- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.346
- 133
Anne bana neden yapmadın derse?
Tamam bilgi veririm size de. Ay inşallah güzel diye yazarım
Ya bir çamaşırlıkta almıyor zaten yaa, başa bela asacak yer falan. Tamam deneyeyim inşallah benimki iyidir.
Dezenfekte spreyi ne ki?
Ben aslında çamaşır suyundan kurtulmak istiyorum. Kardan çok zarar ama ne kullanacağımı bilmiyorum. Bağımlı gibiyim yaa, geçen bitmiş sanki her yer pis gibi geldi o temizliyor sanki her yeri.
Hepsi cope gidecek kiyafetler. Iyi fikir oldu burası bana. Cokta guzel oldu
Vayy çok iyi olmuş eline sağlık :)
kızılay binası varsa oraya bırak canımHepsi cope gidecek kiyafetler. Iyi fikir oldu burası bana. Cokta guzel oldu
kızılay binası varsa oraya bırak canım
kusura bakmayın diğer sayfayla karıştırmış da olabilirim. genel olarak silik biriyimdir zaten, kimse beni önemsemez. lisedeyken de üniversitedeyken de iş ortamında da eşitli arkadaş gruplarım oldu, ama hep grupta en az çnemsenen en silik biri oldum, yokluğum hissedilmez bile kimse beni özlemez, bana özel davranmaz, grubun popüler kızları olur doğum günlrinde organizasyon falan yapılır, o yokken bile hemen bir olay oldğunda ona mesaj atılır, böyle biri hiç olamadım maalesef. hatta şimdi de sosyal medya aracılığıyla tanıştığım 2 farklı whatsupp grubum var, herkes yeni tanıştı yani grupta 10 kişi civarı, herkesin spesifik özellikleri var, önemseniyor, ben oortamlarda bile silikim, valığım yokluğum belli değil... bu zinciri kıramadım hayatımın hiçbir alanında maalesefHerkese genelde cevap yazarım.
Amacımız kimseyi kırmak değil.
Böyle düşünüyorsanız çok üzülürüm.
şimdilik öyle bir durumun olasılığı bile yok ama böyle giderse kaçınılmaz sonun öyle olmasından korkarımbence bu işin özeti gibi.cinsel hayatınız düzensizse bu tur sıkıntılar olabiliyor.
kusura bakmayın diğer sayfayla karıştırmış da olabilirim. genel olarak silik biriyimdir zaten, kimse beni önemsemez. lisedeyken de üniversitedeyken de iş ortamında da eşitli arkadaş gruplarım oldu, ama hep grupta en az çnemsenen en silik biri oldum, yokluğum hissedilmez bile kimse beni özlemez, bana özel davranmaz, grubun popüler kızları olur doğum günlrinde organizasyon falan yapılır, o yokken bile hemen bir olay oldğunda ona mesaj atılır, böyle biri hiç olamadım maalesef. hatta şimdi de sosyal medya aracılığıyla tanıştığım 2 farklı whatsupp grubum var, herkes yeni tanıştı yani grupta 10 kişi civarı, herkesin spesifik özellikleri var, önemseniyor, ben oortamlarda bile silikim, valığım yokluğum belli değil... bu zinciri kıramadım hayatımın hiçbir alanında maalesef
kimsenin hayaında bir önemim yok, kimsenin en iyi arkadaşı değilim, bu beni mutsuz ediyor.Birsey sorabilir miyim silik olmanin nesi kotu? Ben bazen gorunmez olmayi bile hayal ettim. Kendi halinde olmak, Baskin olmamak bence kotu bir sey degil. Hayatinizdan baskalarinin size anlam yuklemesi disinda, baska konulardan zevk almaya bakin. Bir daha dunyaya gelebilecekmisiz gibi, zaman hic gecmeyecekmis gibi boyle seyleri dert etmek en basit tabirle kendine yazik etmek.
Ha birde yeri burasi degil bu konularin ama cevap vermek geldi icimden.
kimsenin hayaında bir önemim yok, kimsenin en iyi arkadaşı değilim, bu beni mutsuz ediyor.
