Seninki daha detaylı olmuş :)

Hepsi çok güzel acıktım sanki

Minimal yaşam tam benim tarzım. Evlenirken şık ve sade eşyalar aldım sonradan çöpe atmamak için şuan çok rahatım. Yeni evleneceklere kesinlikle tavsiye ederim Konuyu takipteyim

Selam kızlar. Bu gün yardımcı bi abla geldi bize temizlik yaptık. Baya parladı ev. Yatak odası yetimedi bakalım yarın da orayı halledersem ben bahar temizliği bitmiş oluyor. Duvar koltuk halı derken baya yorulduk akşama kadar.

Oh mis gibi atlatmışsın canım eline sağlık.
Bende bugün başlayacaktım ama hava yine kapandı.

günaydınlar.
dün pek iş yapmadım.kahvaltıdan sonra ortalığı toparladım..o ara eşim çocukları parka çıkardı babanneleriyle.eve dönüp uyudular.tekrar hep beraber çıktık dışarı.marketten alacağım yoktu eşim hadi turlayıp eve geçelim dedi.kv zuccaciye bölümünde üç parça eşya aldı.yüz küsür oraya gitti.markete girdiğime pişmanın dohtur bey

Kv hiç minimal değil Sağlık olsun suhancım.

Bahar Temizliği planım

1. Balkonları yıkamak
  2. Camları silmek
  3. kapıları silmek
  4. koltukları silmek
  5. mutfak dolapları
  6. duvarları silmek
  7. banyo duvarları
  8. wc duvarları
  9. tülleri,güneşlikleri yıkamak
  10. avizeleri,sarkıtları silmek
  11. fırın temizliği
  12. vestiyeri düzenleyip silmek
  13. yatak dolabını düzenlemek.
  14. halıları yıkamaya vermek
  15. yorganları yıkamaya vermek
  16. yastıkları yıkamak,balkonda havalandırmak
  17. kitaplığı baştan aşağı derleyip doplayıp düzenlemek
şuan aklıma gelenelr bunlar.ben bunları yazarken yoruldum

Evet ya yazmak yoruyor. Yaparken daha kolay benim ev büyük duvarlar mahvetti bizi gerisi kolay geldi duvardan sonra

Kv hiç minimal değil Sağlık olsun suhancım.
ufak tefek evindeki ihtiyaçlara göre hediye alıyorum aslında zaman zaman.
bende gördüğünü alıyor.çok sinir bozucu.arabanın arkasını açarken bir parçada orda gördüm..bu kimin dedim annemin dedi .anası sanırım çeyiz diziyo parka giderken markete girmişler

Evet ya yazmak yoruyor. Yaparken daha kolay benim ev büyük duvarlar mahvetti bizi gerisi kolay geldi duvardan sonra
duvarlar çok sinir bozucu.mutfak duvarları şuara gözüme batıyor.gelecek kadın bunların hepsini yapamaz.koltukları silmeyi ve duvarları eşime devredebilirim.mutfak dolapları cam kapı ,wc,banyo,avizeleri balkonları kadına bırakırım.kolaylarıda ben alırım.haftasonu şirketi arayacağım muhtemeln öğleye kadar iki kişi yollayayım dicek.çok mantıklı gelecek bana.tek başına gelen kadın akşama kadar zor yani

Kv bu yönde takıntısı var demekki :)

Kv bu yönde takıntısı var demekki :)
eşimde de vardı aslında ilk evlendiğim zaman annesine gidince mutlaka benim evdeki eşyanın birebir aynısını alırdı.kıyafette dahil.onu aştık.şimdi sıra kvde

Oooo kolay gelsin :)

eşimde de vardı aslında ilk evlendiğim zaman annesine gidince mutlaka benim evdeki eşyanın birebir aynısını alırdı.kıyafette dahil.onu aştık.şimdi sıra kvde

Benim annemde de vardı.
Bazı şeyleri aynı yapmak isterdi.
Sonra aştı kendi kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…