Hoşgeldiniz evinizdeki bazı eşyalar için zaman tanıyın mesela 1 ay
eğer 1 ay kullanmadıysanız verin :)
Çok mantıklı çok teşekkür ederim. Evin heryeri eşya dolu nereden başlayacağımı bile bilmiyorum

Geceleri bez bağlıyorum bazen kuru oluyor bazen ıslak
gece ye alışması için çişini tutma süresinin uzaması gerekiyormuş
Gece ben de bağlamaya devam ediyorum ama gündüz biraz düzeldik gibi de daha kakayı kadınlığa hiç yapmadı bakalım

Bugun aksama kadar ev berbattı cocukların kuzenı geldı bı ara patlamıs mısır savası yapıyolardı hatta varın sız dusunun aksam nerden estıyse bı temızlıge basladım once fazlalık herseyı kaldırdım oda oda supurdum sıldım toz aldım evı bı pırııldattım ev mınımalıst olunca da cok kolay oluyır tabı mesela toz aldım dedıgım sadece oturma odasında tv sehpası bızım oda celık kasa bıde kapı gırısınde portmanto

Günaydınlar
cumartesi günü evi topladım ve köye gittik.
pazar günü annemin tadilat olan evini temizledik.
baya yoruldum
inşaat temizliği ne zormuş
ablam kızına alışveriş yapacakmış espark a gittik ben kızımı kumparkına götürdüm.
anneme fincan baktım ama bulamadım
6lı olanlarsa baya pahalıydı ama güzeldi :)
mademecoco da 1 lt doğal sabun 20 tl di
ama almadım :)
media marketi gezdim ankastre baktım 1 tane set beğendim 3.500 tl civarı ama markasını bilmediğimden onuda çok sevemedim eve geldim duş aldım ve kızımla uyumuşuz.

Ev sade olunca toplamasıda kolay oluyor.
bazen temizlik çabuk bitince düşünüyorum atladığım yermi kaldı diye odaları dolaşıyorum.
ama tabi oyuncaklar hemen dağılıyor :)

Bu arada iş yerinden 2 büyük poşet çöp çıkmıştı.
bana dosya vermişlerdi teee 20 yıl öncesi analiz sonuçlar çıktı içinden vardı.
ben son 2 yıl arşivliyorum.
kullanmadığım önlükler ve fazladan poşetler çıktı onları da çaycı ablaya vereceğim gereken yerlere dağıtıyor.
ama bugün değil çok yorgunum :)

Markası neydi canım ankastrenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…