İnstagramda satıyorlar nasıl oluyor bilmiyorumPaketindeler aslında satamasam da ya hediye vericem ya da kullanacağım oğlanlara
sahibinden.comda bence satabilirsin yada diğer ikinci el sitelerde.bide paketli.yada nevresim takımı alıp daha erkek çocuklarının kullanacağı tonda en azından yastık ve yorganını değerlendirebilrsin.uyku setinin çarşaf ve yastığını misafir takımı olarak kullanırsın.Paketindeler aslında satamasam da ya hediye vericem ya da kullanacağım oğlanlara
Sürekli borç ödemek de insanı gerçekten geriyor
2 seneye evin bitiyor borcu o zaman ne güzel canım.
Bende bu yaza evı kredi çekmeden almayi planliyorum artık rabbim nasip eder inşallah bakalım.
benim annem çok yenilikçi kendi evindede öyle.bana geldiğinde sürekli aa daha mı bu ...ooo tabakları birdaha geldiğimde görmeyeyim.hediye bardak gelmişti bana zamanında vermeye kalktım anneme beğenmemiştiBenimki de ne güzel bardak işte atılır mı der hiç bişey attırmaz
Benim çevremde de vitrin vs kullanan yoktu. Halamda vardı o da hep şikayet ederdi
Dün kv ile konusu geçti yine. Salonda benim sadece oturma grubu, zigon, halı, perde var. 1 tane süs yok. Şuraya bi vitrin almadın ev çıplak gibi diyeben şöyle güzel eşyası vardı diye anılmak istemiyorum dedim
ne iş yapıyorsun mia15 ay içinde bitiyor inşallah.
ama tadilat için 1 yıl daha çalışırım.
Allah gönlüne göre versin canım inşallah
Borçsuz ev almak çok iyi. Hemde az kalmış hakkınız da hayırlısı olsun.
Yaaaa neyse sen öyle değilsin galiba. Minimalizme çok tersbenim annem çok yenilikçi kendi evindede öyle.bana geldiğinde sürekli aa daha mı bu ...ooo tabakları birdaha geldiğimde görmeyeyim.hediye bardak gelmişti bana zamanında vermeye kalktım anneme beğenmemişti
Ben onu çok ucuza aldımbiliyordum kullanmayacağımı o yüzden bari ucuz olsun dedim lakin annem geçen yaz el emeğinden bi tane daha yaptırmış bi sürü de para koymuş çok beğendim ama anca misafir gelirse seriyorum
benim annem dar gelenler kısa gelenleri aticam çöpe diyo karışma diyorumbenim kahve yanı bardaklarımı var.annem her geldiğinde bunları at diyor.ama gel görki daha güzelleri çıktı bunların modası geçti diye
benim annem çok yenilikçi kendi evindede öyle.bana geldiğinde sürekli aa daha mı bu ...ooo tabakları birdaha geldiğimde görmeyeyim.hediye bardak gelmişti bana zamanında vermeye kalktım anneme beğenmemişti
ama varya evi hep derli topludur mükemmel düzenlidir.ama hep daha iyisi hep yenisi.neyseki elden çıkarıyor yenisini aldığındaYaaaa neyse sen öyle değilsin galiba. Minimalizme çok ters
ama varya evi hep derli topludur mükemmel düzenlidir.ama hep daha iyisi hep yenisi.neyseki elden çıkarıyor yenisini aldığında
waov baya pahalıymış.nasıl runnermış merak ettimBen kadife runner istiyordum ki 600 küsür duyunca sağolun dedim.
şöyle kadife kumaş bulsam diktiririm aslında.
Ben de merak ettimwaov baya pahalıymış.nasıl runnermış merak ettim
son iki yıldır baya fazlalaştı .mesela dünya bi para verip salon halısı aldı bir çift.geçen kış.şimdi beğenmiyormuş ablama diyormuş sana vereyimmi.Sürekli modaya uymakta ne biliyim zor iş :)
çok pahalı diyip hepimiz beğenip aman salla gittsin hadi alalım diyormuşuzBen de merak ettim
Yanlış anlama canım ama O duygusal yönden eksik hissettiği şeyleri doldurmaya çalışıyor belki de... bu işin ucu bipolara kadar gidebilir manik atak zamanı büyük alışveriş yapılır mesela. Genelde bahar aylarında daha çok gelir. Bence dur demenin zamanı gelmiş elinden tutmak lazım.son iki yıldır baya fazlalaştı .mesela dünya bi para verip salon halısı aldı bir çift.geçen kış.şimdi beğenmiyormuş ablama diyormuş sana vereyimmi.
çok pahalı diyip hepimiz beğenip aman salla gittsin hadi alalım diyormuşuz
bu yönden hiç düşünmemiştik hiç biliyormusun.zamanında yani ilk evlendiğinde istediği şeyler çok olmamış.mobilya vs.ondan kaynaklı diye düşünüyorduk.sorduğumda öyle demişti yaniYanlış anlama canım ama O duygusal yönden eksik hissettiği şeyleri doldurmaya çalışıyor belki de... bu işin ucu bipolara kadar gidebilir manik atak zamanı büyük alışveriş yapılır mesela. Genelde bahar aylarında daha çok gelir. Bence dur demenin zamanı gelmiş elinden tutmak lazım.
Ben de öyle düşünüyorum aslında bakalım :)sahibinden.comda bence satabilirsin yada diğer ikinci el sitelerde.bide paketli.yada nevresim takımı alıp daha erkek çocuklarının kullanacağı tonda en azından yastık ve yorganını değerlendirebilrsin.uyku setinin çarşaf ve yastığını misafir takımı olarak kullanırsın.
Hiç satmayınca sanki yapamam gibi geliyorİnstagramda satıyorlar nasıl oluyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?