- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Canım iyi baktın mı sen azıcık saçma geldi ya kurutma yeri yok mu yani anlamadımCanım benimki hem yıkama hem kurutma o yüzden bi tur daha kurutamam sadece kurutma yok çünkü.
Aynen canım aynı kazanda önce yıkıyor sonra kurutuyor. Tek makine. Kurulmalı çamaşır makinesi bu. Kurutma makinesi değil. O yüzden hafif nemli olması normal sanırım 2 saatte kuruması bile iyiymiş ya az bi çamaşırım vardı normal yıkadım sabahtan beri kurumamış düzgünce.Canım iyi baktın mı sen azıcık saçma geldi ya kurutma yeri yok mu yani anlamadım
Kurutma yapmak istediğinde yapamıyorsun sadece otomatik yıkayıp kurutuyor o zaman öyle mi
Hımm anladım canım ama ben bunları böyle bilmiyordum ya. Haklısın o zaman sermek mantıklı canım ya.Aynen canım aynı kazanda önce yıkıyor sonra kurutuyor. Tek makine. Kurulmalı çamaşır makinesi bu. Kurutma makinesi değil. O yüzden hafif nemli olması normal sanırım 2 saatte kuruması bile iyiymiş ya az bi çamaşırım vardı normal yıkadım sabahtan beri kurumamış düzgünce.
İnstagramdan almıştım şimdi baktım takipten çıkmışım canım hiç hatırlamıyorum. Evet güzel hem renkleri hem şekilleri öğrendik onunla baya vakit geçiriyoruz.Anka canım bak diz boz oyuncağı nereden aldınız acaba çok güzel bir şeye benziyor
Evet şart aslında ama 11 sene oldu evleneli eşyalarım hep eskidi. Bayadır kurutma parası biriktiriyordum şimdi birikti almaya kıyamıyorumSİzin gibi kalabalık bir aileye kurutma şart bence
Günaydınlar herkese harika bir hafta diliyorum :) cumartesi doğum iznine ayrılıyorum çok mutluyum, o gün direk memlekete gidiyoruz yeğenim evleniyor
Mart ve nisan ayında en başarısız olduğum konu telefon oldu. Bağımlılığım arttı ve sadece bu siteye giriyorummayısta kesinlikle kendimi törpülemek istiyorum. Kitap okumaya ara verdim ondan oluyor bu biliyorum. Oğlum oyuna dalmışken yapacak bi şey bulamıyorum boş boş da oturtamıyorum kalkıp bi iş yapasımda gelmiyor. Böyle olunca hadi telefona bi bakayım oluyor. Bir hobim olsa temiz oturduğum yerden yapabileceğim, örgü boyama cıks sabır istiyor yapamam. Öyle işte siz boş zamanlarınızda neler yapıyorsunuz?
Benim pazar alışverişini meyveler uçuruyor, erik çağla çıktı ve çok pahalı ama mecbur alıyorum aylardır bu meyveleri bekliyorumGeçen hafta sebze pazarına çıkamadık
Bugün öyle sonu esk e gideceğiz ordan alışveriş yaparız. 2 hafta gider bize...
Bu ay 254 tl markete harcamışız. 400 tl geçmeden bu ayı da kapatırız.
Listem
Domates
Taze fasulye
Patlıcan
Soğan
Patates
Yeşillik
mantı
tavuk
yoğurt
buzdolabı poşeti
süt
kahve
Yemek listesi
Pazartesi Dışarı yeriz veya evde kıymalı makarna.
Salı kabak dolması veya kabak mücver.
Çarşamba mantı
Perşembe çökertme kebabı
Cuma tavuk pilav
cumartesi etli sebze yemeği
pazar nohut yemeği.
Benim pazar alışverişini meyveler uçuruyor, erik çağla çıktı ve çok pahalı ama mecbur alıyorum aylardır bu meyveleri bekliyorum
Örgü hiç bilmem zaten, boyamayı bi ara denedim sıkıcı geldi. Tvden çok uzağım hiç birşey izleyesim gelmiyor. Ben de kitap siparişimi bekliyorum. Eşim evde olmuyor akşam anca benden yoğun çalışıyor, halı sahası tenis kursu da var gündüz oğlumla tekizOh sonunda izin günün gelmiş :)
Boş zamanlarımda örgü vs fazla sevmem ama kanaviçe olabilir.
Film veya belgesel izlerim genelde
kahvemi çayımı alıp dışarıyı izlerim.
kitap sipariş ettim okuyacağım bende.
eşimle sohbet ederim.
Bende buraya çok sardım da önce yapılacak işleri bitirmeye çalışıyorum molalarda giriyorum.
Teşekkür ederim, çok lezzetli dimi yaHaftada 5 kilo erik yemiştim bende :) bol bol ye canım afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?