10-15 kişilik grupta birinin bir sorunu/sorusu oluyor bir sürü kişi cevap yazıyor ben yazınca bir kişi yarım yamalak bişey yazıyor, bana da çok yazılsın istiyorum
tüm arkadaş gruplarında böyle, sosyal medya gruplarım da uzun süredir var baya samimiyet oluştu arada herkes az çok birbirini bilşyor, her ortamda bana aynı davranıldığı için kendimde arıyorum suçu. sohbeti eğlenceli değilim belki veya yeterince verici değilim vs başka ne olabilir bilemiyorumBir grup kurulmussa herkesin sorusuna ayni nezaketle cevap vermek bir gorgu kuralidir benim icin. Sosyal medyadan tanisilip kurulan grupta (ne icin bilemiyorum ama) sevgiye dayali degil bilgiye dayali paylasim olur bu sebeple neden seni dislasinlar ki? Ya nezaketsizler ya da senin uslubunda bir problem olabilir. Ya da sordugun sorular hakkinda gercekten bilgileri yoktur. Daha cok insanla tanis derim:)
tüm arkadaş gruplarında böyle, sosyal medya gruplarım da uzun süredir var baya samimiyet oluştu arada herkes az çok birbirini bilşyor, her ortamda bana aynı davranıldığı için kendimde arıyorum suçu. sohbeti eğlenceli değilim belki veya yeterince verici değilim vs başka ne olabilir bilemiyorum
Kendinle ilgili olumsuz algını kırmalısın bence önce, sen kendini önemsersen herkes de seni önemser kaldı ki kimse beni önemseme de umrumda olmaz bu saatten sonra diyebilmeli insan kişi kendi değerini bildikten sonrakusura bakmayın diğer sayfayla karıştırmış da olabilirim. genel olarak silik biriyimdir zaten, kimse beni önemsemez. lisedeyken de üniversitedeyken de iş ortamında da eşitli arkadaş gruplarım oldu, ama hep grupta en az çnemsenen en silik biri oldum, yokluğum hissedilmez bile kimse beni özlemez, bana özel davranmaz, grubun popüler kızları olur doğum günlrinde organizasyon falan yapılır, o yokken bile hemen bir olay oldğunda ona mesaj atılır, böyle biri hiç olamadım maalesef. hatta şimdi de sosyal medya aracılığıyla tanıştığım 2 farklı whatsupp grubum var, herkes yeni tanıştı yani grupta 10 kişi civarı, herkesin spesifik özellikleri var, önemseniyor, ben oortamlarda bile silikim, valığım yokluğum belli değil... bu zinciri kıramadım hayatımın hiçbir alanında maalesef
Sen bir eş ve annesin, böyle konuları çoktan aşmış olman gerekir. Bana sorarsan psikolojik destek almalısın, hayat gerçek bir sorunu karşına çıkarana kadar bunların ne kadar önemsiz olduğunu anlamayacak gibisin yoksa. Sadece senin canına yazık eziyet etme kendine ondan yazdım, yanlış anlamazsın umarımkimsenin hayaında bir önemim yok, kimsenin en iyi arkadaşı değilim, bu beni mutsuz ediyor.
10-15 kişilik grupta birinin bir sorunu/sorusu oluyor bir sürü kişi cevap yazıyor ben yazınca bir kişi yarım yamalak bişey yazıyor, bana da çok yazılsın istiyorum
Dün tuvalet banyo yıkandıGünaydınlar
Dün annemin işleri vardı ve işten çıkmama yarım saat kala kızımı yanıma bıraktılar.
Sonra eve gittik biraz oyun oynadık biraz dinlendim derken zaman geçti
bazı yerleri topladım.
bugün için kv bize oturmaya gelebilirmiş.
o yüzden fazla bir iş yapamam bugün.
cinsel hayatınız düzensizse bunlar olabilir dedim.sizin başka birine gönlününüz kayabilme olasılığını ben konuşmadım siz yazmıştınız ilk mesajınızda.şimdilik öyle bir durumun olasılığı bile yok ama böyle giderse kaçınılmaz sonun öyle olmasından korkarım
evet cinsel hayatımız da çok seyrek bu aralar[
cinsel hayatınız düzensizse bunlar olabilir dedim.sizin başka birine gönlününüz kayabilme olasılığını ben konuşmadım siz yazmıştınız ilk mesajınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?