hahaha bu esprıyı ben yapacaktım da kendıme yakıstıramadım mefruneyımeftune
parayla mı yapıoz ben şokkkkO kadar vakit geçiriyoruz hem yardım amaçlı gidiyor. 50 tl nerelere vermiyoruz ki :)
parayla mı yapıoz ben şokkkk
minimalist olacam ayağına karıtıda kaybettinBen ilk prolardanım. 10 TL ydi bizim. Bi de kartımız vardı ama bulamıyorum şimdi atılmış galiba
neyle sanıyordunparayla mı yapıoz ben şokkkk
bilmem ki :)neyle sanıyordun
Mia- Mikan çok yoğunum bu aralar forumu pek takip edemedim.
işte yoruluyorum gelince de kızım benden hiç ayrılmıyor, yarım saatte bir emmek istiyor resmen bu dönem memeye çok düştü, 20 aylık şimdi. sırf bu yüzden de emmeyi bıraksın istemiyorum biraz daha emsin. bir yandan da ramazandan korkuyorum, hadi hafta içi işten gelene kadar rahatım da hafta sonu sürekli evdeyim halim nice olur kim bilir.. bazen çok daralıyorum bilgisayarda video açıyorum yarım saat falan izliyor. kendimi çok kötü hissediyorum ama başka türlü beni hiç bırakmıyor, tahammülüm de çok azaldı bu ara. sabah da 6da ayaktayız gün geçmiyor resmen
ramazan ayı geliyor kendime güzel bir rutin hazırlamak istiyorum:)
abur cubur mu50 tl lik gider abur cubur alırım
napim çok seviomabur cubur mu
Kıdemle sanıyodum benneyle sanıyordun
Kendini kötü hissetme seninde kendini önemsemen gerekiyor
sürekli anne rolü yıpratabilir.
Bir çocuk kaç yaşına kadar emmeli bilmiyorum ama dr. ile görüşüp süreyi azaltabilirsin sanki.
Yemek yarışmasına katılarak da olabilirsin yap bi makarna 1. olmak zorunda değilsinparayla mı yapıoz ben şokkkk
Vallahi yaaminimalist olacam ayağına karıtıda kaybettin
Yemek yarışmasına katılarak da olabilirsin yap bi makarna 1. olmak zorunda değilsin
Vallahi yaa
Önceki kategori ona göreydi aslında makarnalarlinda yemek mi yapacak :)
Oğlumu tam 20 aylıkken kesmiştim aynı anlattığın gibiydi, üstelik ısırıp duruyordu artık sabrım kalmamıştı. Çok zorlanacağımı sandım ama çok kolay bıraktı neyseki. Umarım seninki de çok zorlamaz seni. Rutin hayat kurtarırMia- Mikan çok yoğunum bu aralar forumu pek takip edemedim.
işte yoruluyorum gelince de kızım benden hiç ayrılmıyor, yarım saatte bir emmek istiyor resmen bu dönem memeye çok düştü, 20 aylık şimdi. sırf bu yüzden de emmeyi bıraksın istemiyorum biraz daha emsin. bir yandan da ramazandan korkuyorum, hadi hafta içi işten gelene kadar rahatım da hafta sonu sürekli evdeyim halim nice olur kim bilir.. bazen çok daralıyorum bilgisayarda video açıyorum yarım saat falan izliyor. kendimi çok kötü hissediyorum ama başka türlü beni hiç bırakmıyor, tahammülüm de çok azaldı bu ara. sabah da 6da ayaktayız gün geçmiyor resmen
ramazan ayı geliyor kendime güzel bir rutin hazırlamak istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?