150 ne ki? Ben abartılmadığı sürece seviyorum. Binler verip organizasyon tutmadım ama elimden geldiğince bişiler hazırladım sırf odayı görmek için ziyarete geldilerbende bu sefer beğendim ayrıntıları eşim halletti çok bi para tutmadı, ama komple hazırlanmış alayım dersen çok tutuyo o zaman.
Ben geçen hafta hiç bişey yapmadım eşim en son şirketten 2 kişi çağırayım istersen diyorduGeçen abla geldiğinde kaloriferin altını silerken zaten pamuk ipliğine bağlı olan yeri sanırım zedelemiş eşimden bin laf duydum nefret ediyor kendisi yardımcı abla almamdan. Bu da tuz biber oldu tabi, özellikle yaptı sanki. Anlayamıyorum neden bu kadar hassas. Özel alan algısı çok fazla maalesef.
Şimdi onun için sucu geldi onu hallediyor, hazır gelmişken mutfağın lavabosu su akıtıyordu onu da halledecek inşallah. Ev yine bi dağıldı siler yerleştiririm hayırlısıyla gitsinlerde.
Sizin eşiniz de karşı mı yardımcı ablaya? Hayır çalışıyorum kendim yapmam mümkün değil zaten, kalsın camlar kirli ne olacak sanki diyo. Astım olacaz diyorum
Yok canım benim eşim tam tersi biz yardimci abla alalım o evde temizlik yaparken biz gezelim eve gelmeyelim kafasinda..hatta ben yapalım bu hafta dedim onà yok yok gelsin abla yapsın dedi. Niye işin ucu ona da dokunacak süpürge tutmim diye yardimci bayana razi. Sen de ona acaba süpürge falan tuttursan azcık yor bakalım belki kendi yapmak istemezse eğer gelsin diyebilirGeçen abla geldiğinde kaloriferin altını silerken zaten pamuk ipliğine bağlı olan yeri sanırım zedelemiş eşimden bin laf duydum nefret ediyor kendisi yardımcı abla almamdan. Bu da tuz biber oldu tabi, özellikle yaptı sanki. Anlayamıyorum neden bu kadar hassas. Özel alan algısı çok fazla maalesef.
Şimdi onun için sucu geldi onu hallediyor, hazır gelmişken mutfağın lavabosu su akıtıyordu onu da halledecek inşallah. Ev yine bi dağıldı siler yerleştiririm hayırlısıyla gitsinlerde.
Sizin eşiniz de karşı mı yardımcı ablaya? Hayır çalışıyorum kendim yapmam mümkün değil zaten, kalsın camlar kirli ne olacak sanki diyo. Astım olacaz diyorum
Teşekkür ederim, okuldaki sorun çözüldü rahatladım ohKocaman alıntılarla ben geldim
Valla en güzelini yapmışsın, yiyip içip gezmek lazım anca istifliyoruzyurtdışındasın sen sanırım?
Valla hatırla ne olacak kaç kez hamile oluyoruz sanki
Yaptığına şükür et bence, hiç yapmayanlar olunca.
Neyse kürkçü dükkanı misali eninde sonunda döneceğiz, zorlansanda el mahkum ne yapalım. Sağlıkla gelsin inşallah canım.
Offff oyuncak işi beni öldürüyor, hele evde tv de izleyip hepsinden istiyor. Lol bebeğe taktik bu ara allahım deli pahalı ufacık oyuncak. Maalesef ayda bir alsak dua edicem oyuncağın sevilmesi 3 saat
Kolay gelsin canım atacak bi şeyin olmaması be güzelyapabiliyorsan bence de kadın çağırma ama ben hiç beceremem mesela. Temiz evi düzenli tutmak daha kolay bi elini çekti mi insan elini sürmek istemiyor.
Hiç çiçek bakamıyorum yaa, kaç orkide kuruttup anneme verdimannem bazısını yeniden ayağa kaldırdı kimisi de öldü gitti. Almıyorum o yüzden artık. Suyunu falan da veriyorum ama yeteri kadar sevgi gösteremiyorum bence
150 ne ki? Ben abartılmadığı sürece seviyorum. Binler verip organizasyon tutmadım ama elimden geldiğince bişiler hazırladım sırf odayı görmek için ziyarete geldilerbende bu sefer beğendim ayrıntıları eşim halletti çok bi para tutmadı, ama komple hazırlanmış alayım dersen çok tutuyo o zaman.
