Merhaba kızlar, geçen gün temizlikte kaloriferin altından su damlamaya başlamıştı. Dün yapılamayınca kaloriferi komple değiştirmeye geldiler, tüm gün kaçta geleceği belirlenemeyen ustayı bekledim kv ile. O küçük kuzuya bakarken hemen Evi süpürdüm sildim ama yalandan toz aldımHiç sevmiyorum valla. Sonra yemeğimizi yaptım akşam da oturdum tam teli elime aldım eşim bi tur trip attı uyumaya gitti. Şu dönem bi geçseydi ya, bütün gün evde keyif yaptığımı falan sanıyor sanırım. Bu ara çok yoruluyor ama bende elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum benim de hayatım dolu dolu şu ara
Neyse kafanızı şişirmeyim, bahar geldi alışveriş dönemi. Doğru karar verip almak lazım.
Küçüğe gelen hediyeleri değiştirmem lazım, 0-3 ay gelmiş ama giydiremeden küçülür onlar, büyükten de kalan çok var zaten. Ama ne zaman değiştirilen bilmiyorum, bu ara hava hep soğuk gidiyor.
Benim de var ben kullanmıyorum
Ama benimki hem yıkama hem kurutma, kırışırsa diye denemiyorum, hazır evdeyken denesem aslında. Çekerse de çeksinler napim.
Allahım alışmıyor 5 yıl oldu 6. Yılımıza gireceğiz
Aynen ben de bazen görünmez olmak istiyorum. Beni güzin abla sananlar var.Birsey sorabilir miyim silik olmanin nesi kotu? Ben bazen gorunmez olmayi bile hayal ettim. Kendi halinde olmak, Baskin olmamak bence kotu bir sey degil. Hayatinizdan baskalarinin size anlam yuklemesi disinda, baska konulardan zevk almaya bakin. Bir daha dunyaya gelebilecekmisiz gibi, zaman hic gecmeyecekmis gibi boyle seyleri dert etmek en basit tabirle kendine yazik etmek.
Ha birde yeri burasi degil bu konularin ama cevap vermek geldi icimden.
Beni de aramıyor bak salıdan beri buraya yazmamışım kimse beni etiketlememişkendimle ilgili olumsuz algım yok ki, bence ben iyi biriyim ama olan bu, olanı da gizleyemem ya. çok bariz şekilde tüm hayatım boyunca gruplarda en az önemsenen kişi oldum, kimsenin gözleri beni aramadı, benim eksikliğimi hissetmedi
Ben de bakayım onlarayoutube da ece taşer ve başak kablan favorim bu konularda :)
Sen önemsiyor musun peki? İnsanlarla gerçekten ilgileniyor musun? Sorunları olanların sorunlarını çözmesine, üzgün olanların moralini düzeltmeye yardımcı oluyor musun? Ya da birinin mutluluğuyla sen de çok mutlu oluyor musun?herkes beni önemsiyor diye düşünürsem sonuç değişir mi sence:) sadece düşüceyle bunun değişeceğini sanmıyorum, kendimi değiştirmem lazım bunun için ama hangi yönde değiştrmeliyim onu düşünüyorum
Nasıl oldu canım örtü resim çekmedin miKızıma yazlık kıyafetler aldım birde kadife yatak örtüsü :)
Süpersin@melissaozdemir
seni arayanı ara, soranı sor, önemseyeni önemse, değer verene değer ver
arkadaşlarından ilgi ve değer görmediğini düşünüyorsan sen de onlara değer verme
senin fikrini önemseyip sana bir şey danışmıyorlarsa sen de onlara bir şey sorma
derdini sana anlatmayanlara sen de sorunlarından bahsetme
her şeyden ve herkesten önce çocuğuna odaklan, varsa annen baban kardeşine odaklan, eşine odaklan
birilerini mutlu etmek istiyorsan o insanlar bu kişiler olsun. onların mutluluğu seni de mutlu edecektir. zaten hiçbir zaman senin kötülüğünü istemeyen insanlar da bu kişilerin ta kendileridir. varsa yoksa ailedir gerisi vesairedir.
