Merhaba, bayadır yoktun sanki, nasılsın? :)Merhabalar:)
Nasılsınız kızlar
ben hiç anlamam boyadan bir kez boyadım o da alerji yaptı akana kadar mahvoldum ama bu çok güzel görünüyorÖrneğin bu görsele bayıldım
benım bıle cagırasıkim geldı suancanım cam ve duvar diyorsun en en zoru kaç kere mia ya da dedim al ya canından kıymetli mi diye?
bu haftasonuna çağır ablayı al sen de ufak tefek kalanları yap ramazada da daha fazla ibadete ayırabilirsin hem.
ufak tefek iş olsa kendin yap dicem de cam duvar en zor işler bırak yapsınlar ya biz niçin çalışıyoruz valla :)
200 tl ile ne fakir oluruz ne de zengin canım
hem eşlerimiz de istemeye istemeye ne diye zorluyoruz ki çağırırım ohh miss herkes mutlu
Merhabalar:)
Nasılsınız kızlar
Kızlar sizden bir fikir almak istiyorum
Saçlarım kahverengi şu an dip boyam geldi
Eşim rengini açtır bir değişiklik olsun parasını ben veririm dedi :)
Eskiden sarıydı saçım herkes çok yakıştırırdı buğday tenliyim bu arada
Kuaför de sana ombre çok yakışır diyip duruyor
Fiyatını sordum 300 tl
Bir açıdan değişiklik iyi olur diye düşünürken diğer taraftan da sarı saçın daha çok fön ve bakım gerektirdiğini düşünerek vazgeçiyorum
Saçlarım dalgalı ve uzun biraz ucundan da aldıracağım
Naapsam sizce rengini değiştirmek konusunda?
benım bıle cagırasıkim geldı suan
günaydın miamGünaydınlar :)
Dün anka sayesinde evimi topladım temizledim
kızım da uyuyormuş annemde yemeğe çağırdı.
evim baya toplu düzenli kaldı.
Bugün sabah kızım 6 da uyandı.
mama istedi yaptım
makineye çamaşır attım programladım.
gidince çamaşır katlama ve yemek işim var.
fırsat bulursam kullanmadığım odanın camlarını silerim.
sonra tüllerini ütüler asarım.
günaydın miam
tülü niye ütülüon çok mu kırışıyor.
az devirde sıktırıp öyle assan açılmaz mı
gif koyabiliyorsunonu koyamıyorum tatlım ya pro olmadığım için
günaydın kızlar
üniversitede full sarı sarı gezdim ortalıkta ama çok fazla bakım istiyor onu geçtim çok fazla saç döküyor. eğer ki ilerde saçım yarı yarıya azalsın rahatsız olmam kafasındaysan yaptır bence. benim fikrim tabi. karamel tarzı yap madem açık renk istiyorsunbelleza
stor candır benim giyinme odası ve mutfakta var temizliği acayip rahat tüllerim eskidikçe stor alırım bundan sonra sök çıkart yıka as devri yavaştan bitio sankiAslında buruşukta olsa asacaktım kullanmadığım oda kışın kullanıyoruz da içime sinmedi.
kışın stor düşünüyorum veya jaluzi
hee evet ama onu yaparken de saçı krepe yapıyor tüm saçı tiftik tiftik yoluyor zalım kuaförler. yine de kendi araştırsın bakalım.Ombre diplere çok temas etmiyor ya zararı daha az sadece uçları yıpranıyor.
stor candır benim giyinme odası ve mutfakta var temizliği acayip rahat tüllerim eskidikçe stor alırım bundan sonra sök çıkart yıka as devri yavaştan bitio sanki
hee evet ama onu yaparken de saçı krepe yapıyor tüm saçı tiftik tiftik yoluyor zalım kuaförler. yine de kendi araştırsın bakalım.
eskiden hep röfle yaptırırdımhee evet ama onu yaparken de saçı krepe yapıyor tüm saçı tiftik tiftik yoluyor zalım kuaförler. yine de kendi araştırsın bakalım.
bakır kahve de yaptırdımÇok yıpranıyor bencede
Ben rengimi buldum bakır kahve cilt tonuma çok uyuyor
birazdan profile koyayım görün :)
bekliom mia pür dikkat işi gücü bıraktımÇok yıpranıyor bencede
Ben rengimi buldum bakır kahve cilt tonuma çok uyuyor
birazdan profile koyayım görün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?