- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
yandaş arama kendine bakimbenim 200 lira oaln yorumu bul.senden de destek bekliyorum
kimse o halde sevemedi beni.. olayımız sevilmek ya tepkisiz kalamadım
ay saolasın ankam kıyamam neysem bu kolay isim linda :)
ortalığı karıştırmayalım lütfen pilisssİplerin rengi değişmiş
ortalığı karıştırmayalım lütfen pilisss
BEnce çok değil Ben şimdi yardımcı alıyorum ama onla bende yapıyorum bitiremiyor. Çalışsam sizin gibi iki kişi birden alırım elimi sürmembiri bana 200 liranın çok olmadığını,para elimizin kiridir,ne için çalışıyoruz,aman ne yorucan kendini ver gitsin deyiversin.
cimrileştimmi ne
yaşa bee yürüüüü kim tutar seni gel öpimmBEnce çok değil Ben şimdi yardımcı alıyorum ama onla bende yapıyorum bitiremiyor. Çalışsam sizin gibi iki kişi birden alırım elimi sürmem
yaşa bee yürüüüü kim tutar seni gel öpimm
200 tl kumbaraya atsam 480 tl olurum :)
Hayat kısa yeterince yoruluyoruz dimi
he valla bi de çocuklu olanlar için gerçekten yorucu oluyor hayat yeterince ne diye her şeye yetişecez diye gerim gerim gerilioz hiç anlamıom çok seviom kendimi canım kendim
Hayat kısa yeterince yoruluyoruz dimi
Ama kolun bacağın ağrıyacak. Temizlik yaparken kuzu yalnız takılacak. Sonra yorulacaksın yine tam ilgilenemeyeceksin. 200 geç biriksin. Ya da yarım gün al sadece kapı cam dolap dışı silsin gitsin.200 tl kumbaraya atsam 480 tl olurum :)
he valla bi de çocuklu olanlar için gerçekten yorucu oluyor hayat yeterince ne diye her şeye yetişecez diye gerim gerim gerilioz hiç anlamıom çok seviom kendimi canım kendim
Ama kolun bacağın ağrıyacak. Temizlik yaparken kuzu yalnız takılacak. Sonra yorulacaksın yine tam ilgilenemeyeceksin. 200 geç biriksin. Ya da yarım gün al sadece kapı cam dolap dışı silsin gitsin.
Kızımda yardım ediyor veriyorum eline bez siliyor.
Birde hareket iyidir
Sadece cam silerken korkuyorum.
Evet çocuk odasını toplicam gidiyorumAnka senin işin yokmuydu
onu koyamıyorum tatlım ya pro olmadığım içinavatarın favorım.bulabilirsen bunun konuşan halini koysana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?