Paketindeler aslında satamasam da ya hediye vericem ya da kullanacağım oğlanlara
sahibinden.comda bence satabilirsin yada diğer ikinci el sitelerde.bide paketli.yada nevresim takımı alıp daha erkek çocuklarının kullanacağı tonda en azından yastık ve yorganını değerlendirebilrsin.uyku setinin çarşaf ve yastığını misafir takımı olarak kullanırsın.

Sürekli borç ödemek de insanı gerçekten geriyor
2 seneye evin bitiyor borcu o zaman ne güzel canım.
Bende bu yaza evı kredi çekmeden almayi planliyorum artık rabbim nasip eder inşallah bakalım.

15 ay içinde bitiyor inşallah.
ama tadilat için 1 yıl daha çalışırım.

Allah gönlüne göre versin canım inşallah
Borçsuz ev almak çok iyi. Hemde az kalmış hakkınız da hayırlısı olsun.

benim annem çok yenilikçi kendi evindede öyle.bana geldiğinde sürekli aa daha mı bu ...ooo tabakları birdaha geldiğimde görmeyeyim.hediye bardak gelmişti bana zamanında vermeye kalktım anneme beğenmemişti

ne iş yapıyorsun mia

benim annem çok yenilikçi kendi evindede öyle.bana geldiğinde sürekli aa daha mı bu ...ooo tabakları birdaha geldiğimde görmeyeyim.hediye bardak gelmişti bana zamanında vermeye kalktım anneme beğenmemişti
Yaaaa neyse sen öyle değilsin galiba. Minimalizme çok ters

Ben kadife runner istiyordum ki 600 küsür duyunca sağolun dedim.
şöyle kadife kumaş bulsam diktiririm aslında.

benim kahve yanı bardaklarımı var.annem her geldiğinde bunları at diyor.ama gel görki daha güzelleri çıktı bunların modası geçti diye
benim annem dar gelenler kısa gelenleri aticam çöpe diyo karışma diyorum
evi azaltmak lazim çok bide :/
benim kuzenim ev aldi ev aldıktan sonra eski eşyalari hiç oraya kondurmamiş:)
5 yıllık eşyaları bi kısmı satmiş bi kısmi annesine vermiş bi kısmı çöpe atmiş. sıfırdan başlamiş.:)
bende yeni eve taşınırsam kullanmadığım koltuklari götürmeyi düşünüyordum. ;ama tek kanepe koltuk olsun istiyorum misafir gelir diye kullaniliyor.:/
sevmiyorum ben ya bi oda boş kanepe halı ;
boş duruyo o odayı çocuk odasi yapmak istiyordum eşim istemio

annemde bize geldiğinde diyor evi şöyle tadilat et şunu al diyorum ki anne inş param olsun yaparım.
yaparsın yaparsın diyor. :)
Benim ki hem istifçi hem yenilikçi

Bu arada laboratuvar da çalışıyorum. Un fabrikasında .

Yaaaa neyse sen öyle değilsin galiba. Minimalizme çok ters
ama varya evi hep derli topludur mükemmel düzenlidir.ama hep daha iyisi hep yenisi.neyseki elden çıkarıyor yenisini aldığında

Sürekli modaya uymakta ne biliyim zor iş :)
son iki yıldır baya fazlalaştı .mesela dünya bi para verip salon halısı aldı bir çift.geçen kış.şimdi beğenmiyormuş ablama diyormuş sana vereyimmi.

son iki yıldır baya fazlalaştı .mesela dünya bi para verip salon halısı aldı bir çift.geçen kış.şimdi beğenmiyormuş ablama diyormuş sana vereyimmi.
Yanlış anlama canım ama O duygusal yönden eksik hissettiği şeyleri doldurmaya çalışıyor belki de... bu işin ucu bipolara kadar gidebilir manik atak zamanı büyük alışveriş yapılır mesela. Genelde bahar aylarında daha çok gelir. Bence dur demenin zamanı gelmiş elinden tutmak lazım.

bu yönden hiç düşünmemiştik hiç biliyormusun.zamanında yani ilk evlendiğinde istediği şeyler çok olmamış.mobilya vs.ondan kaynaklı diye düşünüyorduk.sorduğumda öyle demişti yani

Ben de öyle düşünüyorum aslında bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…