- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
biz 3 gün yediğimizi bilirirz sanırım bizde yemek çöp olmuyor :)Yok eşimde bende yemeğiz günü geçtiğinde.
dışarıya nasipmiş.
Aynen evde ne kadar kıyafetin varsa kirli sepetinde, baza altında dolapta hepsini ortaya yığ tek tek elle
biz 3 gün yediğimizi bilirirz sanırım bizde yemek çöp olmuyor :)
o zaman yarına bi daha yapacan tühh. nasip artık.
Onlar kıyafet değil kiEvet anka hep böyle yapıyor evi tupper dolu
Benim de bazasızdı ama 2 sene önce eşimin hatıra diye sakladıklarından bıktım aldım.benim yatak odası bazasız gerçi minumum düzeyde eşyam var evde :)
buzdolabında duruyor yiyeceğimiz kadarını küçük bi şeyde ısıtıyorum geri kalanı ısınmıyor ya bozulmuyor canım.Bozulmuyor mu ?
Bizde de çöpe gitmez hayvan dostlarımız yer.
Onlar kıyafet değil ki
Tapırları elime alıyorum bu bana mutluluk veriyor mu diyorum havalara uçuyorum öpüyorum kokluyorum yerine koyuyorumburda amaç sana kötü enerji veren, haz vermeyen eşyaları eksiltmek. Ben bi ara hepsini topladım bodruma indirdim. Sonra geri çıkardım. Özür dileyerek
eşin ne saklıyor ki o kadar çok yaa.Benim de bazasızdı ama 2 sene önce eşimin hatıra diye sakladıklarından bıktım aldım.
tamam denicem muhakka saol canım :)https://mutfaksirlari.com/firinda-kiymali-karnabahar.html
Tarifi ekleyeyim biz kaşar yerine yoğurt koyuyoruz güzel oluyor :)
Yorgan, battaniye, duvar halısı, kilim vs. Şark odası yapacağız da bir güneşin ne saklıyor ki o kadar çok yaa.
gözlerim yuvalarından ayrılıyordu az dahaYorgan, battaniye, duvar halısı, kilim vs. Şark odası yapacağız da bir gün9+1 falan evimiz olursa
Yok baya 1,5 senedir almıyorum. Alacak bişey kalmadı ki.Bi ara foto atsana şu tupperler nedir nasıldır.
Artık alma kafii :)
Aynen sonuçta onun da evigözlerim yuvalarından ayrılıyordu az dahaeş hatrına artık saklayacan mecbur :)
Mia- profil resmin kim ya büyütemiyorum da net görmek için. Sen niye beni takip etmiyorsun çok teessüf ediyorum.
Bilinmeyen bir kadının mektubunu da unutma :)Yarın sipariş edeyim bende merak ettim.
Ben değilim ama benziyoruz :) Sevdiğim şarkıları profil fotosu yapıyorum.
Hiç onlara merakım yok deli para bacım onlar yiaaaa :))Onlar kıyafet değil ki
Tapırları elime alıyorum bu bana mutluluk veriyor mu diyorum havalara uçuyorum öpüyorum kokluyorum yerine koyuyorumburda amaç sana kötü enerji veren, haz vermeyen eşyaları eksiltmek. Ben bi ara hepsini topladım bodruma indirdim. Sonra geri çıkardım. Özür dileyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?