şimdilik o kadar vaktim yok maalesef, lütfen esirgemeyin bana söyleyin doğru bulduğunuz şeyleri mutlaka faydası olacaktır

kendimle ilgili olumsuz algım yok ki, bence ben iyi biriyim ama olan bu, olanı da gizleyemem ya. çok bariz şekilde tüm hayatım boyunca gruplarda en az önemsenen kişi oldum, kimsenin gözleri beni aramadı, benim eksikliğimi hissetmedi

‘Ben önemsenmeyen biriyim’algısı da olumsuz bi algıdır ama, sen odak noktanı değiştirmelisin bana sorarsan, evliliğinle ilgili konuda da aynı şekilde düşünüyorum. Odaklanınca sorunlar olduğundan büyük görünür ve bir bunalım durumunun içindeyken farkındalık durumu sekteye uğruyor bu yüzden profesyonel destek sana kısa sürede çözüme odaklanmayı öğretecektir diye düşünüyorum

arkadaşlar satış yapabıleceğim sayfalar önerebılır mısınız.bır uygulmama var ama pek uğraşmadığımdan satamıyorum.yenı ve neredeyse gıyilmemiş.çok zayıf olduğum için alsamda yakışmıyordu.şimdide olmuyor..

hicmakam burda bütün süreci anlattım :)

ikinici el eşya alıyor musunuz hiç? hangi siteleri kullanıyorsunuz? siz neler satıyorsunuz?

herkes beni önemsiyor diye düşünürsem sonuç değişir mi sence:) sadece düşüceyle bunun değişeceğini sanmıyorum, kendimi değiştirmem lazım bunun için ama hangi yönde değiştrmeliyim onu düşünüyorum

Sen beni yanlış anladın herkes beni önemsiyor zaten narsistçe bir düşünce, ben diyorum ki insanlar beni ister önemsesin ister önemsemesin kıvamına gelmelisin. İnsanların senin halkında ne düşündüğü ya da nasıl davrandığı senin duygu durumunu bu denli etkilememeli.

kusura bakma yanlış anlamışım, bunun üzerine düşünücem

S Suburcu34
seni arayanı ara, soranı sor, önemseyeni önemse, değer verene değer ver
arkadaşlarından ilgi ve değer görmediğini düşünüyorsan sen de onlara değer verme
senin fikrini önemseyip sana bir şey danışmıyorlarsa sen de onlara bir şey sorma
derdini sana anlatmayanlara sen de sorunlarından bahsetme
her şeyden ve herkesten önce çocuğuna odaklan, varsa annen baban kardeşine odaklan, eşine odaklan
birilerini mutlu etmek istiyorsan o insanlar bu kişiler olsun. onların mutluluğu seni de mutlu edecektir. zaten hiçbir zaman senin kötülüğünü istemeyen insanlar da bu kişilerin ta kendileridir. varsa yoksa ailedir gerisi vesairedir.

Son düzenleme:
Ağzına sağlık ne güzel demişsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…