ya kızlar valla burda neler neler okuyorum bdv de ne kocalar ya da eşler var diyorum içimden hepimiz çok şükür iyi kötü geçinen insanlarız.eşlerimizi seviyoruz seviliyoruz bulunmaz nimet vallaha şu saydıklarım. bu verdiğimiz 200 tl ler bizi çok zorlamayacak miktarlar gerçekten sağlımızı niye öyle 3-5 gün sonra kirlenecek şeyler için heba ediyoruz. siz o çocuklarınıza daha uzun yıllar lazımsınız. arkalarında kapı gibi duran sağlıklı annelerini isteyecekler zamanı geldiğinde. o yüzden kendimizi yıpratmadan olabildiğince yardımcı alarak olabildiğince pratik olarak ev işlerini minumuma indirerek yolumuza devam etmeliyiz diyor saygılarımı sunuyorum

ayrıca bi daha bdv okumucam ordaki her şey millet doğru mu yazıo ya ağzım açık okuyorum eşime anlatıom bak böyle böyle olmuş diyor eşim diyor ki netini kapatacam senin psikolojimi bozdular yeminlen.

ayrıca bi daha bdv okumucam ordaki her şey millet doğru mu yazıo ya ağzım açık okuyorum eşime anlatıom bak böyle böyle olmuş diyor eşim diyor ki netini kapatacam senin psikolojimi bozdular yeminlen.

Bir dönem bende paranoyak olmuştum. Artık okumuyorum :)

aynen ben de çok üzülüyorum orda okuduklarıma
yorum bile yapamıyorum, nerden tutsam elimde kalıyor
ne kocalar ne kayınvalideler var valla
şükür halimize.

biri bana 200 liranın çok olmadığını,para elimizin kiridir,ne için çalışıyoruz,aman ne yorucan kendini ver gitsin deyiversin.
cimrileştimmi ne
Burda da genel temizlik 200 ve ben vereceğim. O camları kapıları hiç gözüm kesmiyor yapamam

Kızlar sizden bir fikir almak istiyorum
Saçlarım kahverengi şu an dip boyam geldi
Eşim rengini açtır bir değişiklik olsun parasını ben veririm dedi :)
Eskiden sarıydı saçım herkes çok yakıştırırdı buğday tenliyim bu arada
Kuaför de sana ombre çok yakışır diyip duruyor
Fiyatını sordum 300 tl
Bir açıdan değişiklik iyi olur diye düşünürken diğer taraftan da sarı saçın daha çok fön ve bakım gerektirdiğini düşünerek vazgeçiyorum
Saçlarım dalgalı ve uzun biraz ucundan da aldıracağım
Naapsam sizce rengini değiştirmek konusunda?

Örneğin bu görsele bayıldım

Eklentiler

• A0CB19A1-F5F6-4BC0-8665-00B3AE03EE9B.webp
    57 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…