her zaman yapmıyorlar onu.makarrnalarda vermediler pro.Yemek yarışmasına katılarak da olabilirsin yap bi makarna 1. olmak zorunda değilsin
Vallahi yaa
Öyle miher zaman yapmıyorlar onu.makarrnalarda vermediler pro.
Geçmişten okumaya devam :)) orta sehpayi bende yollamak istiyorum evlenirken cok severek aldık baya kullanışlı içinde kendinden zigon sehpaları var ama bu evim daha küçük olunca alanı daralttı, eşime söyledim bunu yollayalım deyince kocaman belirtti gözleriniSelam
Sade yaşamak çok güzel
geçenlerde büyük orta sehbam vardı
hep takılıyordum alan daraltıyordu.
verdim ev ferahladı.
ama zigon sehbamız da olmadığından zorlanıyoruz.
Geçmişten okumaya devam :)) orta sehpayi bende yollamak istiyorum evlenirken cok severek aldık baya kullanışlı içinde kendinden zigon sehpaları var ama bu evim daha küçük olunca alanı daralttı, eşime söyledim bunu yollayalım deyince kocaman belirtti gözlerinikafam karışık bakalım, sadelesmek istiyorum yaa
valla yemek yaparsak pro mu oluoz dalga geçmeyin pliss açıklayın lütfen ne yanı ben hiç mi yemek yapmıom aşk olsun beaalinda yemek mi yapacak :)
benim orta sehpa 800 tl eşim imha ettirmez sanırımBebekten sonra tehlikeli oldu bizde hem yürüteçle rahat dolaşsın diye kaldırdık
eşim iş yerine götürmüştü
geçen aylarda da tamamen imha oldu :)
ikea lack sehbaydı benim ucuz olduğu için acımadım sanırım.
ama siz de kullanmadığınız bir yere koyabilirsiniz yada bol bol kullanıp eskitin derim :)
valla yemek yaparsak pro mu oluoz dalga geçmeyin pliss açıklayın lütfen ne yanı ben hiç mi yemek yapmıom aşk olsun beaa
benim orta sehpa 800 tl eşim imha ettirmez sanırım
yok kullanıyorum seviyorum da canım zaten. bebek olunca düşünürüz. salonda orta sehpa da seviom sehpa da :)O zaman sende kullan da 800 tl deli para :)
yok kullanıyorum seviyorum da canım zaten. bebek olunca düşünürüz. salonda orta sehpa da seviom sehpa da :)
salonda orta sehpada yemek yiyoruz akşamları çok hoşuma gidio tv karşısında yemek yemekHeheh iyi kendi hatanı ele verdin :)
Bazen güzel oluyor ortaya çerez vs koyup tv izlemek gibi
ama bizim eve uymadı zigon daha kullanışlı her yere çekip kullanıyorum.
salonda orta sehpada yemek yiyoruz akşamları çok hoşuma gidio tv karşısında yemek yemek
napim yemek yemek bi sanat benim için bak dikkat ettiysen yapmak demiyorum yemek diyorum.Her konunun sonunu yemeğe bağlıyoruz.
ne aldın ki canım?hüüüü daha gunun yarısındayım ama 300 tl harcadım yok yereyok arkadas benden bırıkımcı olmaz
hüüüü daha gunun yarısındayım ama 300 tl harcadım yok yereyok arkadas benden bırıkımcı olmaz
napim yemek yemek bi sanat benim için bak dikkat ettiysen yapmak demiyorum yemek diyorum.
ne aldın ki canım?
aaa dimi dimi öğlen bi paket N**** (Siyahi) iki bardak sütü ben içmedim hakime hanımSabah 2 kilo verelim de demiştik :)
Haklisin çocukla iyi olmuş kaldırılması iki kişi şimdilik idare ediyoruz bakalım kafam atar dayanamazsam yollarim :))Bebekten sonra tehlikeli oldu bizde hem yürüteçle rahat dolaşsın diye kaldırdık
eşim iş yerine götürmüştü
geçen aylarda da tamamen imha oldu :)
ikea lack sehbaydı benim ucuz olduğu için acımadım sanırım.
ama siz de kullanmadığınız bir yere koyabilirsiniz yada bol bol kullanıp eskitin derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?