Bi ara günde 1 tl ile başlamıştık iyiydi o.Anka
En son ayda 165 atar hallederim bu böyle olmuyo diyip toptan bıraktım ben, senin açılmayan kumbara iyiymiş, en son kırıcaz mı açmak için?Cidden yapalım birşeyler :)
En son ayda 165 atar hallederim bu böyle olmuyo diyip toptan bıraktım ben, senin açılmayan kumbara iyiymiş, en son kırıcaz mı açmak için?
ben elinde para tutamayan biriyim.para biriktiremem aslında çocukken annem çok güzel alıştırmıştı günlük okul harçlıklarımızı biriktirirdik.yaklaşık 4-5 aydır 100 tl kenara atmaya çalışıyorum.aslındda harcamalarımı kıstım birazda ondan.normalde bizim kesemiz bir eşimle.alınan alnırı verrilen verilir kenara atarız biraz çocukların geleceği için kalanı ikiye bölüp harçlık yaparız kendimize..onun dışından kendiminde kenarda azda olsa param olsun istiyordum.elime kalan paradan atıyorum şuan.önce ayda bir çeyrek işine girmiştim yürütemedim.şuan bişeye başlarsanız toplu olarak bende varımBütçe
Şu aralar bütçe konusunu araştırıyorum.
Bir video izlemiştim ayda 2000 tl ile geçinen birisi 1900 tl ile de geçinebilir.
o yüzden ayda 100 tl biriktirmeye karar verdim.
yalan yok birikim yapamıyorum mutlaka harcıyorum.
o yüzden açılmayan kumbara aldım :)
her ay içine 100 tl atarak başlayacağım.
sonra elime geçen exra para olursa onlarıda atacağım :)
Şu birikim işini çözmeliyim.
ben elinde para tutamayan biriyim.para biriktiremem aslında çocukken annem çok güzel alıştırmıştı günlük okul harçlıklarımızı biriktirirdik.yaklaşık 4-5 aydır 100 tl kenara atmaya çalışıyorum.aslındda harcamalarımı kıstım birazda ondan.normalde bizim kesemiz bir eşimle.alınan alnırı verrilen verilir kenara atarız biraz çocukların geleceği için kalanı ikiye bölüp harçlık yaparız kendimize..onun dışından kendiminde kenarda azda olsa param olsun istiyordum.elime kalan paradan atıyorum şuan.önce ayda bir çeyrek işine girmiştim yürütemedim.şuan bişeye başlarsanız toplu olarak bende varım
çeyrek işi yaş zaten.şuan sıkıntı yani ayda o kadar para atmak.ama 100 iyidir benceKatılım olursa toplu birikim yapabiliriz.
ama çeyrek falan değilde 50-100 tl :)
Bu aralar bu konuda hic birsey yapamiyorum.
Esim ameliat oldu dizinden. Sonuc itibariyle butun is bana kaldi.
Teknolojinin gozunu seveyim, artik market alisverisini bile online yapip aksam kapina getirtebiliyosunuz.
Keseye zara belki ama zaman konusunda ciddi anlamda tasaruf yapiyorum. Birde ordan oraya siseleri tasiyacagim diye yorulmuyorum.. Derkeeen bu aralar ciddi anlamda biriktirme konusunda zorluk cekiyorum.
Minimal yasam dedik ama yine uste basa harcamalar yapmis bulunmaktan utaniyorum.
Haftaya 2 hafta tatilim. Giymedigim kiyafetleri ayiracagim, hatta verecegim kisiyi direkt olarak buldum.
Dolabim hava alsin. Isler gercekten bitmiyor. Evime az esya aliyim dedim ama ameliattan sonra
gecmis olsuna gelenlerin cogu cicek bocuk biseyler getirince ev yine dolup tasti..
çeyrek işi yaş zaten.şuan sıkıntı yani ayda o kadar para atmak.ama 100 iyidir bence
kesinlikle katılıyorum.bende de öyle olmuştu.tamam kullanıyoruz eşim borcuna sadıktır yerine koyar ama olmuyor yürümüyor yürütemiyorumBirde ben ne zaman altın alsam eşim borç alıyor bazen parça parça öder anlamı kalmaz bazen öderim der ödemez
altından soğudum o yüzden.
Birikim az olsun sağlam ilerlesin yeter :)
kesinlikle katılıyorum.bende de öyle olmuştu.tamam kullanıyoruz eşim borcuna sadıktı yerine koyar ama olmuyor yürümüyor yürütemiyorumaz olsun bizim olsun diyorum ben.eşiminde çok haberi olsun istemiyorum açıkcası.
.bunu evet olarak kabul ediyorum.Aynen bu kez gizli yürüteceğim bu işi
.bunu evet olarak kabul ediyorum.parayı zulalayacağım sağlam bi yer arayışına girdim bile kimse girmezse ikimiz devam edelim
Ben de varım zaten yapıyordum ama son bi kaç ay sekteye uğradı en son 1500 birikti öyle duruyor kumbaradaTamam katılan olursa liste yaparım :)
Ben de varım zaten yapıyordum ama son bi kaç ay sekteye uğradı en son 1500 birikti öyle duruyor kumbarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?