- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
avatarın favorım.bulabilirsen bunun konuşan halini koysanaben zaten halıları perdeleri ve koltukları temizleteceğim geriye cam kapı kalıyor bana onları da hallederim kendim inşallah :)
kızlar bugün çok modumuzdayız galiba ben de işe konsantre olamadım size gülmekten
o kadar şeyi temizletiyorsun araya cam kapıyı da ittiriver sana iş kalmasınben zaten halıları perdeleri ve koltukları temizleteceğim geriye cam kapı kalıyor bana onları da hallederim kendim inşallah :)
kızlar bugün çok modumuzdayız galiba ben de işe konsantre olamadım size gülmekten
ovvvv allah bağışlasın canım .
kadını ver ben arıcam yeminlen yavrum iki çocuk varken hala çok ayıp hemen arıyorsun ara bakim hemencecik
senin ilk yazını gördüm tamam mı sonra avatara bakıp ekrana yapışıp aaa kız gidiyor diye ekrana yapıştıydım baktım ki sonra hep aynı yerden başlıyor gitmiyormuşavatarın favorım.bulabilirsen bunun konuşan halini koysana
üç adım atıyorum sonra saçlarımı savurarak dönüyorum arkam dönük şekilde iki adım daha atıp başa sarıyorumsenin ilk yazını gördüm tamam mı sonra avatara bakıp ekrana yapışıp aaa kız gidiyor diye ekrana yapıştıydım baktım ki sonra hep aynı yerden başlıyor gitmiyormuş
çalışasımız yok bence yoksa hava kapalı ve sıkıcı aslında
en temizi vallaha kökten çözümbenim duvarlar da kirli
saten üstelik silinebiliyor ama yok silemem duvar muvar
zaten biz de boyatıcaz inşallah bayramdan sonra.
aa görmedim benHareketli profil yaptım da başım döndü
olmadı bende mutfakla oturduğum odayı hallederim.benim duvarlar da kirli
saten üstelik silinebiliyor ama yok silemem duvar muvar
zaten biz de boyatıcaz inşallah bayramdan sonra.
yaratıcı bence güzel ben seviom sana bakmayı gerçek gibiüç adım atıyorum sonra saçlarımı savurarak dönüyorum arkam dönük şekilde iki adım daha atıp başa sarıyorum
benim 200 lira oaln yorumu bul.senden de destek bekliyorumYaa bi mutfak topliyim dedim bir sürü konuşmuşsunuz nereden yakalasam bilemedim
kimse o halde sevemedi beni.. olayımız sevilmek ya tepkisiz kalamadımlindalinda dönüşün çok hızlı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?