En son eylül doğum gününe baya özenmiştim.
eylül 1 yaşında bayraklar hazırlamıştım tül kurdaleler yaptım. 50 tl malzemelere harcadım.
gün sonu çöpe gidecekti bir arkadaş aldı götürdü :)
yinede çok para harcamıştım tatile gitseydik daha iyiydi

Ben geçen hafta hiç bişey yapmadım eşim en son şirketten 2 kişi çağırayım istersen diyordu

Yok canım benim eşim tam tersi biz yardimci abla alalım o evde temizlik yaparken biz gezelim eve gelmeyelim kafasinda..hatta ben yapalım bu hafta dedim onà yok yok gelsin abla yapsın dedi. Niye işin ucu ona da dokunacak süpürge tutmim diye yardimci bayana razi. Sen de ona acaba süpürge falan tuttursan azcık yor bakalım belki kendi yapmak istemezse eğer gelsin diyebilir

Teşekkür ederim, okuldaki sorun çözüldü rahatladım oh

En guzel istifcilik guzel anilardan hatiralar biriktirmek artik bir sey almak istemiyorum haliyle zihnimde bosaldi.saatlerce Internet sitelerinde harcadigim zamanda bana kar kaldi. Bolca temizlik yapiyorum her ne kadar temiz kalmasada :) evet canim yurtdisindayim

O kadar harcadım yani diyosun
Ben geçen hafta hiç bişey yapmadım eşim en son şirketten 2 kişi çağırayım istersen diyordu
Bak iyi ki bişi dememişim enişteye, aferin ona. Benimki neden böyle acaba
Ah canım nerde yapmaz mümkün değil, bir yada yalan olmasın 2 kez yaptı hamileydim düşük tehlikem vardı bi de sanırım Doğuma yakın kızım bişiler dökünce (tüm evi değil) makinelemiştir. Yapmaz ya, ha yapsın demiyorum karışmasın yeter. Ben düzenimi kurdum zaten, temiz eve yardımcı alacak değilim, ya da hiç elimi sürmeyecek değilim, düzenli gelsin, çamur halılar koltuklar temiz olsun ben günlük işi yaparım onda bişi yok.

Önümüzdeki yıl kesin alınacaklar listesine ekliyorum :)

Aynı benim eşim alıştırdım ama ben artık kendi ayarlıyor yardımcıyı da, geçen senekinden memnun kalmadık bu sene almadım ama seneye inş. Alacağım

Teşekkür ederim, okuldaki sorun çözüldü rahatladım oh

Yaa çok sevindim, Gözün aydın
Kesinlikle haklısın en güzeli. Ev işi nankör yağacak bişi yok, biz temizleyeceğiz çocuklar kirletecek. Şükür evlatlarımız var ne diyelim güç versin allahım yaparız bizde

Önümüzdeki yıl kesin alınacaklar listesine ekliyorum :)
Benim de var ben kullanmıyorum

Ama benimki hem yıkama hem kurutma, kırışırsa diye denemiyorum, hazır evdeyken denesem aslında. Çekerse de çeksinler napim.

Aynı benim eşim alıştırdım ama ben artık kendi ayarlıyor yardımcıyı da, geçen senekinden memnun kalmadık bu sene almadım ama seneye inş. Alacağım

Allahım alışmıyor 5 yıl oldu 6. Yılımıza gireceğiz

Kullansana canım ne güzel varmış işte..ilk başta bende alırken öyle istedim ama alma dedi kimse sorduysam kimse pek memnun değilmiş. Sen bi dene alacak arkadaslara fikirler hem.. Ben çok memnun kaldım ortalıkta camasirlik ta yok artık valla :)

Tabi ki temizlik kadar motive eden ve arindiran baska bir sey yok zaten. Onceleri bir suru temizlik malzemem vardi simdi sadece 3 Ana malzemem var. Cif krem mutfak icin,camasir suyu banyo Wc icin ve dezenfekte spreyi bir cok alanda.

Aslında güzel bir gündü yine olsa yine yapardım :)
ama 2. bu kadar uğraşırmıyım bilmiyorum.
Anne bana neden yapmadın derse?
Dene belki çok memnun kalacaksın.
Tamam bilgi veririm size de. Ay inşallah güzel diye yazarım
Ya bir çamaşırlıkta almıyor zaten yaa, başa bela asacak yer falan. Tamam deneyeyim inşallah benimki iyidir.
Tabi ki temizlik kadar motive eden ve arindiran baska bir sey yok zaten. Onceleri bir suru temizlik malzemem vardi simdi sadece 3 Ana malzemem var. Cif krem mutfak icin,camasir suyu banyo Wc icin ve dezenfekte spreyi bir cok alanda.
Dezenfekte spreyi ne ki?

Ben aslında çamaşır suyundan kurtulmak istiyorum. Kardan çok zarar ama ne kullanacağımı bilmiyorum. Bağımlı gibiyim yaa, geçen bitmiş sanki her yer pis gibi geldi o temizliyor sanki her yeri.

Arkadaş yurt dışında yaşıyor orda öyle ürünler yaygın ama burda yok
dezenfektan mendili araştırmıştım bir dönem acayip pahalıydı.

Birde öyle çamaşır suyu etkisi yaratmıyor el dezenfektan jeli gibi düşün o ayarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…