ben de temizlik planımı uygulayamadım henüz
ancak rutin şeyleri yapabiliyorum ve yeni bir kitap daha bitirdim Simyacı.

Şu aralar bütçe birikim işlerine yoğunlaştım.
3 ay içinde eğer ki alışveriş harcama yapmazsam borçlarım büyük miktarda azalıyor.
yazın yoğun çalıştığımdan dolayı zaten alışveriş yapma imkanım olmuyor.
bende bu şekilde değerlendirip sonra rahat bir bütçe ye sahip olabilirim.

90 gün hedeflerim
Borçları ödemek
Kilo vermek
Ayda 100 tl biriktirmek
bakım ve düzene devam etmek

mayıs-haziran-temmuz...

temizlik planım her ne kadar sekteye uğrasa da en azından bir planım var ve bu doğrultuda hedefim Ramazan ayına kadar tamamını yerine getirmek (inşallah)
hedeflerimden biri de uzun zamandır yapmadığım kitap okuma eylemine başlamaktı ve 3 ayda biri yarım olmak suretiyle 8 kitap bitirdim (şükür) bir şey daha farkettim ki okudukça insanın daha çok okuyası geliyor. şu aşamada yeni kitaplar satın almak için sabırsızlanıyorum :)
evim oldukça sade, ama yine de atılması gerektiğini düşündüğüm şeyler her zaman çıkıyor ve çıkacak da. zamanla hepsi olur bu konuda çok da acele etmiyorum. çünkü önemli ölçüde azaldığımı hissediyorum.
çok gerekmedikçe alış veriş yapmıyorum, bazen bu konuda kendime kızıyorum hep aynı şeyleri giyiyormuşum gibi hissediyorum. ama bu aralar hazır mevsim geçişindeyken kendime baharlık yazlık bir şeyler almak niyetindeyim.
bir yandan birikim yapmaya çalışıyorum, eşim de ben de kenara para atıp geleceğimiz için yatırım yapma niyetindeyiz bakalım hayırlısıyla..
bu topiği seviyorum, buraya yazmak iyi geliyor

Bende seni seviyorum bellezam.
Topiğin başından beri burdasın ve çok faydalı oluyorsun olmaya devam ediyorsun.

Mia- yapılacak işler listene, elecda’nın eklediği son kitap özeti okunacak maddesini ekliyorum

bende bu hayata alışabilmeyi istiyorum. Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaşır mısınız?

mia kızına kullandığın ekstra bişeyler varmı bağışıklık için doğal.

yanlış etiket yapmışım.neyse azcık dursun belki konudan faydalanacak bi arkadaştır

İsim hakkı isteyelim sadece mia çok iyimiş :)
bende sadece suhan olsun istiyorum ama sitede mevcut.neyseki hatun hiç girmemiş.üyeliğinin iptalini bekliyorum site şuan üye temizliği yapıyor baya bi boşa çıkan nick varmış

Selam kızlar herkese
Bizim bi ev meselesi vardı ya hani çok şükür hallettik o işi memlekete giderek. Kiracımiz bile var hatta.ev 1 senelik. Ic anadoluda bi sehirde.Adam paraya sıkışıkmış annemler gelin bi bakın dediler tamam dedik bizde kalktık gittik.. Kredi falan çekmedik biraz annemler destek oldu az da elden borç aldık. Hallettik şükür. Arabayı da satmadik. Yaza düşündüğümüz şey simdi halloldu.sizinle paylasayim dedim :)

Vayy lindam hayırlı olsun. Bak ya nasıl mutlu oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…