Merhaba bayanlar, evim temiz düzenli hepinizi beklerim. Bi çamaşır var katlanacak onlarda yıkansın katlarım.

Bu arada kurutulmalı makinemi kullanıyorum şu ara; Anka kazaklar bitince kullanıma çıkardım. Tamamen kupkuru çıkmıyorlar ama bir sonraki yıkanana kadar kuruyorlar. Ama ben genelde asıp sabaha topladığımdan ne kadar anlamı var bilemedim.

Yarın görümcem gelecekmiş. Evim dünden silinip süpürülmüştü. WC’lerde yapılmıştı. Bugün de banyoyu ve tozu hallettim. Bebek arabamız babannemizde dururken binada tadilat varmış almamış içeriye toz resmen oturmuştu arabaya omu yıkadım

Bugün doktor kontrolü sonrası büyük kız avm istedi gidince su almaya Migros’a girdim girmez olaydım.
Tüm oyuncak kırtasiye kitap vs indirim varmış. Gönlü oldu hanımefendinin istediği oyuncaklar alınınca. Batırdı beni gerçi ama olsun canı saolsun.

Bende eve puzzle aldım. Çerçeveletip aşmıştık çok güzel oluyor diye 2 daha aldım. Duvara bişi asmak hoşuma gidiyor, ufak ufak bir sürü şey yok ama bi tablo bi çerçeve falan güzel oluyor.

Hepinize sevgiler, kocaman öpücükler

Günaydınlar
Dün yemek işim yoktu dinlendim bende :)
kızım top havuzu ve kaydırağı isteyince oynayalım kızım dedim.
baktım kızım kaçan topları yakalamaya çalışıyor

Bende gördüğünüz şekilde gibi tüm topları döktüm.
çok şaşırdı :)
tabi toplamamız yarım saat sürdü arada birbirimize attık farklı toplama şekilleri türettik.
işimiz bitince kendimizi toplara attık :)
----

eşimin doğum günüydü normalde pasta alıp kutlamayız.
annemler almış gelmiş
küçük kutlama yaptık bizden çok kızım sevindi :)
böylece gün bitti.
evde az bulaşık var sudan geçirdim.
birde çamaşır katlanacak.
bugünde köye gideriz.

Tamamen kurumuyorsa gerek yok tabii. Tüh bi iş azalacaktı ne güzel
Benim çocuklar da istiyordu top havuzu ama şu resimle kesinlikle alamazlar artık

Benim çocuklar da istiyordu top havuzu ama şu resimle kesinlikle alamazlar artık

Evet normalde de her yerden top çıkabiliyor ben bazen kaldırıyorum.
Sonra geri çıkartıyorum.
aslında annemden çıkmıştı fikir onun evindeydi sonra bize geldi

Tamamen kurumuyorsa gerek yok tabii. Tüh bi iş azalacaktı ne güzel

Kupkuru olmuyor ama yine de iş azalıyor. Bakalım idare edeceğiz artık.

Bende mümkün değil almam sanırım. Boş bi oda mı orası mia?

Yok canım giriş hol mü deniliyor ondan işte :)
2 çocukla hiç cesaret edebileceğimi sanmam. Bi de misafir çocuklarına anlatırsa kızım ki kesim çıkar anne der yandık avm de kocaman oyun parkı vardı toplu. Oraya götüreyim bari hevesini alsın.

2 çocukla hiç cesaret edebileceğimi sanmam. Bi de misafir çocuklarına anlatırsa kızım ki kesim çıkar anne der yandık avm de kocaman oyun parkı vardı toplu. Oraya götüreyim bari hevesini alsın.

ya bazen uçan kanat konuşturmaktan daha eğlenceli oluyor :)
hem hareket oluyor.

Bu bizim en sevdiği oyuncaklardan. Sırayla diğerlerini de çekerim :)

Eklentiler

• B4E7EAFD-B458-4761-97CF-1B4F55F56F57.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 79
Kupkuru olmuyor ama yine de iş azalıyor. Bakalım idare edeceğiz artık.

Bende mümkün değil almam sanırım. Boş bi oda mı orası mia?
Canım benimki kupkuru oluyor acaba programini mi doğru secmiyorsun. Nemli kaldığında at bi daha kurutsun. Sağa şoka serecegime bi daha kurutma yaparım arada bi :)

Canım benimki kupkuru oluyor acaba programini mi doğru secmiyorsun. Nemli kaldığında at bi daha kurutsun. Sağa şoka serecegime bi daha kurutma yaparım arada bi :)
Canım benimki hem yıkama hem kurutma o yüzden bi tur daha kurutamam sadece kurutma yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…