Bi tupperlarım var yani ne yani aşk olsun yani
Gelecek durfoto nerde anka
Dolaplarımın kapakları çok kirli ona bakmayın lütfen
Bu tilkilerden dolayi çocuğa evde yedirip kendimiz dışarıda yiyorduk. Sonra çocuk büyüdü bizim yediklerimizden istemeye başladı. O zaman ona yaptığım yemeklerin miktarını arttirip biz de evde yemeye başladıkÇocuk olunca mecbur değişir o, benim dönüm noktam oğlum doğunca oldu. Yoksa ben de severdim dışardan yemeyi ama artık yerken aklımda bin tilki dolaşıyor. Hijyenik mi ne kadar katkı maddesi var, nasıl bi yağda kızartılmış, vs. Vs.
Bu tilkilerden dolayi çocuğa evde yedirip kendimiz dışarıda yiyorduk. Sonra çocuk büyüdü bizim yediklerimizden istemeye başladı. O zaman ona yaptığım yemeklerin miktarını arttirip biz de evde yemeye başladık
Valla bence sen 4 çocukla gayet iyisin:)Elecda benim alışveriş, ev düzeni, bulaşık sorunlarıma da el atsana
Yaaa böyle demeyin iyice salıyorum kendimiValla bence sen 4 çocukla gayet iyisin:)
Wuhuu süpersinDolaplarımın kapakları çok kirli ona bakmayın lütfen
Yaa öncesini görmeyinceWuhuu süpersin
Öncesini boşver sonu güzel :)Yaa öncesini görmeyince
Yaaa aminnnAnkacım markete gitmeden yazdıklarını okudum, dedim dur dikkatli yapayım alışverişi.
Mevsiminde olmayan meyve; yok
Pahalı sebze/meyve; yok
Yağ, un, şeker vs tarzı yiyecekler; yok
Deterjan vs; yok
Aburcubur; 1-2 parça eşim atmış ne ara attıysa
Sonuç; 305 tl
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Genel olarak bende yapabilsem bi yemek listesi. En zoru ne yapacağını düşünmek. Yapmakta bişi yok.Kasaya gelince kalp atışlarım hızlanıyor zaten. Bi gün gidicem kalpten kasada
Ben akşamelecda nın lindaya anlattığı gibi kağıdı 4 e bölüp zorunlular ve olmasa da olurlar ve bunun yerine bu olsunlar diye bi market listesi yapacağım. Ramazana kadar da bi yemek listesi yapayım bakalım
Aynen ne pişirsem derken akşam oluyor :)Genel olarak bende yapabilsem bi yemek listesi. En zoru ne yapacağını düşünmek. Yapmakta bişi yok.
Her Pazar yapıyorum ben yemek listesini, Pazartesi Pazar’a uğruyorum listeye göre alınacakları alıyorum, 2 günlük yapıyorum genelde yemekleri. Her zaman günü gününe uyanmasam da ( bazen bitmiyor bazen kayınvalidem. Yemek yolluyor falan) o liste hafta boyunca buzdolabının üstünde duruyor, tavsiye ederim yapınca kafa rahat oluyorGenel olarak bende yapabilsem bi yemek listesi. En zoru ne yapacağını düşünmek. Yapmakta bişi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?