Bana bıraksalar benim de boş olur ama bırakmıyorlarBenim vestiyer bomboş uvvvv gerçi ben her gün ne atsam modunda gezdigim için evde normal
Kaç tane varayakabılara cesaretimi toplayamadım daha ben.bayram sonunda yapacağım
Canım benim ben de 32 yim bizde hala çabalıyoruz ama olmuyor.ben kafaya takmam genelde niyeyse rabbim yiyecek ekmek verdiyse her türlü gelir sen merak etme sakin.
Bizde hiç bi sıkıntı yokken gelen giden yok rahatlatmak amacı ile yazdım umarım faydalı olabilmisimdirrabbim bekletiyorsa daha iyisini vermek içindir çok severim bu sözü :)
Canım yaşın geç değil böyle düşünme hayırlısıyla olur inş.
Şuan ev işlerinde çok detaya girmesen de olur.
önce sağlık ve kendini iyi hissetmen önemli sonra düzen herşey olur.
Bunlar gerçekten çok derin konular canım. Allah yardimcimiz olsun şu mübarek ayda.Evet Nasipten ote gidemez insan, ama sahsen olmasi mumkun degilse evlatlik alip buyutmekte istiyorum ben.
Ogretmen olarak calisiyorum cocuklari gercekten cok seviyorum.
bilemedim sayısını .Bana bıraksalar benim de boş olur ama bırakmıyorlardün sürpriz yumurtadan çıkan oyuncağı çöpe attım oynamıyor diye. Kapıya koydum. Görevli alana kadar oğlan görmüş kıyameti kopardı çıkarttırdı
Kaç tane var
kafa bomboş olunca oluyor kızlar.denenmiştir.
dur bakalım daha doktora gitmeden hemen pes etme.baktır bakalım hormonlara,yumurtalıklarına vs.Evet Nasipten ote gidemez insan, ama sahsen olmasi mumkun degilse evlatlik alip buyutmekte istiyorum ben.
Ogretmen olarak calisiyorum cocuklari gercekten cok seviyorum.
Guzel dileklerinize amin diyorum. Rabbim hayirli evlat ve tertemiz evler nasip etsin insallah
dur bakalım daha doktora gitmeden hemen pes etme.baktır bakalım hormonlara,yumurtalıklarına vs.
bilemedim sayısını .
bu soruyu herkese sorayım.attıktan sonara şuan kaç ayakkabı kullanıyorsunuz
toplamMevsimlik mi toplam mı :)
toplam
Benimde hayallerim başkaydı ama oturdum kaldımOf ya yine çok boş geçti günüm. Sadece yemek yaptım. daha çocuklara limonata kızartma yapacağım. Benim oğlum da tutuyor kızartma istedi. İftardan sonra da orucumu açınca yorgunluk çöküyor mutfağı toplasam bi rahatlayacağım.
200 çifti olan gördü bu gözlerKızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz ya epey güldüm
10 çift ayakkabım var ki geçen yaz minimalleşirken 7 çift atmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?