Bilirim bennann nası bıldınprofıle baktın demı
daha yenı nıck bulabıldım kız napayımAyyy sen yine mi isim değiştirdin
Yükselenin ikizler mi yoksa yenilikçi
walla cok dusundum gercekten ama nıcklere kıran gırmıs bana yarasır bısı bulamadımBilirim ben
Anam çok düşündün mü bu adı git gide zorlaştırıyorsun
Topigi gördüm çok sevindim. 1 hafta önce giymediğim veya senede 1 2 kere giydiğim kıyafetleri kaldırdım. Ancak satmak veya birilerine vermek için hazır hissetmiyorum. Resmen duygusal bağ kurmuşum haberim yok. 1000 sayfa olduğu için okuyamadım ancak aralarda girip yazdıklarınızı okurum. Hayatı kolaylaştıran insanları seviyorum ❤
daha yenı nıck bulabıldım kız napayımeskısını 4 yıldır kullanıyodum da ıfsa oluyorum artık dıye degıstırdım
Kıran girmişwalla cok dusundum gercekten ama nıcklere kıran gırmıs bana yarasır bısı bulamadım
Ben eşimi uyurken görünce boğasım geliyorAy ben güldüm ya :)) benim de nick değiştirip ortalığı karıştırasım geldi valla
Sabah 7.30 da uyandım biraz evi dolaştım kitabımı alıp yatağa döndüm. Hem kitabımı bitirdim hem de kızımla eşimin uyumalarını izledim. Bazen hayatı yavaşlatmak gerek.
Bir yandan da bahar temizliği gerek inşallah bu 2 günde yapabilirim bir şeyler :) dün akşam mutfak dolaplarımı bitirdim, bugün de sırayla yaparım yine bir şeyler. Herkese mutlu günler diliyorum
kız sılcem ben onu sımdılık yenı ısmıme alıssınlar dıye yazdımkubdefin suyumu çıktı yahuzaten profiline nam-ı diğer kubdef demişsin :)
her türlü bulan çıkar :)
hahaah her yöreliyimKıran girmişnerelisin sen Burdur’a has sanıyordum onu
Günaydınlar herkese kızlar hala yataktan kalkamadım
Miaaa günaydın hayırlı işler :)
günden güne değişiyor canım bazen benim de boğasım gelmiyor değilBen eşimi uyurken görünce boğasım geliyorsen izleyip huzur mu buluyorsun
Nasıl güldüm yaBen eşimi uyurken görünce boğasım geliyorsen izleyip huzur mu buluyorsun
Eve dönünce benim de hedefim oBende kızımın yatağını ayıracağım artık kenarda köşede uykumdan birşey anlamıyorum :)
Eve dönünce benim de hedefim o
günden güne değişiyor canım bazen benim de boğasım gelmiyor değil
Benim eşim geçen çalışıyor o yüzden uykusuna bir şey diyemiyorum aslında :)) ama eşim horlayan biri görünce ne rahat uyuyor deyip özenir hepİg de okumuştum.
Çocugum gibi mışıl mışıl değil. Kocam gibi horul horul uyumak istiyorum diye
Benim ki sütten kestiğimden beri sadece bazen su için kalkıyor. Yanımda yatınca kesintisiz uyuyor ama beşiğine yatırınca uyanıp yanımıza gelmek istiyor bakalım başka oda da ne yapacak. Ama mecburum ya beşiği kardeşi için boşaltmam lazımGece süt içmiyor artık.
Bakalım başarılı olacakmıyız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?