Bu arada tuvalet eğitimi ne alemde? Gece kaldırıyor musun tuvalete ?İg de okumuştum.
Çocugum gibi mışıl mışıl değil. Kocam gibi horul horul uyumak istiyorum diye
Bu arada tuvalet eğitimi ne alemde? Gece kaldırıyor musun tuvalete ?
Çok mantıklı çok teşekkür ederim. Evin heryeri eşya dolu nereden başlayacağımı bile bilmiyorumHoşgeldiniz evinizdeki bazı eşyalar için zaman tanıyın mesela 1 ay
eğer 1 ay kullanmadıysanız verin :)
Çok mantıklı çok teşekkür ederim. Evin heryeri eşya dolu nereden başlayacağımı bile bilmiyorum
Gece ben de bağlamaya devam ediyorum ama gündüz biraz düzeldik gibi de daha kakayı kadınlığa hiç yapmadı bakalımGeceleri bez bağlıyorum bazen kuru oluyor bazen ıslak
gece ye alışması için çişini tutma süresinin uzaması gerekiyormuş
Başarılar cnm Allah zihin açıklığı versinGünaydın kızlar. Oğlum teknoloji atölyeleri sınavına girecek bu gün. Dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıydı ☺
Teşekkür ederim canım aminBaşarılar cnm Allah zihin açıklığı versin
İnşallah muvaffak olur canım hayırlısıylaİlk sınavda 11.000 kişiden 250 kişi barajı geçmişUygulama sınavına 150 kişi gelmiş. 100 öğrenci alınacakmış. Hayırlısı bakalım inşallah seçilir
Teşekkür ederim kızlar
Bugun aksama kadar ev berbattı cocukların kuzenı geldı bı ara patlamıs mısır savası yapıyolardı hatta varın sız dusununaksam nerden estıyse bı temızlıge basladım once fazlalık herseyı kaldırdım oda oda supurdum sıldım toz aldım evı bı pırııldattım ev mınımalıst olunca da cok kolay oluyır tabı mesela toz aldım dedıgım sadece oturma odasında tv sehpası bızım oda celık kasa bıde kapı gırısınde portmanto
Teşekkür ederim canım. İyi değil diyor ama bakalım 15 in de belli olacak sonuçlar.Ankam oğlulun sınavı nasıl geçti okudum dua ettim.
ama yazamadım buraya.
Markası neydi canım ankastrenin.Günaydınlar
cumartesi günü evi topladım ve köye gittik.
pazar günü annemin tadilat olan evini temizledik.
baya yoruldum
inşaat temizliği ne zormuş
ablam kızına alışveriş yapacakmış espark a gittik ben kızımı kumparkına götürdüm.
anneme fincan baktım ama bulamadım
6lı olanlarsa baya pahalıydı ama güzeldi :)
mademecoco da 1 lt doğal sabun 20 tl di
ama almadım :)
media marketi gezdim ankastre baktım 1 tane set beğendim 3.500 tl civarı ama markasını bilmediğimden onuda çok sevemedim eve geldim duş aldım ve kızımla uyumuşuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?