Hıı hııı hiç bişey demiyon sadece her hafta düzenli olarak benim tapırlrıma geliyor konu
Yorgan, battaniye, duvar halısı, kilim vs. Şark odası yapacağız da bir gün9+1 falan evimiz olursa
Sen daha sarısın :)
Tamamen kurumuyorsa gerek yok tabii. Tüh bi iş azalacaktı ne güzelMerhaba bayanlar, evim temiz düzenli hepinizi beklerim. Bi çamaşır var katlanacak onlarda yıkansın katlarım.
Bu arada kurutulmalı makinemi kullanıyorum şu ara;Anka kazaklar bitince kullanıma çıkardım. Tamamen kupkuru çıkmıyorlar ama bir sonraki yıkanana kadar kuruyorlar. Ama ben genelde asıp sabaha topladığımdan ne kadar anlamı var bilemedim.
Yarın görümcem gelecekmiş. Evim dünden silinip süpürülmüştü. WC’lerde yapılmıştı. Bugün de banyoyu ve tozu hallettim. Bebek arabamız babannemizde dururken binada tadilat varmış almamış içeriye toz resmen oturmuştu arabaya omu yıkadım
Bugün doktor kontrolü sonrası büyük kız avm istedi gidince su almaya Migros’a girdim girmez olaydım.
Tüm oyuncak kırtasiye kitap vs indirim varmış. Gönlü oldu hanımefendinin istediği oyuncaklar alınınca. Batırdı beni gerçi ama olsun canı saolsun.
Bende eve puzzle aldım. Çerçeveletip aşmıştık çok güzel oluyor diye 2 daha aldım. Duvara bişi asmak hoşuma gidiyor, ufak ufak bir sürü şey yok ama bi tablo bi çerçeve falan güzel oluyor.
Hepinize sevgiler, kocaman öpücükler
Benim çocuklar da istiyordu top havuzu ama şu resimle kesinlikle alamazlar artıkGünaydınlar
Dün yemek işim yoktu dinlendim bende :)
kızım top havuzu ve kaydırağı isteyince oynayalım kızım dedim.
baktım kızım kaçan topları yakalamaya çalışıyor
Eki Görüntüle 2260495
Bende gördüğünüz şekilde gibi tüm topları döktüm.
çok şaşırdı :)
tabi toplamamız yarım saat sürdü arada birbirimize attık farklı toplama şekilleri türettik.
işimiz bitince kendimizi toplara attık :)
----
eşimin doğum günüydü normalde pasta alıp kutlamayız.
annemler almış gelmiş
küçük kutlama yaptık bizden çok kızım sevindi :)
böylece gün bitti.
evde az bulaşık var sudan geçirdim.
birde çamaşır katlanacak.
bugünde köye gideriz.
Benim çocuklar da istiyordu top havuzu ama şu resimle kesinlikle alamazlar artık
Tamamen kurumuyorsa gerek yok tabii. Tüh bi iş azalacaktı ne güzel
Benim çocuklar da istiyordu top havuzu ama şu resimle kesinlikle alamazlar artık
Kupkuru olmuyor ama yine de iş azalıyor. Bakalım idare edeceğiz artık.
Bende mümkün değil almam sanırım. Boş bi oda mı orası mia?
2 çocukla hiç cesaret edebileceğimi sanmam. Bi de misafir çocuklarına anlatırsa kızım ki kesim çıkar anne der yandıkYok canım giriş hol mü deniliyor ondan işte :)
2 çocukla hiç cesaret edebileceğimi sanmam. Bi de misafir çocuklarına anlatırsa kızım ki kesim çıkar anne der yandıkavm de kocaman oyun parkı vardı toplu. Oraya götüreyim bari hevesini alsın.
Bu tarz oyuncakları bende çok seviyorum. Güle güle oynasın kuzular.Bu bizim en sevdiği oyuncaklardan. Sırayla diğerlerini de çekerim :)
Aynen sakin sakin köşede oynuyoruzBu tarz oyuncakları bende çok seviyorum. Güle güle oynasın kuzular.
Canım benimki kupkuru oluyor acaba programini mi doğru secmiyorsun. Nemli kaldığında at bi daha kurutsun. Sağa şoka serecegime bi daha kurutma yaparım arada bi :)Kupkuru olmuyor ama yine de iş azalıyor. Bakalım idare edeceğiz artık.
Bende mümkün değil almam sanırım. Boş bi oda mı orası mia?
Sİzin gibi kalabalık bir aileye kurutma şart benceKızlar annem de aldı kurutma çok memnun kalmış. İyice alasım geliyor benim de ama önce koltuklarımı değiştirmem lazım
Canım benimki hem yıkama hem kurutma o yüzden bi tur daha kurutamam sadece kurutma yok çünkü.Canım benimki kupkuru oluyor acaba programini mi doğru secmiyorsun. Nemli kaldığında at bi daha kurutsun. Sağa şoka serecegime bi daha kurutma yaparım arada bi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?