Kocaman alıntılarla ben geldim
Valla en güzelini yapmışsın, yiyip içip gezmek lazım anca istifliyoruzyurtdışındasın sen sanırım?
Valla hatırla ne olacak kaç kez hamile oluyoruz sanki
Yaptığına şükür et bence, hiç yapmayanlar olunca.
Neyse kürkçü dükkanı misali eninde sonunda döneceğiz, zorlansanda el mahkum ne yapalım. Sağlıkla gelsin inşallah canım.
Offff oyuncak işi beni öldürüyor, hele evde tv de izleyip hepsinden istiyor. Lol bebeğe taktik bu ara allahım deli pahalı ufacık oyuncak. Maalesef ayda bir alsak dua edicem oyuncağın sevilmesi 3 saat
Kolay gelsin canım atacak bi şeyin olmaması be güzelyapabiliyorsan bence de kadın çağırma ama ben hiç beceremem mesela. Temiz evi düzenli tutmak daha kolay bi elini çekti mi insan elini sürmek istemiyor.
Hiç çiçek bakamıyorum yaa, kaç orkide kuruttup anneme verdimannem bazısını yeniden ayağa kaldırdı kimisi de öldü gitti. Almıyorum o yüzden artık. Suyunu falan da veriyorum ama yeteri kadar sevgi gösteremiyorum bence
O kadar harcadım yani diyosunEn son eylül doğum gününe baya özenmiştim.
eylül 1 yaşında bayraklar hazırlamıştım tül kurdaleler yaptım. 50 tl malzemelere harcadım.
gün sonu çöpe gidecekti bir arkadaş aldı götürdü :)
yinede çok para harcamıştım tatile gitseydik daha iyiydi
Bak iyi ki bişi dememişim enişteye, aferin ona. Benimki neden böyle acabaBen geçen hafta hiç bişey yapmadım eşim en son şirketten 2 kişi çağırayım istersen diyordu
Ah canım nerde yapmaz mümkün değil, bir yada yalan olmasın 2 kez yaptı hamileydim düşük tehlikem vardı bi de sanırım Doğuma yakın kızım bişiler dökünce (tüm evi değil) makinelemiştir. Yapmaz ya, ha yapsın demiyorum karışmasın yeter. Ben düzenimi kurdum zaten, temiz eve yardımcı alacak değilim, ya da hiç elimi sürmeyecek değilim, düzenli gelsin, çamur halılar koltuklar temiz olsun ben günlük işi yaparım onda bişi yok.Yok canım benim eşim tam tersi biz yardimci abla alalım o evde temizlik yaparken biz gezelim eve gelmeyelim kafasinda..hatta ben yapalım bu hafta dedim onà yok yok gelsin abla yapsın dedi. Niye işin ucu ona da dokunacak süpürge tutmim diye yardimci bayana razi. Sen de ona acaba süpürge falan tuttursan azcık yor bakalım belki kendi yapmak istemezse eğer gelsin diyebilir
Valla varya neden daha önce almamisim dedirtti yeminle camasirlik artık açık değil topladım kaldırdım bi de hep millet her seyi kurutamiyorum falan diyordu valla ne var ne yok kurutttum cidden çalışanlar için kesin ve kesin şart. Elektirik faturasını da 62 gelmiş bu ay normalde 52 falan gelirdi yani öyle bi artış olmamış ki bu ay iyi çalıştırdım valla canım :)
Aynı benim eşimGeçen abla geldiğinde kaloriferin altını silerken zaten pamuk ipliğine bağlı olan yeri sanırım zedelemiş eşimden bin laf duydum nefret ediyor kendisi yardımcı abla almamdan. Bu da tuz biber oldu tabi, özellikle yaptı sanki. Anlayamıyorum neden bu kadar hassas. Özel alan algısı çok fazla maalesef.
