Aynen bazı konularda gereksiz çabalamışım :) he bide özel deterjan almıştım organik
2. de ben ütü yapmam zaten 60 derecede yıkanıyor
Yok canım ya güzel olmuş heveslendim öyle ama ben mümkün değil kullanamamSağol canım :)
Ya deme öyle ya alışverişe teşvik etmiş gibi mi oldum acaba
Yarısını bana gönder. Eşimin 3 gömleği vardı biri yırtılmış yeni al diyorum var işte idare ederim diyor. Eskileri de atmıyor. Çıldıracağım bi günBugün ev silinip süpürüldü
Koltuklar silindi
Yazlıklar çıkarıldı, kışlıklar kaldırıldı. Baharlıkları duruyor
Bir makine çamaşır yıkanıyor
Eşimin geçen sene 20 ye yakın gömlek artı tişörtünü elden çıkarmıştık
Ama hala 25 tane falan tişörtü var bugün şok oldumgömlekleri saymadım bile
Ütü philps azur benim çok memnunum tavsiye ederim.bugün ve yarın aöf sınavlarım var. hiç çalıştım mı? hayır.
kitap okumalara da ara verdim. kürk mantolu madonna çantamda benle her yere gidiyor :/
ütüm bozuldu, ütülerim birikti. ütü tavsiyesi olan var mı?
bakıma ihtiyacım var. saçlarım boyanmalı, kesilmeli, fondötenim bitti vs..
yine modum düşük bu aralar..
cts çalışmayı hiç sevmiyorum, inşallah pazartesiye kadar bu ruh halini atlatmış olurum.
Emzik mi kullanıyor?Dün eşim diyo ki emzikleri önceden kaynatırdın şimdi suya tutup veriyosun
Yollarım valla dolap boşalsınYok canım ya güzel olmuş heveslendim öyle ama ben mümkün değil kullanamam
Yarısını bana gönder. Eşimin 3 gömleği vardı biri yırtılmış yeni al diyorum var işte idare ederim diyor. Eskileri de atmıyor. Çıldıracağım bi gün
Ütü philps azur benim çok memnunum tavsiye ederim.
Emzik mi kullanıyor?
Ben ilk üçüne hiç emzik vermemiştim. 4. ye vereyim dedim ama kızla oğlanın içinde kalmış sanki hep haylilerinde varmış gibi bebeğin ağzından alıp kendileri emdikaldırdım o da emmedi
XS giyiyor benimki olur muYollarım valla dolap boşalsın
Emzik mi kullanıyor?
Ben ilk üçüne hiç emzik vermemiştim. 4. ye vereyim dedim ama kızla oğlanın içinde kalmış sanki hep haylilerinde varmış gibi bebeğin ağzından alıp kendileri emdikaldırdım o da emmedi
zümrüt yeşilini arıyorum bayıldım.harika olmuş özellikle kapalı haliGünaydınlar
Yatak örtümü merak edenler için paylaşayım. 2 türlü kullanabilirim ama kapalı halini ben daha çok sevdim.
Eki Görüntüle 2257758
Eki Görüntüle 2257759
zümrüt yeşilini arıyorum bayıldım.harika olmuş özellikle kapalı hali
evet stokta yokStoklara pek girmiyor bu rengi.
Buna benzer yeşil var ama tek kişilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?