Yaaa ben de peşimden geldin sandımSon yazılmış konulardan buldum burayi sen de varmişsin
Hep bundan geliyor başıma belki ben sizden bir tık fazla olabilirim kıyamıyorum mesela bişey kırılsın bozulsun onun kırılan parçasını bile atamıyorum gün gelir lazım olur diyeKıyamıyorsan kutuyla ayır bir yerde dursun 1-2 ay.
kullanmıyorsan at gitsin acıma :)
Yok canım son yazılanlara çok gelir giderim benim de çok ihtiyacım var böyle bir yaşama şuan mutfak kalktı gidiyor atılması gereken şeyler var elim gitmiyorÇok
Yaaa ben de peşimden geldin sandım
Hoşgeldin o zaman
Evimizdeki, bedenimizdeki bütün fazlalıklardan kurtuluyoruz
Hep bundan geliyor başıma belki ben sizden bir tık fazla olabilirim kıyamıyorum mesela bişey kırılsın bozulsun onun kırılan parçasını bile atamıyorum gün gelir lazım olur diye
Nisan'da giydiğim takımim olmuyor olmasında mümkün değil ve bunun gibi bir cogu vicdan azabı gibi hepsi duruyor
İnşallah ayikladgim gün tekrar gelip uazarim :))Canım bak ne güzel bilinçlisin.
Kullandıklarını ayır o zaman kalanları yolla..
En azından dolabında deneme yap bak farkı göreceksin.
Yok canım son yazılanlara çok gelir giderim benim de çok ihtiyacım var böyle bir yaşama şuan mutfak kalktı gidiyor atılması gereken şeyler var elim gitmiyor
Dedi bileanka birazdan tüm dolabı boşalt ayıkla demeye başlar
Yok diyen senmossin kafam bayağı karışık bellianka birazdan tüm dolabı boşalt ayıkla demeye başlar
İnşallah ayikladgim gün tekrar gelip uazarim :))
Yok diyen senmossin kafam bayağı karışık belli
ohhh misss valla ben evde yapacam kararlıyım :)Eşim köfte yaptırıyorum dedi hayır dedim yapılıyor dedi. Allahım ya.
Linda etkisi
İnşallah yaparımbölüm bölüm yapabilirsin :)
ohhh misss valla ben evde yapacam kararlıyım :)
yarına yapmazsın işte sende :)Mis gibi yemeğim vardı benimde neyse.
İnşallah yaparım
Ablam yada annem geldiğinde o kadar çok şey atıyorlar ki ev nefes alıyor
yarına yapmazsın işte sende :)
Ablam gibisin o da acimoyorYaa ne güzel bende anneme diyorum anahtarını ver tatile gittiğinde.
Vermiyor biliyor neler atacağımı.
ablama falan karışıyorum da diğer misafirlikte daralıyorum.
eşya çoksa.
Aynen evde ne kadar kıyafetin varsa kirli sepetinde, baza altında dolapta hepsini ortaya yığ tek tek elleanka birazdan tüm dolabı boşalt ayıkla demeye başlar
Ablam gibisin o da acimoyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?