- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
aaa sen kubdef misin tövbeler olsun bende diom bu kişi niye damdan düşer gibi muhabbete girdi diyekubdef bugün de sen mi isim değişikliğine gittin
yaptım bile :)) pek güzel oldu böyle zaten konuşan hali efsane kendisinin
pompili iyi gelmiş analşılan nick değişikliği yapmışsın.başımm dönüyor..nerdeyim ben.üyeleri göremiyorumm .neden ışıkları açmıyorsunuz nalannnkac dk ıle kacırdım ben bu profılı
aaa sen kubdef misin tövbeler olsun bende diom bu kişi niye damdan düşer gibi muhabbete girdi diye
kac dk ıle kacırdım ben bu profılı
neyse işin şakası bir yana.dıaşrdan bayan bulacağım.normalde 150 falandı.birden bukadar artması zoruma gitti.bu hale gelmemeliydik.fırsatlar ülkesi olma yolunda ilerliyoruz.
yaf tamam yapmıcam bi dahaEvet linda anladın mı şimdi bizi
bu arada bayan kelimesini kullanmayı hiç sevmem bi önceki mesajda nasıl olmuşta kullanmışım.şaşkınım
bende bu ikisini hep karıştırıom biri açıklasın da öğrenelim haydin :)Bayan muhabbetini duymuştum da kadın demek daha kaba değil mi ?
yaa anladın mı bizi sonundaaaa sen kubdef misin tövbeler olsun bende diom bu kişi niye damdan düşer gibi muhabbete girdi diye
burda 150 tl imişneyse işin şakası bir yana.dıaşrdan bayan bulacağım.normalde 150 falandı.birden bukadar artması zoruma gitti.bu hale gelmemeliydik.fırsatlar ülkesi olma yolunda ilerliyoruz.
aynen :)aaa sen kubdef misin tövbeler olsun bende diom bu kişi niye damdan düşer gibi muhabbete girdi diye
yaa anladın mı bizi sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?