Ben istiyorum ki diŞardan hiç yemeyelim ama.bu mümkün değil.en azından dediğin gibi hafta da 2 güne indirsem süper olacak.gıda masrafım o yüzden çoktur.evde özellikle yemek olmayinca hadi dışardan soyleyelim modundayiz sürekli.
At cope olmuyor bizde ama zaten az az alıyorum sadece dışarda yemek olayını ne kadar azaltirsam o kadar iyi bütçem için. Ramazanda geliyor yandık vallaha.

Dışarıdan yemeği kim sevmez ki ama biz hafta da 1 yada 2 haftada falan yeriz.

genelde evde yemek yaparım yemek yapmayı severim.
haftalık yemek listesi yapıyorum
malzemeleri sebze alışverişini ona göre yapıyoruz.
genelde haftada
1 gün sebzeli yemek
2 gün etli yemek
2 gün mantı veya bulgur pilavı,kızartma tarzı
2 gün kuru bakliyat yemekleri
bazılarını 2 gün yeriz yanına ekleme birşeyler yapıyorum.
pilav cacık veya salata eklerim.

alışveriş olarak market 400 tl
sebze aylık 200 tl civarı tutar.

Biz sevmiyoruz en fazla etli ekmek söyleriz
O da ayda 1 belki 2 ayda 1

Canım aylık 1500 tl çocukların masrafıyla normalde ama ay sonu gelmedi daha.
şu aralar liste tut bakalım hangi ürünler çok gidiyor.
bezleride int mi alsan acaba

Ovv bi de çocuk var sende mutfak masrafın gerçekten çok iyiymiş ya. Bizim evde genelde sebze piser bi de bakliyat eti zaten dışarda yiyoruz diye çok almam.mantı pilav falan pismez malum kilolardan kaynaklı. Yemek şirketi ile anlaşsam valla daha ucuza kapatırim ama benimde aylık en az bin tl gidiyordur gıdayà. Hesap tutmaya başlamaya korkuyorum.

Dışarıda yemek daha çok kilo aldırır.

Dışarıda yemek daha çok kilo aldırır.
Evet ama çok seviyorum pizza Hamburger tavuklu salata pide köfte iskender abowww ne çok şey yediğini farkettim yalnız..azaltmaya çalışıyorum dikkat etmesem her gün yeriz vallaha.

Haftada 2 gunden fazla artık yememeye özen göstericem umarım hedefime ulaşabilirim..

Biz de dışardan çok az yeriz çünkü eşim hiç sevmiyor dışardan yemeği midesi hemen bozuluyor. En son sevgililer gününde pizza yemiştik arada tantuni, lahmacun falan ama çok nadir. 2 haftada bir balığı dışarda yaptırıyoruz bi o rutinimiz var dışardan yemekle ilgili. Bol sebze tüketiyoruz, ve eti çok sever eşim haftada bir yaparım. Bi de pilav makarnayı azaltsak süper olacak. Ekmeği bıraktık zaten. Yemek yapmayı çok severim tabiki de yemeyi de yeni şeyler denemeyi de çok severim. Aşçılık kursuna gitmek istiyorum çocuklar biraz büyüyünce :)

Gıpta ile okudum cidden.umarım bende bu aşamaya gelebilirim.
Hem sağlık açısından da evde yemek daha güzel tabiki.bu hafta daha çarşamba biz iki kere dışardan yemişiz hakkımızı doldurduk.pazartesi kadar evden yenecek inşallah :)

1,5 yıl aşcı yanında çalışmıştım. Belki bu yüzden seviyorum yemek yapmayı elimde hızlıdır.
yani demek istediğim kursa gitmen çok faydalı olur :)

Bugünkü planım kızlar
Eve gidince karnibahar ve tavuk yapılacak
Giyinme odasindaki çamaşırlar katlanacak oturma odasının tozunu alacağım.
Daha sonra bi film izleriz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…