Bu tilkilerden dolayi çocuğa evde yedirip kendimiz dışarıda yiyorduk. Sonra çocuk büyüdü bizim yediklerimizden istemeye başladı. O zaman ona yaptığım yemeklerin miktarını arttirip biz de evde yemeye başladık

biz de arada yapıyoruz onu ama işte hamilelikte psikopata bağladım hala bir miktar takıntı devam ediyor

Akşam için kuru fasulye yaptım. Çocuklar Mısır istedi mısır patlattım. Pilav yapacağım o kaldı sadece. Bitmiyor mutfakta iş bitmiyor

Ankacım markete gitmeden yazdıklarını okudum, dedim dur dikkatli yapayım alışverişi.

Mevsiminde olmayan meyve; yok
Pahalı sebze/meyve; yok
Yağ, un, şeker vs tarzı yiyecekler; yok
Deterjan vs; yok
Aburcubur; 1-2 parça eşim atmış ne ara attıysa

Sonuç; 305 tl

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yaaa aminnn

Kasaya gelince kalp atışlarım hızlanıyor zaten. Bi gün gidicem kalpten kasada
Ben akşam elecda nın lindaya anlattığı gibi kağıdı 4 e bölüp zorunlular ve olmasa da olurlar ve bunun yerine bu olsunlar diye bi market listesi yapacağım. Ramazana kadar da bi yemek listesi yapayım bakalım

Genel olarak bende yapabilsem bi yemek listesi. En zoru ne yapacağını düşünmek. Yapmakta bişi yok.

Genel olarak bende yapabilsem bi yemek listesi. En zoru ne yapacağını düşünmek. Yapmakta bişi yok.
Her Pazar yapıyorum ben yemek listesini, Pazartesi Pazar’a uğruyorum listeye göre alınacakları alıyorum, 2 günlük yapıyorum genelde yemekleri. Her zaman günü gününe uyanmasam da ( bazen bitmiyor bazen kayınvalidem. Yemek yolluyor falan) o liste hafta boyunca buzdolabının üstünde duruyor, tavsiye ederim yapınca kafa rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…