Benimk abartmayı da geçti artık. Evde hiç iş yapmıyorum. Ya telefondayım ya çocuklarlaİyi akşamlar arkadaşlar,
Ben yine telefon kullanımını abarttım, en çok da burda zaman harcıyorum
3 saatte 1 bakma kararı almıştım çok da güzel uyguluyordum sonra ne oldu da bıraktım anlamadım
Ve su içme konusunda da hala oldukça yetersizim
Nisan ayının geri kalanını bu iki hedefe odaklanarak geçireceğim
Yarın yine 3 saatte 1 tele bakacağım
Ve en az 2 litre su içeceğim
Evet yapacağım
HarikaGardırobumu düzenledim
2 eşofman altı, 1 pantolon eledim
Kızım için birkaç parça yazlık ürün seçtim lcw den yarın satın alacağım
Bahar temizliği için planımı hazırladım ama henüz uygulamaya geçirememişken dolap düzeni ile bir adım atmış oldum
Erkeklerin lohusalığı da hiç çekilmiyorMerhaba kızlar, geçen gün temizlikte kaloriferin altından su damlamaya başlamıştı. Dün yapılamayınca kaloriferi komple değiştirmeye geldiler, tüm gün kaçta geleceği belirlenemeyen ustayı bekledim kv ile. O küçük kuzuya bakarken hemen Evi süpürdüm sildim ama yalandan toz aldımHiç sevmiyorum valla. Sonra yemeğimizi yaptım akşam da oturdum tam teli elime aldım eşim bi tur trip attı uyumaya gitti. Şu dönem bi geçseydi ya, bütün gün evde keyif yaptığımı falan sanıyor sanırım. Bu ara çok yoruluyor ama bende elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum benim de hayatım dolu dolu şu ara
Neyse kafanızı şişirmeyim, bahar geldi alışveriş dönemi. Doğru karar verip almak lazım.
Küçüğe gelen hediyeleri değiştirmem lazım, 0-3 ay gelmiş ama giydiremeden küçülür onlar, büyükten de kalan çok var zaten. Ama ne zaman değiştirilen bilmiyorum, bu ara hava hep soğuk gidiyor.
Yaaa beğenmene çok sevindim güle güle kullan canım. Merakla bekliyorumYaaa örtü bildiğin efsane oldu öyle küçükte durmadı süper oldu.
Dün misafir telaşından çekemedim de bugün size özel çekimler yapacağım :)
Ya valla söylemeyince kimse anlamıyor, gün içinde yoruldum şunu yaptım ayh falan diye mesaj mı atsamCanım şu dönemler alışma süreci yaşıyorsunuz.
Ve dönemsel eş tribi :)
Birde sürekli yorgun ve çok iş yaptığını anlatan kadınlar vardır ya çok sinir olurdum.
Hiç mutlu olmazlar mı derdim
Haklılarmış :)
Şimdi eşim nasılsın dese yorgunum diyorum
yoksa beyefendinin ne meyvesi bitiyor ne kahve keyfi.Şimdi kendi yapıyor.
Denedin mi canım kurutmayı.
Aynen ben de bazen görünmez olmak istiyorum. Beni güzin abla sananlar var.
Beni de aramıyor bak salıdan beri buraya yazmamışım kimse beni etiketlememiş
Ben de bakayım onlara
Sen önemsiyor musun peki? İnsanlarla gerçekten ilgileniyor musun? Sorunları olanların sorunlarını çözmesine, üzgün olanların moralini düzeltmeye yardımcı oluyor musun? Ya da birinin mutluluğuyla sen de çok mutlu oluyor musun?
Nasıl oldu canım örtü resim çekmedin mi
Süpersin
Benimk abartmayı da geçti artık. Evde hiç iş yapmıyorum. Ya telefondayım ya çocuklarla
Harikaben de dolap içleri ve atma işlerini bitirdim geçen hafta. 25 inde yardımcı abla gelecek cam kapı duvar silinecek. Halılar da yıkanmaya gidecek çok güzel olacak
Erkeklerin lohusalığı da hiç çekilmiyor
Yaa bende merak ediyorum kesinlikle çek bekliyoruz minimal yaşamcılarYaaa örtü bildiğin efsane oldu öyle küçükte durmadı süper oldu.
