ne aldın ki canım?
Bakın sayıyorum
sabahtan evden cocukla cıktım cuzdanda 300 vardı markete gıttım once tamam ıhtıyac olanlarda vardı da gereksız olarak bardak oyuncak khve galan fılan aldım bı 100 o rda bıraktım. sonra kahvaltılık ekmek sımıt pogaca vs 25 de orda verdım sonra eve gelıp kahvaltı sonra dıger cocukla oyun salonuna gıttık 30 da orda verdık eve geldık bu seger ılk cocugu cıkarmak zorunda kaldım cok mızıldıyodu belkı uyur dıye bebek arabasına aldım yolda taze yesıllıkler falan fılan gordum ama aslında evde vardı orda kac bırakrım hatırlamıyorum kv aradı bısey sıparıs verdı onu aldım eve geldım az durup tekrar 2. cocugu aldım kuaföre goturdum orda da 35 verdım donerknfe sacını kestırrsen dondurma alcam dıye rusvet teklıf etmıstım cocuga 30 da orda verdım ve suan ıste cuzdan da 30 40 bısı kaldı heralde

Çocukların birini götürünce diğerine KV mi bakıyor

evimde az bi miktar bardak var canım belki yeni evliyim dicem ama ondan da değil valla. öyle gidip de aa bardak gördüm alayım demem sadece bi dolabımda su bardak çay bardak ve kupalarım var ve çok çok rahat yetiyor alamaz mıyım oo her gün alırım istesem ama onların bi de temizliği var hayatta almam ya da tabak mutfak eşyası hayatta bakmam da almam da evlenirken karacadan set olarak aldım bi kaç da plastik tamam oldu bitti.
bardak falan alma olaylarını bence bırak ilk başta bunun sonu bucağı yok çünkü hem bütçeye hem de sana zarar niye temizliğini gene sen yapacan deli miyim ben
oyun salonlarına bi şey diyemem ben de olsam götürürüm sanırım
ama yeşillik vardı diyorsun gene almışsın aaa olmaz
bence dikkat etsen 150 ile işi kapatırdın 150 de sana kalırdı bankaya atardın

Aslında çoğu olması gereken harcamalar
bende çocuğuma dondurma alırdım oyun salonuna da götürürdüm.
sadece yeşillik ve marketteki fazlalıklar ihtiyaç dışı olmuş...

Çocukların birini götürünce diğerine KV mi bakıyor
evet normalde ıkısınıde cıkarıyorum da bugun neden boyle oldu sıra sıra bılmıyorum en son buyukle kuaforden donunce kucuk oturup ayakkabı gıymeye calısıyodu kı bız yokken zaten parktalarmıs

ya kendı evıme mutfak esyası zaten almıyorum zaten 1 ay sonra tasınıcam onunda etkısı var sımdı kv dıye heralde. bılmıyorum kı almasamda olurdu. Oyun salonlarını sevmıyorum aslında kapalı alan da havasız gelıyor. yesıllık bıde balkonda tazesı var her cesıtten evde harcamıcam dıyorum da cıkınca olmuyor ıste

Aslında çoğu olması gereken harcamalar
bende çocuğuma dondurma alırdım oyun salonuna da götürürdüm.
sadece yeşillik ve marketteki fazlalıklar ihtiyaç dışı olmuş...
bu gunden sonra markete gıtmeme kararı alıyorum cok ihtoyac olmadıkca bısey almıcam kesın kararımdır.

selamlar:) nasılsınız?
bugün cuma.
yapmak istediğim belirtmek istiyorum..
cuma günü bana gerçekten çok iş çikariyor
Ramazan iki günkala yapacagim iş de çok hangi birini yapacagim
hercai var bugün en sevdiğim dizi.. bide temizlik mi yapayım yarin abimgil gelebilir bize hazir olmam lazim.
ha bide yemegim yok...

yemek,misafir,dizi ve temizlik Oooo hepsi aynı güne nasıl denk geldi

evet git hemen yemeğe giriş yemek pişerken de hemen az bi üstünden temzliğini yapıver az eşini de dahil et bitti gitti saat 9 gibi de diziye oturursun dizi izlerken de ütü varsa onları yap:)

yemek,misafir,dizi ve temizlik Oooo hepsi aynı güne nasıl denk geldi
her cuma beni buluyor
işten gelince çamaşırlarimi makineye aticam.
direk yemegi koycam bugün nohut yemegim var.yemek yap mutfagi toparla bide çocuğu yemek yedir çik aç tv yi dizi izle..:)
dizi izlerken evi süpürürüm.. çocuğu yemek yedirme işini eşime birakicam.
abimgil yarin gelecekmiş ev hazir olmali. temiz aslindaa benim gözümde pis duruyo evim

evet git hemen yemeğe giriş yemek pişerken de hemen az bi üstünden temzliğini yapıver az eşini de dahil et bitti gitti saat 9 gibi de diziye oturursun dizi izlerken de ütü varsa onları yap:)
nohut haşlarken ben evi süpürmeye düşünüyorum:) kız dagitmasa
oyuncaklari hep ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…