3000 tl ye yemek takimimiii? Yemek takimi kendi kendinemi temizleniyomus? Ozelligi ne gercekten cok merak ettim.
Bende para biriktirmek istiyoruum, gelir giderime bakmam lazim. Arapsaci gibiii

Aynen bu kez gizli yürüteceğim bu işi
Ben yaptım o işi, enparadan hesap açtım her ay 3-5, extra gelen param vs atıyordum. 6000 civarın birikti bir yılda (aylık 100 tl ile güne girmiştim 2. Ben aldım ödemeye devamdı tabi)

Sonra eşimle beni eşlemişler. Eşim bi gün geldi finansbakta para çekerken benim para kadar eksik çekebiliyomuş ama limitim daha yüksek niye acaba falan diyince ben mecburen enpara hesabını kapattırdım. Parayı da annemin dedim hesabıma attım. Şimdiye bayaa birikirdi aslında ama beceremedim. Eşimin işinden dolayı benim neyim varsa görülüyor maalesef. Hesaptan da çekme olayı zor bana. Mesela bugün yattı maaşım ona havale ettim. Online bişi olsa atardım oraya 3-5. Çok konuştum gidiyorum :)

3000 tl ye yemek takimimiii? Yemek takimi kendi kendinemi temizleniyomus? Ozelligi ne gercekten cok merak ettim.
Bende para biriktirmek istiyoruum, gelir giderime bakmam lazim. Arapsaci gibiii
Altın kaplama mı diye geldi aklıma
Tamam canım müsait olduğunda katılırsın :)

Evi süpürdüm sildim sadece wc kaldı şimdi yapacağım
Yemek annemden börek gelcek yanına çay salata yaparım mis
Bugün bu kadar yeter :)

alinan bir şey başka bir şeyin gereksinimini doğuruyor.

Günaydınlar 2 gündür düzenliyim maşallah bana.
Deneme yanılma yöntemiyle rutinlerimi biraz değiştirdim. anlatacağım.

Şu aralar hayatımı gözden geçiriyorum :)

günaydınlar.dün bişey yapmadım sorfa hazırla topla makineyi çalıştırdım.çocuklarla vakit geçirdim.kitap okuduk oyun oynadık.bi türlü doymadılar.zorla yatırdım 22:30 da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…