Dün misafir telaşından çekemedim de bugün size özel çekimler yapacağım :)
Yaa bende merak ediyorum kesinlikle çek bekliyoruz minimal yaşamcılar
Yok ben onu konuyu takip edenler olarak minimal yaşamcılar anlamında yazdım yoksa yatak örtüsü konusunda minimal ötesiyiz sanırım çoğumuzda.Canım minimaller de yatak örtüsü sever
selamlar.
biraz yoğun geçiyor bu hafta günlerim.eve geçtikten sonra bir saat kadar çocuklarla saklambaç oynadık.sonra yemek yaptım.eşim geldikten sonra yedik toparladık.hazır yufkadan kol böreği yaptım çocuklar bugun yesinler diye.dün odamdaki iki cekmeceyi daha düzenledim.bir poşet daha ayrıldı aramızdan.kitabım daha gelmedi.onu okuduktan sonra tekrar üzerinden geçeceğim.dokuz buçuk gibi çocuklara kitap okudum.daha fazla dayanamadım on buçuk gibi uyumuşum.çocukları eşim uyutmuş benden sonra
evet geçen beferde bahsetti.bende izlemeyi düşünüyorumMaria kondonun belgeseli varmış vaktim olursa izleyeceğim.
Yok ben onu konuyu takip edenler olarak minimal yaşamcılar anlamında yazdım yoksa yatak örtüsü konusunda minimal ötesiyiz sanırım çoğumuzda.
Aynen yoğunluk başladı. Geç geliyor çoğunlukla benim eşim de. Benim eşim yardım eder ama ben daha çok çocuklara baksın istiyorum. İş yapmak da terapi gibi geliyor bazen. Bu hafta genelde çocukları verip kahve keyfi yaptım benYa valla söylemeyince kimse anlamıyor, gün içinde yoruldum şunu yaptım ayh falan diye mesaj mı atsam
Dönemsel dediğin gibi, havalar düzelse bizde gezeriz kafamız dağılır şu an adapte olmaya çalışıyoruz ailecek
Kurutmayı birazdan deneceğim kucağımda uyuyan kuzu izin verirseYazarım burada aklıma soktunuz deneyeceğim artık
Cidden erkek lohusalığı da var ya, senin eşinde yoğundur bu ara sezonu açıyorlar malum ama ben napim ben miyim stres sebebi canım. Bende az ilgi dinlenme vakti istiyorum. Hemen annen gelsin yapın. Sanki annem çocuğun babası. Erkek çocuklarını iyi yetiştirmek lazım cidden. Tek eksik yönü eşimin ev işine ve bebek bakımına yardımcı olmaması. Çocuk bakar ama
Yaa bende merak ediyorum kesinlikle çek bekliyoruz minimal yaşamcılar
Ev işine alıştım artık beklenti düşünce sorun yok. Küçüğe de 2-3 ay daha var az iletişime geçsinler ona da bakar. O da tam iznimin bittiği dönemler işte. Ne var Doğum iznimi güzel geçirtseAynen yoğunluk başladı. Geç geliyor çoğunlukla benim eşim de. Benim eşim yardım eder ama ben daha çok çocuklara baksın istiyorum. İş yapmak da terapi gibi geliyor bazen. Bu hafta genelde çocukları verip kahve keyfi yaptım ben
Aslında bu sıralar daha çok bakması lazım. Babalar gaz çıkarma konusunda daha profesyonel. Bebek sürekli bize alıştığı için gazını çıkarmada zorlanıyoruz frekans değişmesi lazım. Sende rahatlıyor çocuk gazını kolay çıkarıyor de ver kucağına.Ev işine alıştım artık beklenti düşünce sorun yok. Küçüğe de 2-3 ay daha var az iletişime geçsinler ona da bakar. O da tam iznimin bittiği dönemler işte. Ne var Doğum iznimi güzel geçirtse
Sevgili minimalis arkadaşlarım sizce bir tepsiye ne kadar harcanmalı. Çok güzel bi tepsi beğendim, almadım ama aklımdan çıkaramıyorum. Tepsi ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?