Evet ya yazmak yoruyor. Yaparken daha kolaybenim ev büyük duvarlar mahvetti bizi gerisi kolay geldi duvardan sonra
Evet ya yazmak yoruyor. Yaparken daha kolaybenim ev büyük duvarlar mahvetti bizi gerisi kolay geldi duvardan sonra
taşınma işini askıya mı aldınız?Yaz sonu tadilat işi var bizimde
o zaman boya yaptıracağız.
taşınma işini askıya mı aldınız?
duvar silmek çok yorucudur yaa
biz bu sene boya yaptırıcaz o yüzden duvarları düşünmüyorum
Biz 3 sene önce boya aldık inşallah eşim boyayacakYaz sonu tadilat işi var bizimde
o zaman boya yaptıracağız.
Biz 3 sene önce boya aldık inşallah eşim boyayacakabla her geldiğinde çok uğraşma boyayacağız zaten diyorum hıı hıı dedi bu sefer
Her ay siliyoruz kız çok batırıyor benim
derle topla düzenleyi okumaya başlamıştım.bi yandanda kendi çapimda eşya derleyip atıyordummaria abla yapma etme yanlış yoldasın dedi.pufff .yapsanda başa sararsın dedi.onada pufff dedim.en mantıklısı kitabı bitirmek.sıralamayı takip etmek.zaten kıyafetlerin büyük çoğunlu bitti gibi.yani inş öyledir
yetmiş tane bardak atmadığını söyle bana nolurrrrrMariacım haklı olsa da ben daha başka yolla ilerledim.
Mesela ilk zamanlar 70 tane bardağı aynı anda ayıklayıp evden çıkartsam dikkat çekerdi
Eşim kalpten gider. Bense sinir krizi geçirebilirdim :)
benim kafamda 20 tane kadar var.daha girmedim o kısma ama.unutmazsam benimki kaç çıkacak merak ettim.
benim kafamda 20 tane kadar var.daha girmedim o kısma ama.unutmazsam benimki kaç çıkacak merak ettim.
yeri gelmişken.kitap bölümünde çok zorlanacağımı zannetmiyorum.geçen yaz baya ayırmıştık eşimle.(minimanistliğin farkında bile değilken yapılan eylemin şimdi huzur vermesi)isterim küçük bi kitaplığım dursun hep köşede.arada kitabı tamamen okumasamda elime alıp rastgele sayfa açıp okumak ve o günkü duyguları tekrar yaşamak hoşuma gider benim.büyük kütüphane hayalleri olan insanlar var.nasıl çözüyorlar o kısmı acaba.
şimdi detaylı yazınca gözümde benimkiler canlandı.huhhhkadehler 12
büyük su bardakları 12
küçük su bardakları 6
fincan takımı 6
çay takımı 12
mor renk su takımı 6
renkli su takımı 6
hediye gelen fincan 6
kahve yanı bardakları 2 takım 12
78 taneymiş
Kullandıklarım
12 çay bardağı
8 fincan kupa
6 türk kahve
12 su bardakları
38-40 tane yeterliymiş bana.
şimdi detaylı yazınca gözümde benimkiler canlandı.huhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?