Teşekkür ederim, okuldaki sorun çözüldü rahatladım oh
Kesinlikle haklısın en güzeli. Ev işi nankör yağacak bişi yok, biz temizleyeceğiz çocuklar kirletecek. Şükür evlatlarımız var ne diyelim güç versin allahım yaparız bizdeEn guzel istifcilik guzel anilardan hatiralar biriktirmekartik bir sey almak istemiyorum haliyle zihnimde bosaldi.saatlerce Internet sitelerinde harcadigim zamanda bana kar kaldi. Bolca temizlik yapiyorum her ne kadar temiz kalmasada :) evet canim yurtdisindayim
Benim de var ben kullanmıyorumÖnümüzdeki yıl kesin alınacaklar listesine ekliyorum :)
Aynı benim eşimalıştırdım ama ben artık kendi ayarlıyor yardımcıyı da, geçen senekinden memnun kalmadık bu sene almadım ama seneye inş. Alacağım
O kadar harcadım yani diyosun
Benim de var ben kullanmıyorum
Ama benimki hem yıkama hem kurutma, kırışırsa diye denemiyorum, hazır evdeyken denesem aslında. Çekerse de çeksinler napim.
Kullansana canım ne güzel varmış işte..ilk başta bende alırken öyle istedim ama alma dedi kimse sorduysam kimse pek memnun değilmiş. Sen bi dene alacak arkadaslara fikirler hem.. Ben çok memnun kaldım ortalıkta camasirlik ta yok artık valla :)Benim de var ben kullanmıyorum
Ama benimki hem yıkama hem kurutma, kırışırsa diye denemiyorum, hazır evdeyken denesem aslında. Çekerse de çeksinler napim.
Allahım alışmıyor 5 yıl oldu 6. Yılımıza gireceğiz
Yaa çok sevindim, Gözün aydın
Kesinlikle haklısın en güzeli. Ev işi nankör yağacak bişi yok, biz temizleyeceğiz çocuklar kirletecek. Şükür evlatlarımız var ne diyelim güç versin allahım yaparız bizde
Anne bana neden yapmadın derse?Aslında güzel bir gündü yine olsa yine yapardım :)
ama 2. bu kadar uğraşırmıyım bilmiyorum.
Tamam bilgi veririm size de. Ay inşallah güzel diye yazarımDene belki çok memnun kalacaksın.
Ya bir çamaşırlıkta almıyor zaten yaa, başa bela asacak yer falan. Tamam deneyeyim inşallah benimki iyidir.Kullansana canım ne güzel varmış işte..ilk başta bende alırken öyle istedim ama alma dedi kimse sorduysam kimse pek memnun değilmiş. Sen bi dene alacak arkadaslara fikirler hem.. Ben çok memnun kaldım ortalıkta camasirlik ta yok artık valla :)
Dezenfekte spreyi ne ki?Tabi ki temizlik kadar motive eden ve arindiran baska bir sey yok zaten. Onceleri bir suru temizlik malzemem vardi simdi sadece 3 Ana malzemem var. Cif krem mutfak icin,camasir suyu banyo Wc icin ve dezenfekte spreyi bir cok alanda.
Anne bana neden yapmadın derse?
Elimde Little Black Weekend Var Uygun Fiyatlı Vereceğim Isterseniz Görüşebiliriz 🖒Benim favorim Pure Blanca ve Little Black Dress.
Dezenfekte spreyi ne ki?
Ben aslında çamaşır suyundan kurtulmak istiyorum. Kardan çok zarar ama ne kullanacağımı bilmiyorum. Bağımlı gibiyim yaa, geçen bitmiş sanki her yer pis gibi geldi o temizliyor sanki her yeri.
Arkadaş yurt dışında yaşıyor orda öyle ürünler yaygın ama burda yok
dezenfektan mendili araştırmıştım bir dönem acayip pahalıydı.
Birde öyle çamaşır suyu etkisi yaratmıyor el dezenfektan jeli gibi düşün o ayarda :)
''Arıyorum , satan varsa alırım'' dediğimi hatırlamıyorum.Elimde Little Black Weekend Var Uygun Fiyatlı Vereceğim Isterseniz Görüşebiliriz 🖒
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?