evet orası galibaKüllerden doğmak mı
kekliyorlar bizi bildiğin ya.Ya geçenlerde a101 e gittim ben işte 10 TL üzerine elseve şampuan indirimli ister misiniz dedi. Ben de tamam dedim 13 ten 9 a inmiş
Sonra çıktım normal alışveriş yaptığımız markete girdim a101 de bulamadıklarımı almak için. Şampuan reyonundan geçerken baktım 8,45 elseve. Dedim herhalde benimkinin gramajı büyük. Çıkardım baktım aynı herşeyi
yok yeni konu değilde burda yapsakBen her konuya yazamıyorum ilgilenemiyorum.
siz açarsanız destek veriririm.
yok yeni konu değilde burda yapsak
ok tmmBiz yazıyoruz yaptığımız işleri
aylık hedeflerde alışkanlıklar için yapıyoruz.
ay sonu değerlendiriyoruz
Biz müdavimiydik oranın. Hatta kül kedileri diye whatsapp grubumuz falan vardı. Sonra sorun çıktı ayrıldık biz. Motive edici bi konuydu gerçekten.evet orası galiba
Biz müdavimiydik oranın. Hatta kül kedileri diye whatsapp grubumuz falan vardı. Sonra sorun çıktı ayrıldık biz. Motive edici bi konuydu gerçekten.
Bizden sonra mı yazdın ki ben hiç hatırlamıyorumBir ara bende yazıyordum sonra koptum.
hatta hiç unutmam ilk mesaj attım tanışmak amacıyla meğer herkes beni tanıyormuş
Çok mutlu olmuştum. Ne günlerdi yahu
Bizden sonra mı yazdın ki ben hiç hatırlamıyorum
üstü kapalı bikaç sayfa baktım güzel işlenmiş günlük işlerBiz müdavimiydik oranın. Hatta kül kedileri diye whatsapp grubumuz falan vardı. Sonra sorun çıktı ayrıldık biz. Motive edici bi konuydu gerçekten.
7:20 de uyanıyorum.8:00 de çıkıyorum evden.
Birde telefonu salonda bırakıyorum.alarm çalıyor
Kapatmak için gidiyorum sonra yatağa dönmüyorum.
Önceden yanıma alırdım kapatıp uykuya devam ederdim
Kahvaltı bende yapmıyorum dün börek kalmıştı iş yerine getirdim.
İş yapmak derken ufak tefek işler.
Hemen hemen ayni saatte kalkiyoruz. Ben 7.50 de evden cikiyorum.
Saat 8 is basliyor. Allahtan isim evime yakin.
Neyseki yarinden sonra evi duzene sokmak icin zamanim olacak.
Hastaziyaretine gereksiz birsuru saklili evime uymayan cicekler geldi.
Onlarida birilerine hediye etsem cok iyi olacak,
ama kime hediye edecegimi bilemedim
Kızlar benim ciddi anlamda market alışverişi için birşeylet yapmam lazım. Ayın ortasındayız 1500 markete gitti
Kızlar benim ciddi anlamda market alışverişi için birşeylet yapmam lazım. Ayın ortasındayız 1500 markete gitti
6 kişiyiz canım.Enteresan, aileniz kac kisiden olusuyor?
Valla bilmiyorum ki canım ben de anlamadım. Bizim en büyük masrafımız bez ve ıslak mendil.Ooo 1500 tl ne aldın ki
Günaydınlar herkese Nasılsıniz kızlar
Bu aralar bizim.de market olayımiz şaşıyor.bi de her aldığınızi o ay yazıyor musunuz ben gıda ya ne kadar gidiyor bi türlü hesaplayamiyorum
Haftanın 3 günü kesin dışardan yiyoruz çünkü bunu nasıl azaltabilirim acba?
Tavsiyeleriniz var mı dışardan yemeyi ikimiz de çok çok seviyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?