Benim vestiyer bomboş uvvvv gerçi ben her gün ne atsam modunda gezdigim için evde normal
Bana bıraksalar benim de boş olur ama bırakmıyorlar dün sürpriz yumurtadan çıkan oyuncağı çöpe attım oynamıyor diye. Kapıya koydum. Görevli alana kadar oğlan görmüş kıyameti kopardı çıkarttırdı
ayakabılara cesaretimi toplayamadım daha ben.bayram sonunda yapacağım
Kaç tane var

Evet Nasipten ote gidemez insan, ama sahsen olmasi mumkun degilse evlatlik alip buyutmekte istiyorum ben.
Ogretmen olarak calisiyorum cocuklari gercekten cok seviyorum.

Canım yaşın geç değil böyle düşünme hayırlısıyla olur inş.
Şuan ev işlerinde çok detaya girmesen de olur.
önce sağlık ve kendini iyi hissetmen önemli sonra düzen herşey olur.

Evet canim cok haklisin.
Hatta biraz daha disimi skiyim. 3,5 hafta sonra bir hafta tatilmisiz.
O zaman yaparim temizligi zaten yaz tatilinede az kaldi o zamanda zamanim olur.

bilemedim sayısını .

bu soruyu herkese sorayım.attıktan sonara şuan kaç ayakkabı kullanıyorsunuz

Evet Nasipten ote gidemez insan, ama sahsen olmasi mumkun degilse evlatlik alip buyutmekte istiyorum ben.
Ogretmen olarak calisiyorum cocuklari gercekten cok seviyorum.
dur bakalım daha doktora gitmeden hemen pes etme.baktır bakalım hormonlara,yumurtalıklarına vs.

Aslında 6 çift di ama kırmızı converse tarzı olanları iş yerine getirdim yedek lazım oluyor.
botlarda kış bitince çöpe atmıştım
2 mevsimlik
1 spor
1 tek bant ayakkabı var.

1 dışarda giymek için 1 evde spor yapmak için 2 spor ayakkabı
2 topuklu ayakkabı
1 babet
1 tane de rahat bi ayakkabı aldım geçenlerde. Ama ayağıma olmadı onu başkasına vericem.

Of ya yine çok boş geçti günüm. Sadece yemek yaptım. daha çocuklara limonata kızartma yapacağım. Benim oğlum da tutuyor kızartma istedi. İftardan sonra da orucumu açınca yorgunluk çöküyor mutfağı toplasam bi rahatlayacağım.

Benimde hayallerim başkaydı ama oturdum kaldım

Kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz ya epey güldüm
10 çift ayakkabım var ki geçen yaz minimalleşirken 7 çift atmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…