ZanussıMarkası neydi canım ankastrenin.
haftasonu yorucuydu bende.temzilik vardı.alışverişe çıktık dün.hem ramazan hem çocukların eksikleri vardı.minimum seviyede tutmaya çalıştım.en güzeli hepsini eşime ödettim.
Günaydın kızlar hayırlı ramazanlar
Sabah kilo tartildin kilo almışım yemediğim şey kalmadı tabi. Sahursuz tutuyoruz zaten iftardan sonra da abur cubur la geçiyor normalde..kendi vücuduma da sadelik diliyorum gerçekten ihtiyacım var bu ara.
Hafta sonu evle ilgili hiç bi şeye elimi sürmedim.çok da iyi oldu valla :)
Daha sakin bir hayat ve daha az yemeli bi hayat diliyorum kendime:)
doğum günün kutlu olsun canımgünaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar
cts bahar temizliğini eşimin de yardımlarıyla bitirdim şükürler olsun
pazar günü gezmeye gittik, sonra market alışverişi yaptık, sonra da gidip saçlarımı boyattım
bugün de oruçluyum Allah kabul etsin
ayrıca bugün benim doğum günüm
Hımmm duymadım onu. Bizdeki ICF. O da çok bilindik değil ya ondan sordum belki ICF dir diye.Zanussı
Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle sağlıklı, huzurlu mutlu yıllargünaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar
pazar günü gezmeye gittik, sonra market alışverişi yaptık, sonra da gidip saçlarımı boyattım
iyi doğmuşsun burçtaşım.mutlu yılların olsungünaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar
Hımmm duymadım onu. Bizdeki ICF. O da çok bilindik değil ya ondan sordum belki ICF dir diye.
Siyah canım. Görmüştün ya. Memnunım fırını falan güzel pişiriyor sorun yaşamadık ama daha modernleri çıktı şimdiSenin ki ne renkti memnunmusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?