da ya hediye vericem ya da kullanacağım oğlanlaraTüh ya. Satsan satılmaz mı ki.
Benim de eşimin hatıra diye sakladığı eşyalar, bir gün lazım olur diye biriktirdiği ıvır zıvırlar var
Ben onu çok ucuza aldımBen en çok yatak örtüsüne verdiğim paraya acıyorum :)
Benimki de ne güzel bardak işte atılır mı der hiç bişey attırmazbenim kahve yanı bardaklarımı var.annem her geldiğinde bunları at diyor.ama gel görki daha güzelleri çıktı bunların modası geçti diye
Benim çevremde de vitrin vs kullanan yoktu. Halamda vardı o da hep şikayet ederdiKınarlar çevre çok etkilemişti beni malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?