Sen sil o zaman mia
HAreketli avatar için pro olmaya gerek yok canım.onu koyamıyorum tatlım ya pro olmadığım için
onu koyamıyorum tatlım ya pro olmadığım için
Bihter gibi süslenip püslenip otursak köşede biblo gibiYemeğim yok
Çamaşır yıkamam lazım
keşke evde hazır bir kadın olsa biz hep hazıra konsak
Bihter gibi süslenip püslenip otursak köşede biblo gibi
Boşver kalsın o zaman. Rüzgar çok sert esiyor gerçekten. Havalar düzelince silersin.Silemiyorum işte ne zaman başlasam ya rüzgar esiyo yada yağmur yağıyosonra heyecan kalmıyor.
ayrıca bi daha bdv okumucam ordaki her şey millet doğru mu yazıo ya ağzım açık okuyorum eşime anlatıom bak böyle böyle olmuş diyor eşim diyor ki netini kapatacam seninpsikolojimi bozdular yeminlen.
bende okumama kararı aldım valla.Bir dönem bende paranoyak olmuştum. Artık okumuyorum :)
iyi akşamlar canım :)neyse ben gidiyorum ev temizlenecek daha.
Yarın görüşürüz :)
aynen ben de çok üzülüyorum orda okuduklarımaayrıca bi daha bdv okumucam ordaki her şey millet doğru mu yazıo ya ağzım açık okuyorum eşime anlatıom bak böyle böyle olmuş diyor eşim diyor ki netini kapatacam seninpsikolojimi bozdular yeminlen.
İyi sevindim bize hep ölür dediler ondan şey ettimölmedi ama şükür
demekki ölmeyedebiliyormuş :)
Burda da genel temizlik 200 ve ben vereceğim. O camları kapıları hiç gözüm kesmiyor yapamambiri bana 200 liranın çok olmadığını,para elimizin kiridir,ne için çalışıyoruz,aman ne yorucan kendini ver gitsin deyiversin.
cimrileştimmi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?