Aynen bazı konularda gereksiz çabalamışım :) he bide özel deterjan almıştım organik
2. de ben ütü yapmam zaten 60 derecede yıkanıyor
en iyisi ütüye kim zaman bulacak 2 taneyle, eşimin gömleklerini bile ütülemiyorum artık dün en son mutfak bankında kendi ütülüyordu

Sağol canım :)
Ya deme öyle ya alışverişe teşvik etmiş gibi mi oldum acaba
Yok canım ya güzel olmuş heveslendim öyle ama ben mümkün değil kullanamam
Yarısını bana gönder. Eşimin 3 gömleği vardı biri yırtılmış yeni al diyorum var işte idare ederim diyor. Eskileri de atmıyor. Çıldıracağım bi gün

Ütü philps azur benim çok memnunum tavsiye ederim.
Dün eşim diyo ki emzikleri önceden kaynatırdın şimdi suya tutup veriyosun
Emzik mi kullanıyor?
Ben ilk üçüne hiç emzik vermemiştim. 4. ye vereyim dedim ama kızla oğlanın içinde kalmış sanki hep haylilerinde varmış gibi bebeğin ağzından alıp kendileri emdi kaldırdım o da emmedi

Yollarım valla dolap boşalsın

Ütü işini hallettim bugün, oğlumun dolabını ve saklama ünitesini sirkeli su ile boşaltıp sildim. 3ten 5 buçuğa kadar sürdü. İlk hamilelikte ütü yaparken dümdüz olsun diye baya hırpalamıştım kendimi. Bu sefer tek amacım mikropları kırmak oldu sonra yemek bulaşık derken bir Pazar daha geçti. Yarın için herkese güzel bir hafta dilerim. Okulda 2 gün kermes var benim için güzel bir hafta olacak diye umuyorum

Evde olunca hafta içi-sonu kavramım gitti benim yaa, mutlu Pazar’lar olsun, yeni haftaya güzel başlayalım.

günaydınlar
çok şükür sınavlar atlatıldı
biriken ütülerimi hallettim, annemden ütüsünü aldım idareten
kozmetik ihtiyaçlarımı aldım, eve shop'ta güzel indirim vardı
bügün işe erken geldim, eşim bıraktı
bu hafta 5 gün çalışıcam, daha iyi hissediyorum..
inşallah hepimiz için güzel şeylerin yaşanacağı mutlu bir hafta olur

Günaydınlar
cumartesi fazla iş yapamadım evde
kızım bu aralar yanından ayırmıyor beni.
Pazar günü çok yoruldum.
evden 1 tül 2 kanat perdeyi yolladım.

Evet kullanıyor. Birde battaniyelerini çok seviyor her yere taşıyor :)

günaydın
haftasonu eşimin yazlıkları tamamen çıktı bölümleri silindi yerleştirildi.2 gömlek,1 sweet,2 kazak,2 p. 5 tshirt.boşa çıktı.bazısı hiç giyilmemiş.3 tane giyilmeiş tsirt hediye edilmek için ayrıldı.diğerlerini abim ve kuzenler istedi onlar için poşetledim.benimde 1 elbise,3 çanta,1 etek,1 şal,1 ceket etiketli duruyordu.onlarıda kız kuzenler istedi.çantanın biri çop.çantalardan ayrılacaklar var daha.yaklaşık 10 parçada çöp için ayrıldı.kendi bölümümü düzenleyemedim..benim bi dönem manyak internet alışveriş bağımlılığım vardı.dünya kadar eşya etiketli duruyor.daha onlara el atmadım.bu konuda kendimi frenlemeye aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…