parayla mı yapıoz ben şokkkk

Mia- Mikan çok yoğunum bu aralar forumu pek takip edemedim.
işte yoruluyorum gelince de kızım benden hiç ayrılmıyor, yarım saatte bir emmek istiyor resmen bu dönem memeye çok düştü, 20 aylık şimdi. sırf bu yüzden de emmeyi bıraksın istemiyorum biraz daha emsin. bir yandan da ramazandan korkuyorum, hadi hafta içi işten gelene kadar rahatım da hafta sonu sürekli evdeyim halim nice olur kim bilir.. bazen çok daralıyorum bilgisayarda video açıyorum yarım saat falan izliyor. kendimi çok kötü hissediyorum ama başka türlü beni hiç bırakmıyor, tahammülüm de çok azaldı bu ara. sabah da 6da ayaktayız gün geçmiyor resmen
ramazan ayı geliyor kendime güzel bir rutin hazırlamak istiyorum:)

Kendini kötü hissetme seninde kendini önemsemen gerekiyor
sürekli anne rolü yıpratabilir.
Bir çocuk kaç yaşına kadar emmeli bilmiyorum ama dr. ile görüşüp süreyi azaltabilirsin sanki.

dün arabama benzin aldım.
bugün de anneler günü için 2li fincan takımı alacağım
annem babamla hergün kahve içiyorlar ve sevdikleri bardaklar kırılmış.
şöyle türk kahve bardağından az büyük fincan bilen varsa paylaşabilir mi.
ama ince porselen olacak :)

Oğlumu tam 20 aylıkken kesmiştim aynı anlattığın gibiydi, üstelik ısırıp duruyordu artık sabrım kalmamıştı. Çok zorlanacağımı sandım ama çok kolay bıraktı neyseki. Umarım seninki de çok zorlamaz seni. Rutin hayat kurtarır yeni mottom bu kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…