Canım benimki hem yıkama hem kurutma o yüzden bi tur daha kurutamam sadece kurutma yok çünkü.
Canım iyi baktın mı sen azıcık saçma geldi ya kurutma yeri yok mu yani anlamadım
Kurutma yapmak istediğinde yapamıyorsun sadece otomatik yıkayıp kurutuyor o zaman öyle mi

Canım iyi baktın mı sen azıcık saçma geldi ya kurutma yeri yok mu yani anlamadım
Kurutma yapmak istediğinde yapamıyorsun sadece otomatik yıkayıp kurutuyor o zaman öyle mi
Aynen canım aynı kazanda önce yıkıyor sonra kurutuyor. Tek makine. Kurulmalı çamaşır makinesi bu. Kurutma makinesi değil. O yüzden hafif nemli olması normal sanırım 2 saatte kuruması bile iyiymiş ya az bi çamaşırım vardı normal yıkadım sabahtan beri kurumamış düzgünce.

Hımm anladım canım ama ben bunları böyle bilmiyordum ya. Haklısın o zaman sermek mantıklı canım ya.

Günaydınlar herkese
Kahvaltı keyfi bitti uzandım valla ohh.bu sabah tartıldım 59.5 olmuşum ya azıcık dikkat etmesem hemen alıyorum be.. uff bu duruma acil çözüm bulmam lazım. Napıcam ben kızlar ya.

günaydınlar
haftasonu temzilik ve çamaşırla geçti günlerim.ben temizlikle uğraşırken eşim kv ve çocukları parka yolladım.yarım saat kadar dinlenip tekrar işlerime baktım.düzen konusunda büyük sıkıntı yaşıyorum.eşim ve kv aldıklarını yerine koymuyorlar.özellikle mutfak.mutfakta sadeleşmeye mayıs ayında başlayacağım için şuan pek sesim çıkmıyor.çocukların oyuncaklarından bazılarını kaldırdım.legolar ve küçük arabalar kalktı.ama bir yolunu bulup babaenneyle iş birliği yapıp sakladığım yeri buluyorlar.muhtelemelen hafta içi onlarıda bulacaklar.saklım gizlim kalmadı
1 mayıs tatilinde bahar temizliği için yardımcı alabilirim.eşim evin içine yabancı birinin girmesinden çok rahatsız.bi türlü aşamadık bu sorunu.ama tek başımada mümkün değil iki çocukla.
bir hurç daha bekliyor ayıklanmak için .boş oda var oraya el atmayı düşünüyorum.baya karıştı orası.bu hafta yatak odası düzeni için genel bi kontrol bide boş odaya odaklanmak istiyorum.atılacak baya bişeyler çıkacağa benziyor

Günaydınlar
Dün şekerliğimi kırdım.
Aslında seviyordum da neyse evde alternatif saklama kaplarım var.
Denk gelirse alırım.

Düzen konusu aynı devam odaları toplayıp uyuyorum ama şu aralar detaya girmiyorum.
Havalar salı günü ısınacakmış başlarım inş bahar temizliğine.

Maddiyat...
Eşim halı yıkama parasını ben veririm dedi.
O yüzden yıkama için ayırdığım parayı kumbaraya atmayı düşünüyorum.
Dünde 20 tl attım.
aylık 100 tl haricinde biriktirmeye devam.
harcamaya meyilli olduğumdan cüzdanımda ve bankada para tutmamaya çalışıyorum.
kumbara şimdiden 220 tl kazandırdı :)

Günaydınlar herkese harika bir hafta diliyorum :) cumartesi doğum iznine ayrılıyorum çok mutluyum, o gün direk memlekete gidiyoruz yeğenim evleniyor
Mart ve nisan ayında en başarısız olduğum konu telefon oldu. Bağımlılığım arttı ve sadece bu siteye giriyorum mayısta kesinlikle kendimi törpülemek istiyorum. Kitap okumaya ara verdim ondan oluyor bu biliyorum. Oğlum oyuna dalmışken yapacak bi şey bulamıyorum boş boş da oturtamıyorum kalkıp bi iş yapasımda gelmiyor. Böyle olunca hadi telefona bi bakayım oluyor. Bir hobim olsa temiz oturduğum yerden yapabileceğim, örgü boyama cıks sabır istiyor yapamam. Öyle işte siz boş zamanlarınızda neler yapıyorsunuz?

Geçen hafta sebze pazarına çıkamadık
Bugün öyle sonu esk e gideceğiz ordan alışveriş yaparız. 2 hafta gider bize...
Bu ay 254 tl markete harcamışız. 400 tl geçmeden bu ayı da kapatırız.

Listem
Domates
Taze fasulye
Patlıcan
Soğan
Patates
Yeşillik
mantı
tavuk
yoğurt
buzdolabı poşeti
süt
kahve

Yemek listesi

Pazartesi Dışarı yeriz veya evde kıymalı makarna.
Salı kabak dolması veya kabak mücver.
Çarşamba mantı
Perşembe çökertme kebabı
Cuma tavuk pilav
cumartesi etli sebze yemeği
pazar nohut yemeği.

Ben de paylaşayım listemi:
Pzrt: imam bayıldı + pilav +salata
Salı: “. “. “
Çarşamba: çorba + makarna
Perşembe: “. “
Cuma: balık + salata

Biraz geçiştirme modundayım bu hafta. Cumartesiden itibaren 2 hafta anneciğimin menüsünü yiyeceğim inşallah

Oh sonunda izin günün gelmiş :)
Boş zamanlarımda örgü vs fazla sevmem ama kanaviçe olabilir.
Film veya belgesel izlerim genelde
kahvemi çayımı alıp dışarıyı izlerim.
kitap sipariş ettim okuyacağım bende.
eşimle sohbet ederim.

Bende buraya çok sardım da önce yapılacak işleri bitirmeye çalışıyorum molalarda giriyorum.

Benim pazar alışverişini meyveler uçuruyor, erik çağla çıktı ve çok pahalı ama mecbur alıyorum aylardır bu meyveleri bekliyorum

Ben de şimdi pazardan geldim
1 kilo soğan
2 bağ dere otu
2 bağ tere
2 kilo domates
1 kilo ceviz
3 kilo lahana( bunun fiyatını duyunca )
5 kilo portakal (buzluğa atacağım)
1 kilo ıspanak
4 simit
120 TL tuttu

Örgü hiç bilmem zaten, boyamayı bi ara denedim sıkıcı geldi. Tvden çok uzağım hiç birşey izleyesim gelmiyor. Ben de kitap siparişimi bekliyorum. Eşim evde olmuyor akşam anca benden yoğun çalışıyor, halı sahası tenis kursu da var gündüz oğlumla tekiz telefona ondan sarıyorum galiba yalnızlıktan

bende listemi yazayım
pazartesi.......makarna,salata ayran
salı...................dışarda
çarşamba.....karışık dolma,cacık
perşembe...ev usulu tantuni,ayran ,soğan salatası
cuma...........kuru fasulye ,pilav,yoğurt ,turşu,salata
cumartesi....çorba,fırınlanmış karışık sebze,ayran,salata
pazar.............mantarlıtavuk sote,ayran

kayma yapabiliyor.çorba genelde hep olur çocuklar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…